• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    Sem najel docela dost zelenych zon abych si udelal nejakou statistiku, do 30 minut v zone se da vycistit pohodlne od ukolu a je za to tak 2-3 wisp kesky, 3+ inventare legendare, tak 2-5 ancestru a 0-2 hlavy, dobry vysledek je 1 hlava za zonu, co se rotu tyce nejlepsi je delat pyre tak se za jedno pyre da udelat i tak 600 rotu, zisk rotu na zonu zalezi kolik je tam pyre takzeto nejde dost dobre dopredu rict.

Nejlepsi postup mi prijde udelat si hromadku u havrana a vyhazovat tam invent na zem, nechavat v inventu jen hotove kesky a ancestralky, zbytek vyjelvat na hromadu pri vyberu whisperu nebo cesty kolem a na zaver si udelat tak 3 otocky do mesta a vse prodat/rozlozit
    NESS
    NESS --- ---
    Sem si rikal ze drop klicu na hordy je nerfnuty ale nikde se o tom v patchnotes ani campchatu nerikalo/nepsalo tak koukam ze Wudijo taky hlasi

Diablo 4 - UNDOCUMENTED NERFS, BUFFS AND HOTFIXES
    https://www.youtube.com/watch?v=3hDZi5IeHMQ

nerfnuty drop na klice na hordy, fragmenty, runy a gambl je vicemene taky na nic :-)

Podle me klice na hordy bud ty whisper kesky na klice (mala sance), nebo hlt a mystery chesty ale tam teda hooodne malo, celkem se mi povedlo nafarmit tak 12 kicu do 10hordy, ty mensi rozpoustim

Fragmenty jsem vcera zkusil a za par hodin sem udelal cca 50k diamantu, ale slusne vydrene, zkousel sem pvpzonu (hodne monster se stitem driv spolecne s dopamine nejlepsi cesta, ted ee), pak sem zkousel hordy (tak 5k za 10kol, tzn ee) a asi nejlepsi misto je proste zelena zona pac velka intenzita monster, pomerne slusna sance na goblina a pak za zonu tak 3 whisper kesky, tzn sance na material kesku

Runy nevim, mimo tormented bossu sem nic lepsiho nenasel

Gembl je uplne nepouzitelny, sance na ancestralku je miziva a ze ta ancestralka bude jeste k tomu pouzitelna je nejspis nulova, doufam ze nerfnou drop obolu a buffnou sance na ancestr gambl , pac momentalne v tom nevidim smysl, protocit 10k obolu abych ziskal 5 ancestr predmetu ktere pak stejne rozpustim
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: Bac mam. Ty padaj “porad”. Igni se mne nedari sehnat :(
    NESS
    NESS --- ---
    3GA perfect neck 8+8 pokusu na temper=brick, 12x po sobe ten samej rol v tempere co ma 3 moznosti
    NESS
    NESS --- ---
    EXSECRABILIS: To je maxroll verze, treba Rob to jede prehozene jede Bac-Xan (Xan je ten OP-krit), tzn to nejdulezitejsi snapshot OP-kritu si nabeha pres Bac a ty vsechny boostery musi nabrat bokem, takze to nakopne mnohem jednoduseji, sice to nebude davat takovy ranec ale bude to davat, proste naplni Bac pres ubehnute metry a v okamziku kdy se Bac pusti zmackne Cataclysm

Ale pokud by chtel aby to davalo max tak to stejne asi musi pustit v poradi Hurricane-Maul-Earthen Bulwark-Cataclysm aby se mu postupne aktivoval Stormshifter-Ursine Strenghth-Quickshift-Backlash-‍Resonance, tohle vsechno nejak musi zakomponovat do Igni-Qax aby presne s Bulvarkem byla Igni uplne plna v okamziku pusteni Cataclysmu

Jako osobne se mi vic libi ta maxroll verze, ale pokud chces uplny zaklad tak Rob je jednodusi zadne pousteni vseho mozneho jen behej a pak pust Cataclysm

Teda za predpokladu ze mas Bac :-)
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: Tak ted iz chapu proc mme to nejede ani naznakem :))
    Nemam igni. Diky ti
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: jsem na tom stejne, mam 1xbac teda ete 5 :D
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Ja dojel na diamanty, prvni byl v poho, ted mam nafarmeno i na druhy a treti mi bude zase chvilku trvat, ale ono to je stejne jako minulou sezonu, to taky nebylo hned

Runy konkretne BAC nepada vubec, jak rikas jinych legend run mam nekolik v baliku ale jine po jednom. Zkousel sem undercity ale tam i pres ten gemovy klic padne max rero, zatim to stale vypada ze nejrychlejsi cesta k runam je pres bosse, nejlip ubery a ani tam to neni zadna hitparada, dobry vysledek jen na 10 kolecek jedna legendarni runa

Jestli Shrouda pres runy tak ti drzim palce, tam presne potrebujes 6x BAC, pro me nerealne
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: hele jako s tim jsem nemel problem, jsem si udelal ten uniq co jsem chtel asi za 2 hodiny. Ale je pravda jsem chtel jen jeden uniq. Rozhodne mi to neprijde jako neco, co by museli nutne zlehcovat.

To uz bych se vic zameril na padani run, protoze mi neprijde normalni, ze jsem nahuntil 18 run na Shako (vcetne 6 legendarnich) driv, nez mi padla BAM runa co chci do triggeru. Resp. ona mi jeste nepadla ani jsem ji nevymenil. To je proste vysmech jako...

Plus jsem jeste zjistil, ze jsem kvuli Shako rozbil docela peknej Shroud, protoze jsem si myslel budu chtit Tyraela v budoucnu protoze furt hraju T4 s asi 30% resistama, ale vlastne budu potrebovat Shroud... :-) Celkem nasere no, ale aspon mi to dyl vydrzi.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Witch powery jsou jeste EZ, ty Occult Gem to je neco jineho, nejnom ze potrebujes na kazdy sutr 1000 rotu a jednu hlavu, ale jeste 50K gemu, to jsou ty nejlehci magic, na ty rary potrebujes dva Magic Occult Gems + 75K lebek a na Legendary potrebujes 1x rare 2x magic a 100K diamantu

Tzn co legendary to 4K rotu, 4 halvy a 275K sutru, osobne dojizdim na ty sutry, konkretne diamanty 300K na 3x legendu je hrozme moc to same 225k lebek

Koukam ze na redditu uz drzkujou taky :-) https://www.reddit.com/r/diablo4/comments/1i9q354/occult_gem_crafting_requirements_are_insane/?rdt=37447
    NESS
    NESS --- ---
    Muj cil je s necim zabehnut pit 100-110 za 2-3 minuty, myslim ze na ten filnalni push bude lepsi nekro, ale z trojice quake barb, wave nekro a cata druid, zatim nejlip vychazi ten druid, jen se musi skousnout ta opicarna na zacatku, nebo vlastne kdekoliv kde seti vyresetuje nastavenim, mesto citadela atd.

Ta samotna rotace u cata druida

Cele to je postavene na snapshotu op-kritu z run Igni-Xan, bez toho se to propadne o 1-2 rady niz.
    Podle toho jak plna je Igni tak se to muze cele posrat pac tam nedas vse co chces, kdyz ji prestrelis, jsi v haji a mas tak 5-10 sec prodlevu nez udelas celu tenhle ritual znova.
    Nejdriv pustis Hurricane=Stormshifter's aspekt, pak se prepnes do medveda (mlatis maul) a pockas az naskoci Ursine Strenghth / quickshift, nakonec to Igni na pumpovane pres maula odpalis Earthen Bulwarkem, tim spustis Igni a muzes dat ‍Cataclysm. Ideal je mit v tom okamziku fortifikaci na maxu stejne jako HP aby ten OP daval maximum.
    Druhe runy Bac-Qax jsou diky Bac lehci k spusteni staci nabehnout na skoro max a pred spustenim ‍Cataclysm se hnout

Pri opakovanem spusteni se do toho da jeste zapracovat Pulverize ktere pres Ancestral Guidance to posune jeste dal, teoreticky dalsi 100x, ale trosku problematicke na spusteni, pac uz takhle to je slusny oser.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ja jsem vcera neumyslne nahodne predelal svuj offmeta poison do vicemene flicker striku - coz je dobre, bo to chci hrat i pristi sezonu POE1... :-) Uz mam dost ferocity abych mohl jen drzet Claw, takze pri poslednim pouziti se mi automaticky resetne na max pouziti (8) a flickeruje dal, takze v podstate staci jen drzet jedno tlacitko, a Spiritborn se jen teleportuje mezi mobama, pokud teda jsou nejaky v dohledu. Kdyby to jeste soucasne melo dost damage, tak by to bylo super do Pitu, bo to proteleportuje na konec fakt v rekordnim casu - ale bohuzel, nema... :-/ Zatim jsem v boji asi na 5400 procent critical damage, ale nemam diky neustale zmene equipu jeste zadny masterworky pres 8 a ani glyphy pres 46, tak uvidime jestli to treba nakonec nebude fungovat, to dotahnu do max ciste proto, abych vedel.
    NESS
    NESS --- ---
    Udelal jsem i blood wave a je to silne, ale jak je to ciste o ultimatce tak kanon na vrabce, mobka nebo boss je to jedno, dostane to uplne stejny kotel, T4 uberbosse na jednu vlnu, projit pitu je v porovnani s cata druidem utrpeni, pac je vsechny musis postupne sezvejkat, dmg je vice mene stejny mi prijde, ale rychlost nesrovnatelna, cata kdyz nakopnes tak jedes, tohle nakopavat nepotrebuje, ale je to zvejkal.

Cata druid potesil sem byl schopny udrzet jednu cataklysmu pres celou 10tkovou hrodu vcetne bossu, flawless victory :-) V zelenym to neudrzim vic jak 10-15 minut, moc interakce, ale uz mam nacvicene nakopnuti tak to jde
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: to jsem mel uz na ctyrce, kde byl helltide, kterej nechodim samozrejme, a nez jsem to hecnul tak pak jsem petku mel hotovou rovnou. Ted jsem se seknul na te predposledni taky, pro zmenu jsem prehlednul, ze ty witch powery z oltaru jsou mnohem drazsi na levelovani, a jelikoz jeden nosim tak se to namaxovani na 20 trosku zadrhlo. Kazdopadne sice jsem teda vsechno ze season za vikend nestihnul, ale zejtra to pocitam dam, takze to se moc nevytahli, sezona ne na 3 ale na 4 dny... ;-)
    NESS
    NESS --- ---
    Jako ta natazena journey je schovana za hrdlem u Championa kde musis udelat bud 10 witch gemu, namaxovat 10 witch poweru na 20 a nebo dotahnout nastenku do konce, destroyera sem mel hotoveho driv nez championa co je prednim, tzn sem journey udelal naraz a mam ptaka :-)))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem asi poseste totalne zmenil svuj poison build aby zacal fungovat... a 65 Pit jsem dal prvne az kdyz jsem ucraftil Shako, takze to asi nebude moc S tier... :-) Ale jeste par resetu temperingu a budu mit vsechny cooldowny v cajku aby to aspon farmilo rychle.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BLEMTA: to je _náhoda..._
    NESS
    NESS --- ---
    Tak sme s EXSECRABILIS overili ze na protazeni 1-60lvl staci 5 pit tzn tak za 15-20 minut by to melo jit
    NESS
    NESS --- ---
    Jak sem se smal te rotaci cataklysmu , tak to ted jedu, na paragonu214 stim zabehnu v klidu pit95, jako je to dobry ale ta rozcvicka na startu je pekelna, solo to jde ale v parte je to zdrzeni, u bossu to same, kdyz se to posklada dobre tak to i ubery vypari na par ran, pokud se to posklada blbe tak to nedava vubec, kdyz se to jednou spravne nastartuje tak to jede nonstop staci ten cataklysm udrzovat v chodu, momentalne tam mam i bez evadu z flicker stepu 3 sec rezervu, tak to jde, cd 24.99 na 27.53
    BLEMTA
    BLEMTA --- ---
    Jak je možné, že 99% NM dungeonů mam na klíčích gold find?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam