• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: to ne to je jen predehra, kdyz naberes Husky tak teprve jedes na ostro, jj to muzes vsechny a kdykoliv :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: ted mi doslo ze jsem vul, vlastne klice nepotrebuju protoze ty jsou az na odmenu, zabit to muzu i tak (to je btw super zmena). To si zejtra dobeham ostatni teda... :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ja ho nevidel, teda myslim ze ne, zabil jsem neco na konci te pribehove linie, v takove zelene arene co se odlamovala, ale tam dostal instant. A hadam to neni to, protoze v season questu to furt mam jako ukol. Ale chybi mi na to asi neco, protoze na co jsem mel dneska klice, to jsem vybehal na T1, abych mel jejich powers.
    NESS
    NESS --- ---
    Co si vlastne rikal na velkeho beliala ? Zame trapny, pro evade marny, jako to jak sjizdi obrazoku dechem je fajn, louze se sou fajn ale ty oci, jak to mam stat na miste nebo co ?, tri presuny po sobe a mas na to miliseknudy, problem dojet tam a zastavit na fleku, tohle j preplacany
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Ta je fakt dobra, sem protahoval a T1 to jisti, ale s stim RF amuletem to docela jde
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: cywe ta Andariel... jsem to snizil na T1 a stejne asi 10 pokusu, to je peklo jako s timhle buildem! :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ale teda jako nevim, nemam glyphy/masterwork atd, ale uz Pit35 byl desnej pain, asi swapnu do neceho jakmile budu potrebovat nejakej push trochu... poison nejspis
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: slusny, tak jeste shako k tomu :-) ja zatim 0
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jsem dropnul v Pit20 Shattered Vow :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    To vypada, ze za bosse je docela hodne Oathu, takze neni nutne vubec tu picovinu delat? ;-)
    Resp. ne za bosse, az za truhlu.
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Koukám že po poslední sezóně kterou jsem přestal hrát protože mi za nějakých 20+ hodin neviděl ani jednu ze dvou run co sem chtěl do buildů co sem chtěl zkusit, tak sezónu 8 ani nemusím pouštět
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Njn, Jacinth je jen pro odvazene, jako ono te to nezabije dokud na tebe nekdo nehodi nejakou dotku treba, pak to je fiack :-) Jako hunter mi tam trosku narusuje cisty game play, ja to radeji hraju s Devourerem ten ti udrzuje trvale stacky Supremacy. Klasicky problem je ze chces Bac a to musis mit kliku jako Tzic je podminkou pro ‍Unyield, bohuzel zatim mam smulu na oba
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jako Jacinth do toho nejdu, ja casto nekde postavam, a nerad umiram :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Ideal (podle maxrollu) je 4+Evade a 59+% na evade CD (CD generealni +CD na evade dedikovany), Sepazontec to obchazi
    NESS
    NESS --- ---
    Pokud by se ti povedlo dropnout ancestr Sepazontec tak jsi vyhral jackpot do startu, normalni je uz takovy meh, ale porad pokud ti to da 100% evade a muzes zehlit, Jacinth Shell je supr ale pak resis HP, CD na evade na botach a Amuletu dost pomuze, v okamziku kdyz mas 5 evade (zaklad+boty+Acce) pak jsi v poho budes se optimalne pohybovat mezi 2-5, jako se 4 to jeste jde ale uz je to problem, CD na helme pomuze velmi, Wushe a Loyalty mantle je taky moznsot, ale Shako + ancestr polearma samo lepsi, ja sem dropnul midnight s CD v GA tak to taky neni k zahozeni
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: ja tohle hraju od zacatku, bohuzel nemam zatim 100% evade, tzn si vypomaham pres quilla, rozhodne se priprav na to ze s timhle budes mit neskutecny problem s Andy, jako sni samotnou ne, ale dostat ty 3 sloupky to je umeni, musis se mydlit v rozsahu stitu toho sloupku, ostatni kontent je v poho vcetne bossu, trosku nizsi dmg nez quill ale ta rychlost to vyvazi, kdyz je neco tuhe nebo enmas dostatecnou dmg tak to musis zehlit :-) vyhodou je zeto je porad stejne nesmrtelne :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    myslim vecer jak dojdu domu, tak swapnu do Roba, vypada to zabavne a na rozdil od toho co mam ted jsem ciste evade nehral jeste :)

Ultra Speedfarm in Season 8 - Evade Spiritborn Diablo 4
    https://www.youtube.com/watch?v=GAs4Y9GQ_jM
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS: Supis, vecer zkusim, bylo to fakt desne otravny
    KOKES
    KOKES --- ---
    dobrý ne?

NESS
    NESS --- ---
    KOKES: :-))) me by uplne stacilo kdyby to proste rotovalo, mas tam A-B-C, tak po A nemuze jit znovu A a uz vubec ne AAAAAA, jako pokud tam neni moznost ponechat puvodni hodnotu tak pokud chces opravdu A tak (aspon ja na to nemam koule) pokud mi tam padne jednou A lovit dalsi A a pokud by mi uz padlo AA tak bych v dalsi A ani nedoufal, tzn to ze se tohle deje a opakovane ze tam zaseknutou jednu hodnotu kterou ti to serviruje porad dokola je pro me uplne na prd.

Tzn znacka ideal u tempery co je ABC, poku padne A, tak na dalsi otoceni to bude B nebo C a pokud to bude C, tak dalsi protoceni to bude jedine B. Jako pokud by tam melo byt nejake pridane RNG tak treba pri ABC po A je 40% B 40% C a jen 20% A a pri AA je to uz 50% B a 50% C
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Nepada fakt vubec nic, nikde :D
    KOKES
    KOKES --- ---
    NESS: všiml jsem si, že si hlídaj co máš za build a při temperingu se pečlivě vyhýbaj tomu co chceš:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam