• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: co je "evade s RF"?
    NESS
    NESS --- ---
    No moc ne, pridavaji to nejalou sanci an dalsi p[redmet myslim 25 nebo 33 za cloveka ale stejne max 1 predmet ta kej to spis otom jestli to zrovna s nekym hrajes nez aby to bylo zasadne vyhodne

Jinak na T4 se jede cista meta, kdyz barb tak ww quake, kdyz nekro tak wave, kdyz sorc tak spear, kdyz druid tak cata a kdyz spirit tak poision quill, cest vyjimkam :-) ja jetu toho evadu s RF
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ted vlastne kdyz platis az za truhlu po killu, tak jak to je v parte, uz nemaji smysl rotace, ne? Predpokladam kazdy ma na konci truhlu za svoje? Takze jediny duvod pro partu je, ze se chci nechat potahat nekym silnym... :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Cywe druhej mystik, Nesekem, to je odpoved na to jestli ma cenu chodit ty bosse na T1... :-) A jinak dust doporucuju dat do toho prepadu, bez nej mi neprisel ani jednou, s nim furt.
    NESS
    NESS --- ---
    T4 WB na 6 minut a nejvic tu je (na T4) nekru, pak nejaky sorc a barb, spirita sen evidel, stejne jako rog nebo druida, jako sem tu ale neni to na pohodu, bose sem spis na T2 a bezny kontent na T3, tohle je moc upocene
    NESS
    NESS --- ---
    T4 na 136lvl, ale takove ulepene v ancestru nemam kalhoty a nemam amulet (unikatku), zbytek 1ga a z na zbran ta je 2ga, mw vse na 4/12 a glyphy mam 37/21/18/16 tzn na prd

NESS
    NESS --- ---
    Za lilith je sparka a dva odpadky a ten boj dotahli k dokonalosti, ona se objevi ty ji das jednu ranu, je jedno kolik, maximalne to muze byt 1/3 ona zacne litat ven hazet bodlaky tak si tam tak behas dokud ti nedovoli ji dat druhou ranu, zase odlitne hazi blbosti a pak teprve ji muzes zranit potreti a dat ji konecne ten oneshot, zmizi s objevi se a pak ji zase muzes davat presne definovanou maxmimalni dmg, odbehate si odlamovani a pak je ti dovoleno ji zabit :-) Tomu rikam boj jak ma byt :-) To ze by to slo udelat dvema ranama nikoho nezajima to by prece nebyl boj :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: No ja ji na T2 nedam, jako ji bych dal uplne krasne alety mechaniky sesmanhu ji skoro okamzite do pulky pak rvni sloupky ty jeste zkousnu nen ito tak zasvinene, pak ji sejmu az do konce a ona se mi odmeni dvouma sloupkama po sobe a to je pro me kunecna, porad vlitavam ven, jak nejde stat na msite tak i v te blubline u slouku muze byt louze, tak presni porad beham dokud se neujeduju. Matro necham pro alta , ted to je zbytecne
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: to ne to je jen predehra, kdyz naberes Husky tak teprve jedes na ostro, jj to muzes vsechny a kdykoliv :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: ted mi doslo ze jsem vul, vlastne klice nepotrebuju protoze ty jsou az na odmenu, zabit to muzu i tak (to je btw super zmena). To si zejtra dobeham ostatni teda... :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ja ho nevidel, teda myslim ze ne, zabil jsem neco na konci te pribehove linie, v takove zelene arene co se odlamovala, ale tam dostal instant. A hadam to neni to, protoze v season questu to furt mam jako ukol. Ale chybi mi na to asi neco, protoze na co jsem mel dneska klice, to jsem vybehal na T1, abych mel jejich powers.
    NESS
    NESS --- ---
    Co si vlastne rikal na velkeho beliala ? Zame trapny, pro evade marny, jako to jak sjizdi obrazoku dechem je fajn, louze se sou fajn ale ty oci, jak to mam stat na miste nebo co ?, tri presuny po sobe a mas na to miliseknudy, problem dojet tam a zastavit na fleku, tohle j preplacany
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Ta je fakt dobra, sem protahoval a T1 to jisti, ale s stim RF amuletem to docela jde
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: cywe ta Andariel... jsem to snizil na T1 a stejne asi 10 pokusu, to je peklo jako s timhle buildem! :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ale teda jako nevim, nemam glyphy/masterwork atd, ale uz Pit35 byl desnej pain, asi swapnu do neceho jakmile budu potrebovat nejakej push trochu... poison nejspis
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: slusny, tak jeste shako k tomu :-) ja zatim 0
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jsem dropnul v Pit20 Shattered Vow :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    To vypada, ze za bosse je docela hodne Oathu, takze neni nutne vubec tu picovinu delat? ;-)
    Resp. ne za bosse, az za truhlu.
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Koukám že po poslední sezóně kterou jsem přestal hrát protože mi za nějakých 20+ hodin neviděl ani jednu ze dvou run co sem chtěl do buildů co sem chtěl zkusit, tak sezónu 8 ani nemusím pouštět
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Njn, Jacinth je jen pro odvazene, jako ono te to nezabije dokud na tebe nekdo nehodi nejakou dotku treba, pak to je fiack :-) Jako hunter mi tam trosku narusuje cisty game play, ja to radeji hraju s Devourerem ten ti udrzuje trvale stacky Supremacy. Klasicky problem je ze chces Bac a to musis mit kliku jako Tzic je podminkou pro ‍Unyield, bohuzel zatim mam smulu na oba
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam