• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Aha, ja sme veril ze funguje :-)) ale nefunguje kdzy se na to zamerim tak to vidim ze to nic nedela, kurnik,, jako je to bug nebo zamer ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BTW Rob rika, ze je rozbita ta runa co ma procovat Unyield, a nedela nic, takze musis gorilla skilly co 3s delat jinak - ma Ebewaku. Zejtra zkusim co to zmeni...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jak jsi udelal tak rychle ty jeweler cache? Ja nemam ani pulku na 1, a potrebujes jich 6....

Jinak jsem teda nez jsem to vypnul aspon prosel do T4, a vaham jestli to rozvijet dal, nebo zkusim swapnout do toho poisonu. Coz je vic damage, ale mnohem, mnohem pomalejsi... aspon teda bez mythicu.
    NESS
    NESS --- ---
    Jo powery sem ted doplnil o Avarice a mam to komplet, jak jedu bosse tak i spectral ashe je dost, tzn semto zacal boostovat postupne i o co nepouzivam
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: no to se pocita jen co stihnes zabit mezitim nez se ti spawne hellborn, potom co zahlasi ze uz jde, dost divny ze mas dv max a pritom zadny kill, nejlepsi je tohle pustit u Mareny ta mse to spawnuje svehno hodne rychle
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: nah tohle je pohoda, to je proste otazka casu. Ale z tech dalsich veci se mi nedari tech 666 v Helltide, se mi nepocita nic? Pritom mam 2 max thred Hellborny, tj. prijde mi nemozne mit nulu.
    NESS
    NESS --- ---
    Bud rozlozim jeste 51 ancestru co nemam, nebo dam T3 Belilala coz nedam, tim sem se finalne zaseknul u Championa, jedno i druhy je problem a bez toho to nedokoncim, zbytek tam mam uz splneny
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    jaký přepad/do přepadu tu furt řešíte?
    Já jsem s normal charem 51, hc charem 40 a vzhledem k tomu, ze nepada lautr nic, nema smysl to hrat za mne. O incursion nemluve, hrozna nuda fakt
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: resisty dost patlam, 3x royal diamant, +15 to all na kalhotech +18 all na botech a +13 all jeden prsten a v stomu jeden bod v antivenomu, vysledek na T3 capnuto a na T4 57/57/44/59/44 tnz incence +10 to all a je to takove varchlate, potrebuju mastrworkingy

btw tohle bude slusne hrdlo, jako s tim tragickym dropem ancestru je dost plytvanim neco hromadne rozpoustet

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: to jsi daleko v pitu nejak ne? jak resis resisty, ja mam pocit uz na T3 je problem, ze nemam...
    NESS
    NESS --- ---
    Ten velkej Belila, takze fleky na podlaze, vlny co jdou ze stran a pak oci kde je vyrez, kdyz se tohle secte tak tam proste neni prunik s volnym mistem kde by se dalo stat a 79% poisn resist nikoho nezajima, marne se v tom snazim najit tu zabavnou cast ale fakt ji tam nevidim, takze podle toho ze PTR totam kazdy kropil s 300charem a uberama co si mohl kazdy nalosovat zadarmo, tak ted v zive hre je to nehratelne, bohajeho jedina sance je ho vyndat driv nez to tam cele rozlozi pac potom neni kam se hnout, jako jedny oci dobry ale 3x po sobe stat kdekoliv kde neni to zavrene oko= IK, stat na louzi=IK, nechat se chytnout vlnou=IK, nechat an sebe dejchnout=IK, proc si nepustej LE a nekouknou se jak se delaj boss fajty tohle je marny, klasicky odezdi ke zdi a to neni ani T4 ale blba T3
    NESS
    NESS --- ---
    No runy jsou slabsi., zatim celkem 3 legendy , Tam Eom Ohm, jako to na krafteni fakt neni, smutny je ze nejsou ani sutry, na to abych udelal 46glyph sem musel rozlozit jeden smaragd co sem mel na sobe, proste neni
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: zatim klika neni k nicemu, stejne nemam runy abych ucraftil Shako. Resp. nemam vubec zadny runy! :-) Hraju furt bez nich zatim.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Nechci ti nejak kazit radost, ale mel jsi neskutecnou kliku, ted jsem dal vic jak 50 bossu v rade vcetne 7 Durielu a 10 Andy a ani jedina uber a fakt neni problem odejit od Dur/Andy s inventem plnych unikatek ale bez jedineho ancestru, jako co aspon, ty prepady jsou lehky jak to nema preruseni tak je mozne ho vycvaknout vicemene par ranama coz se o ostatnich rict neda, u andy tak 99% unmiram ze nabehnu/skocim do te ohnive ohradky co prijde s/po druhych sloupkach
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: sezoni urna a ten ash, nejlepsi je nejdriv nacpat do nastenky a pak do prepadu a pak uz to je jedno :-)) ja sem teda jako treti dal masterwoking matro ale spis to je tuzba nez realita :-)
    NESS
    NESS --- ---
    A ktem obolum, jako obcas jo ale obcas vubec, tohle je T4 gambl full invent 0 GA, takze zase provar :-/// sliby chyby

NESS
    NESS --- ---
    Jako jasny tim midnight prstenem se pripravuju o jeden aspekt, ale dokud nenajdu helmu s CD nebo shako, tak to holt takhle musism flikovat. Jo a pak samo jako vedlejsi poweru Kirmu na maxu to dava 30% evade cd
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: mas maly CD, 5 evadu predpokaldam ze mas, tim ze na neck das ten amulet tak se pripravis o jednu temperu na evade CD, to musis dohnat CD na helme ( nemam pac to nejsem schopny natocit a helma s CD mi proste nepadne), pokud nemas shako (coz taky nemam) ta kto dohanim pres ring midnigt tam mam 14.5 CD a pak to slape. CD mam na botach evade CD, pak ten prsten a pak jako boss poweru Urivara ten ti dava 15% plosne a to staci
    NESS
    NESS --- ---
    Pri dalsim pedelavani gearu, musim prejit z huntera na Devourera, mam tendenci snim skakat uplne do haje, na tu andy to je moje nejcastejsi smt, skocim a seberu nejaky humac na podlaze, jelikzo ten neck dela z evade jaguara tak na stacky Potentu a Furnance neni potreba hunter
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jsem doted hral se Sepazontecem, bez nej je to vic dps ale je to takovy clumsy... ne vzdycky mam evade
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: na chestu pec, ja ji nemam jedu normalni ancestr, nevidim duvod proc ji mit, CD mam v klidu :-)

Jinak andy se da dat teoreticky jen na dvoje sloupky ale musis ji IKcknout vc druhym kole, ale itak mam na T2 uspesnost tak 1 z 4, ty plosne mechaniky me dostavaji
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam