• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    Jo na 32 unikatek 4 ancestry, bohuzel uplne na pytel, jako tohle bude na dlouho, kdyby to aspon padal vsechno jenz rozsahu toho bosse tak by to bylo lepsi takhle mas sanci na vsechno tzn vlastne na nic
    NESS
    NESS --- ---
    Pecu na to na Lilith uz nemam nerva, jako Andy je na pest, Harbinger je uplne marny, jako co to je za souboj kdy s bossem bojujes tak 5% casu z celeho souboje, po zbytek "boje" se vyhybas horicim vlkum, pruhum, kolum a sbiras kulicky a trefujes snima branky, jako kdtyz pak se tam ten blbec ukaze a je mozne si do nej bouchnout tak sem z toho tak paf ze na tuhle moznost uplne zapomenu, fakt ne, Andy ani Harba nedelam, to at si strcej za klobouk

NESS
    NESS --- ---
    malem bych zapomel na jendo normalni kepeleke sice 750 ale jen 0.3% a 34 paragon levlu k tomu
    NESS
    NESS --- ---
    Jako na hlt nesetri, jedna 50minutova T1 hlt a 7 ancestru, z toho jedna 2ga stafa, dal vse 1ga 2x stafa 3x prsten a jeden neck, co je ale zajimavejsi 3x fear, 49x krve, 9x maska, 57x zeleza a 15x srdci
    NESS
    NESS --- ---
    klasika prvni ancestr zbran a 5x posobe overpower, kurva fix
    NESS
    NESS --- ---
    Aaale na druhou stranu bosse fakt vylepsili, grigo uz tam nema ten volny flek na zevlovani, pokryva celou mistnost a trosku lip se hybaji mi prijde, rozhodne s cerstvim charem bez snady sem ho nedal ani na T1, asi veci sebrane z podlahy nestaci, minimalne u spirita
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: No ja sem ji nasadil hned po prvnim WB, ted na druhyho smula a zase ashava, pokud jsi schopny dat DOT tak ej to oka, davam pres runy TAL a pres Scourge
    jasem 60/4 jdu na T1 a pak to zapichnu

Eventy jsou na hovno ten slibovany boost se nekona, ta eventa je lina nedava nic mimo ty sezoni mneny, neni tam exp neni tam whisp neni tam loot a neni tam akce :-/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: no ja uz mam i Ashava power, ale nevim jestli na levleni to ma smysl? Kazdopadne jen mi to prislo jako hodne pomaly, jdu spat jako lvl 50, ale mozna jsem zmlsanej LE tak si nepamatuju jestli to takhle vypadalo i minule... :) Kazdopadne ty eventy teda nejsou moc napadity, a naprosto me sere, ze jsou i v ty zone v Kehjistanu se schodama, tam fakt chodit nebudu.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Krasny, DC, a ted mne to nepusti zpet pac chtej at vyckam nez odlognou stuck char off :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KID_MCHUTT: jo, jsem na tom stejne... nastesti jsem claimoval free, a doufam tech tokenu je neomezene (resp. omezene uloznym prostorem 99)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KID_MCHUTT: A bacha na claiming za tokeny, právě jsem přišel o 6 tím, že jsem se pokusil claimovat sovu - tokeny jsou v prdeli, sovu nemám. Hovada idiotská se doslova vysrala na testing.
    NESS
    NESS --- ---
    uz dve hodiny delam ty zony a nemam Aleka poweru co sem chtel a jako jedinou nedostal :-/
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KID_MCHUTT: A simulátor červeného kolečka. No nevím, jestli se Blizz dokázal poučit z předchozích seasons
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KOKES: Jo, to pomohlo, jenom teď jsme poprvé potkali Beliala, dostali ho na 10% a crash :/
    KOKES
    KOKES --- ---
    KID_MCHUTT: taky, cancel, znova a jsem tam hned
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KID_MCHUTT: A po update simulátor červeného kolečka Queued for game.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NESS: Na Xboxu je to 19
    NESS
    NESS --- ---
    cisty start sem ve hre
    NESS
    NESS --- ---
    uz tam je update 8.79GB
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam