• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: sezoni urna a ten ash, nejlepsi je nejdriv nacpat do nastenky a pak do prepadu a pak uz to je jedno :-)) ja sem teda jako treti dal masterwoking matro ale spis to je tuzba nez realita :-)
    NESS
    NESS --- ---
    A ktem obolum, jako obcas jo ale obcas vubec, tohle je T4 gambl full invent 0 GA, takze zase provar :-/// sliby chyby

NESS
    NESS --- ---
    Jako jasny tim midnight prstenem se pripravuju o jeden aspekt, ale dokud nenajdu helmu s CD nebo shako, tak to holt takhle musism flikovat. Jo a pak samo jako vedlejsi poweru Kirmu na maxu to dava 30% evade cd
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: mas maly CD, 5 evadu predpokaldam ze mas, tim ze na neck das ten amulet tak se pripravis o jednu temperu na evade CD, to musis dohnat CD na helme ( nemam pac to nejsem schopny natocit a helma s CD mi proste nepadne), pokud nemas shako (coz taky nemam) ta kto dohanim pres ring midnigt tam mam 14.5 CD a pak to slape. CD mam na botach evade CD, pak ten prsten a pak jako boss poweru Urivara ten ti dava 15% plosne a to staci
    NESS
    NESS --- ---
    Pri dalsim pedelavani gearu, musim prejit z huntera na Devourera, mam tendenci snim skakat uplne do haje, na tu andy to je moje nejcastejsi smt, skocim a seberu nejaky humac na podlaze, jelikzo ten neck dela z evade jaguara tak na stacky Potentu a Furnance neni potreba hunter
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jsem doted hral se Sepazontecem, bez nej je to vic dps ale je to takovy clumsy... ne vzdycky mam evade
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: na chestu pec, ja ji nemam jedu normalni ancestr, nevidim duvod proc ji mit, CD mam v klidu :-)

Jinak andy se da dat teoreticky jen na dvoje sloupky ale musis ji IKcknout vc druhym kole, ale itak mam na T2 uspesnost tak 1 z 4, ty plosne mechaniky me dostavaji
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ty vole jak se s tou chestou jezdi na koni, to je jista smrt ne? :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    EVILMIND: dust do prepadu? :-) ještě nejsem na T1, nerozumím a chtěl bych :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Jo Hordy jsou uplne rozbite, neukazuji kolikaty mas kolo je tam stale 0/6 a neukazuji ani kolik si sebral Aetheru, coz je dost jedno pac stejne beru vlekou truhlu a zbytek na matro, ale i tak, zabari
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: kuli kampani bohuzel musis, jsou tam neco jako na T2 seber vsechny event bosse tzn te tam zase pod tlakem zenou
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Zatim se zda, ze ten debilni Incursion event neni vubec nutny delat - i na T1 je 750 Oath z boss truhly, takze mi prijde nejlepsi proste farmit Helltide. I spectral ash je z truhel, nevim kolik ale ted jsem dobehal klice a mam 2k, takze sbohem Incursion! :)
    NESS
    NESS --- ---
    Jo a whispy i cindery se prenaseji tzn je mozne udelat strom i hlt niz a vybrat vejs, jestli to prinese nejaky zisk netusim :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: co je "evade s RF"?
    NESS
    NESS --- ---
    No moc ne, pridavaji to nejalou sanci an dalsi p[redmet myslim 25 nebo 33 za cloveka ale stejne max 1 predmet ta kej to spis otom jestli to zrovna s nekym hrajes nez aby to bylo zasadne vyhodne

Jinak na T4 se jede cista meta, kdyz barb tak ww quake, kdyz nekro tak wave, kdyz sorc tak spear, kdyz druid tak cata a kdyz spirit tak poision quill, cest vyjimkam :-) ja jetu toho evadu s RF
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ted vlastne kdyz platis az za truhlu po killu, tak jak to je v parte, uz nemaji smysl rotace, ne? Predpokladam kazdy ma na konci truhlu za svoje? Takze jediny duvod pro partu je, ze se chci nechat potahat nekym silnym... :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Cywe druhej mystik, Nesekem, to je odpoved na to jestli ma cenu chodit ty bosse na T1... :-) A jinak dust doporucuju dat do toho prepadu, bez nej mi neprisel ani jednou, s nim furt.
    NESS
    NESS --- ---
    T4 WB na 6 minut a nejvic tu je (na T4) nekru, pak nejaky sorc a barb, spirita sen evidel, stejne jako rog nebo druida, jako sem tu ale neni to na pohodu, bose sem spis na T2 a bezny kontent na T3, tohle je moc upocene
    NESS
    NESS --- ---
    T4 na 136lvl, ale takove ulepene v ancestru nemam kalhoty a nemam amulet (unikatku), zbytek 1ga a z na zbran ta je 2ga, mw vse na 4/12 a glyphy mam 37/21/18/16 tzn na prd

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam