• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: slusny, tak jeste shako k tomu :-) ja zatim 0
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jsem dropnul v Pit20 Shattered Vow :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    To vypada, ze za bosse je docela hodne Oathu, takze neni nutne vubec tu picovinu delat? ;-)
    Resp. ne za bosse, az za truhlu.
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Koukám že po poslední sezóně kterou jsem přestal hrát protože mi za nějakých 20+ hodin neviděl ani jednu ze dvou run co sem chtěl do buildů co sem chtěl zkusit, tak sezónu 8 ani nemusím pouštět
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Njn, Jacinth je jen pro odvazene, jako ono te to nezabije dokud na tebe nekdo nehodi nejakou dotku treba, pak to je fiack :-) Jako hunter mi tam trosku narusuje cisty game play, ja to radeji hraju s Devourerem ten ti udrzuje trvale stacky Supremacy. Klasicky problem je ze chces Bac a to musis mit kliku jako Tzic je podminkou pro ‍Unyield, bohuzel zatim mam smulu na oba
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jako Jacinth do toho nejdu, ja casto nekde postavam, a nerad umiram :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Ideal (podle maxrollu) je 4+Evade a 59+% na evade CD (CD generealni +CD na evade dedikovany), Sepazontec to obchazi
    NESS
    NESS --- ---
    Pokud by se ti povedlo dropnout ancestr Sepazontec tak jsi vyhral jackpot do startu, normalni je uz takovy meh, ale porad pokud ti to da 100% evade a muzes zehlit, Jacinth Shell je supr ale pak resis HP, CD na evade na botach a Amuletu dost pomuze, v okamziku kdyz mas 5 evade (zaklad+boty+Acce) pak jsi v poho budes se optimalne pohybovat mezi 2-5, jako se 4 to jeste jde ale uz je to problem, CD na helme pomuze velmi, Wushe a Loyalty mantle je taky moznsot, ale Shako + ancestr polearma samo lepsi, ja sem dropnul midnight s CD v GA tak to taky neni k zahozeni
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: ja tohle hraju od zacatku, bohuzel nemam zatim 100% evade, tzn si vypomaham pres quilla, rozhodne se priprav na to ze s timhle budes mit neskutecny problem s Andy, jako sni samotnou ne, ale dostat ty 3 sloupky to je umeni, musis se mydlit v rozsahu stitu toho sloupku, ostatni kontent je v poho vcetne bossu, trosku nizsi dmg nez quill ale ta rychlost to vyvazi, kdyz je neco tuhe nebo enmas dostatecnou dmg tak to musis zehlit :-) vyhodou je zeto je porad stejne nesmrtelne :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    myslim vecer jak dojdu domu, tak swapnu do Roba, vypada to zabavne a na rozdil od toho co mam ted jsem ciste evade nehral jeste :)

Ultra Speedfarm in Season 8 - Evade Spiritborn Diablo 4
    https://www.youtube.com/watch?v=GAs4Y9GQ_jM
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS: Supis, vecer zkusim, bylo to fakt desne otravny
    KOKES
    KOKES --- ---
    dobrý ne?

NESS
    NESS --- ---
    KOKES: :-))) me by uplne stacilo kdyby to proste rotovalo, mas tam A-B-C, tak po A nemuze jit znovu A a uz vubec ne AAAAAA, jako pokud tam neni moznost ponechat puvodni hodnotu tak pokud chces opravdu A tak (aspon ja na to nemam koule) pokud mi tam padne jednou A lovit dalsi A a pokud by mi uz padlo AA tak bych v dalsi A ani nedoufal, tzn to ze se tohle deje a opakovane ze tam zaseknutou jednu hodnotu kterou ti to serviruje porad dokola je pro me uplne na prd.

Tzn znacka ideal u tempery co je ABC, poku padne A, tak na dalsi otoceni to bude B nebo C a pokud to bude C, tak dalsi protoceni to bude jedine B. Jako pokud by tam melo byt nejake pridane RNG tak treba pri ABC po A je 40% B 40% C a jen 20% A a pri AA je to uz 50% B a 50% C
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Nepada fakt vubec nic, nikde :D
    KOKES
    KOKES --- ---
    NESS: všiml jsem si, že si hlídaj co máš za build a při temperingu se pečlivě vyhýbaj tomu co chceš:-)
    NESS
    NESS --- ---
    Tak je vas mnohem vic a pry funkcni fix je "I rwbinded reliquary to 'r', then changed it to some other two keys, and set back 'r' for my skill again. Looks fixed"
    NESS
    NESS --- ---
    BARTUC: Hele nejsi jediny, Reddit "I play with QWER. Every time I get a Favor token and the popup shows on the screen, I can't press R because the Reliquaries tab opens immediately, even when it's binded on the B key"
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: noice :-D
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: jo to mas pravdu, bricknes to ted o hodne rychleji nez minulou sezonu :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: jeste prej QoL pri temperingu ze si to pamatuje co jsi delal a nemusis to jak oslik furt hledat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam