• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Ta obtiznost u bossu se jim celkem povedla, kdyz jsi na nejakem T dobre usazeny tak dany boss je o fous vic, ikdyz davam T4 kontent tak stejne na bosse jdu na T3, porad jeste maly pivo
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jako ja to vybehavam na lehci uroven proste, T3 ted, zrovna jsem dropnul Tyreale, asi s nim vyresim ty resisty prozatim :)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: andy ideal ve 3 kazdy svuj sloupek, pak je to v poho, jinak meh, harba teda nechodim vubec, uvidim co stim matrem
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: Bulwark jsem konecne dostal za Andariel, ale to je pekelnej fight jako :) dal jsem ji az kdyz mi doslo, ze vlastne nemusim chodit vubec...
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Resisty nepotrebujes, aspon v S6 si nepotreboval, ten Bulwarky je spis problem, mam 4 navic, kdybys chtel

premyslel jsem jakou tu predposledni urnu jestli glyphy nebo whisper a glyphy se zda vyhodnejsi aspon ted a pro me, 5 pokusu na jeden run je super
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jsem jen nez jsem sel spat zkusil proste malou hordu, abych vedel jestli se pokouset vubec o tech 750, a na konci jsem nemel damage proste na ne, jak umrel prvni tak me vysvacili. Ale pricitam to tomu ze nemam ani resisty ani bulwark zatim... :)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Nedavas ,jako ze nemas dmg, nebo nedavas jako ze te svacej ? Pokusne sem ji ted na T4 dal a sice to dre ale jde to, bez chcipnuti ale nemam dmg aby to bylo hladke
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Dik, konecne sem dostal toho T3 Beliala, musel sem to cele prohazet a jako gorilu hazim rocksplintera, protoze Armor hide nedam tak rychle, celkove se to zrychlilo, Ebewaku mam ale nedostanu ji tam ted protoze si to cele rozstrelim a nevychazi mi CD na evade

Kocka i champion je doma :-) Ohledne destroyera mam velke pochybnosti
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: Rob rikal ze sezonu uz dojel, na tom co ma ted. Bych teda chtel videt, protoze treba Hordu na T4 vubec nedam... :) Ale pravda ma o 100 vic paragonu no.
    Nejvic me depta, ze uz tradicne proste nemam runu na bulwark... :-(
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Aha, ja sme veril ze funguje :-)) ale nefunguje kdzy se na to zamerim tak to vidim ze to nic nedela, kurnik,, jako je to bug nebo zamer ?
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: zatim neudelal, mam odkazdeho 100K a cekam jestli udolam T3 Beliala (T2 pomalu oneshotnu ale T3 porad jen umiram na poision) nebo ne, kdyz ne tak holt budu bez gemu, jako gemy nepadaji to na ne specialne delame hordy ale presto nejsem chopny nafarmit vic jak 100K

zatim nesvapouju tlacim to dal, mythic zatim jen jeden starless, jako T4 uz tak jako jde ale je to pomale
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BTW Rob rika, ze je rozbita ta runa co ma procovat Unyield, a nedela nic, takze musis gorilla skilly co 3s delat jinak - ma Ebewaku. Zejtra zkusim co to zmeni...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jak jsi udelal tak rychle ty jeweler cache? Ja nemam ani pulku na 1, a potrebujes jich 6....

Jinak jsem teda nez jsem to vypnul aspon prosel do T4, a vaham jestli to rozvijet dal, nebo zkusim swapnout do toho poisonu. Coz je vic damage, ale mnohem, mnohem pomalejsi... aspon teda bez mythicu.
    NESS
    NESS --- ---
    Jo powery sem ted doplnil o Avarice a mam to komplet, jak jedu bosse tak i spectral ashe je dost, tzn semto zacal boostovat postupne i o co nepouzivam
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: no to se pocita jen co stihnes zabit mezitim nez se ti spawne hellborn, potom co zahlasi ze uz jde, dost divny ze mas dv max a pritom zadny kill, nejlepsi je tohle pustit u Mareny ta mse to spawnuje svehno hodne rychle
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: nah tohle je pohoda, to je proste otazka casu. Ale z tech dalsich veci se mi nedari tech 666 v Helltide, se mi nepocita nic? Pritom mam 2 max thred Hellborny, tj. prijde mi nemozne mit nulu.
    NESS
    NESS --- ---
    Bud rozlozim jeste 51 ancestru co nemam, nebo dam T3 Belilala coz nedam, tim sem se finalne zaseknul u Championa, jedno i druhy je problem a bez toho to nedokoncim, zbytek tam mam uz splneny
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    jaký přepad/do přepadu tu furt řešíte?
    Já jsem s normal charem 51, hc charem 40 a vzhledem k tomu, ze nepada lautr nic, nema smysl to hrat za mne. O incursion nemluve, hrozna nuda fakt
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: resisty dost patlam, 3x royal diamant, +15 to all na kalhotech +18 all na botech a +13 all jeden prsten a v stomu jeden bod v antivenomu, vysledek na T3 capnuto a na T4 57/57/44/59/44 tnz incence +10 to all a je to takove varchlate, potrebuju mastrworkingy

btw tohle bude slusne hrdlo, jako s tim tragickym dropem ancestru je dost plytvanim neco hromadne rozpoustet

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: to jsi daleko v pitu nejak ne? jak resis resisty, ja mam pocit uz na T3 je problem, ze nemam...
    NESS
    NESS --- ---
    Ten velkej Belila, takze fleky na podlaze, vlny co jdou ze stran a pak oci kde je vyrez, kdyz se tohle secte tak tam proste neni prunik s volnym mistem kde by se dalo stat a 79% poisn resist nikoho nezajima, marne se v tom snazim najit tu zabavnou cast ale fakt ji tam nevidim, takze podle toho ze PTR totam kazdy kropil s 300charem a uberama co si mohl kazdy nalosovat zadarmo, tak ted v zive hre je to nehratelne, bohajeho jedina sance je ho vyndat driv nez to tam cele rozlozi pac potom neni kam se hnout, jako jedny oci dobry ale 3x po sobe stat kdekoliv kde neni to zavrene oko= IK, stat na louzi=IK, nechat se chytnout vlnou=IK, nechat an sebe dejchnout=IK, proc si nepustej LE a nekouknou se jak se delaj boss fajty tohle je marny, klasicky odezdi ke zdi a to neni ani T4 ale blba T3
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam