MAESTRO_007: No ja sem si rikal ze seberu ty powery a pujdu spat, kdyz uz jsem na tom tormentu, ze ano :-) grigo, varshan, besta i urivar v poho, Duriel je zlaticko, pak teda ze Andy tam jsem myslel ze prohodim monitor oknem, Andy defakto mrtva a presto me opakovane vysvacila na mechaniky, ten kill kdyz jsem ji dostal, byla vlastne plichta, ikdyz byla uz fakt mrtva tak me sejmula na jed, nastesti i po smrti tam zustava ta truhla, tzn sem si mohl vybrat odmenu u ni sem se ale slusne seseknul, no a pak prisel Herbringer v porovnanim snim je i Andy na pohodu nevim kolik pokusu ale hodne, jako jo asi sem levej, nakonec sem se naucil mechaniky kdy tam jen chodis okolo vyhybas se sbiras kulicky (jako vtipny jak casto stou blbou kulickou dokazu minout tak velkou branku :-) a tak dale ale kdyz sem skoncil tak pul paty :-)
Jako chce se to naucit ktere mechaniky jsou IK a ktere ne , na prvni pohled to nepoznas dokud tam nekolikrat nechcipnes, mel sem 2x ten Belilal prepad a chcipnul sem u obou a na uplne stejnem miste, nevim jestli mam tak malou dmg, ale taky si dava prestavku kdy se sthane a das si tanecek mezi mechanikama, ten sazi takove pruhy, no a na zaver hodi uplne originalne kruhy a ikdyz jsou ty kruhy velky jak krava, tak sme tam jak vul dvakrat stejne zustal stat, bohuzel kdyz te sejme tak druhy pokus nemas, mam pocit ze v PTR nikam neutikal a slo to vybojovat na jeden zatah
Rano pred praci sem jeste sebral Wandering Death's Chest Beam, tak uz mi schazi jen Avarice, Lilith a 2x Belial
Jako co je dost neprijemna zmena tak v PTR jsi mohl pouzit Stygian stona na miste, proste jsi mel o jeden Shard mene ale mel jsi dost Stygian stonu tak to slo pouzit rovnou pri otevirani truhly, ted musis do mesta za Alchem a vymeni stone za shard, dost neprakticke