• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Uprime, pokud je neoneshotujes tak se nevyplati Bosse delat na vyssim levlu ktery ti zabere vic jak par sec, pac jediny o co jde je o prepad a Husk, to je jedina mena, sance ze ti u normalu padne ancestr je asi tak stejna jako ze ti padne ubera, tzn nul nula prd, jedine co na vyssim T hrozi ze te Belilal kuchne a pak ani husk neni, treba andy T2 ideal, hekne, lehne, vyhodi sloupky x2-3 a je to

Jako jeste ze tam je moznost farmit ten ash u bossu, nemusel sem lezt do te eventy co sem si splnil sezoni kvest a mam to uz na maxu vsechno

ADITU
    ADITU --- ---
    EVILMIND: to bylo už minulou sezónu, ne?
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: jj :-) ale jen ty "lepsi" klice :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: mimochodem jsou 2 druhy, jeden na group a jeden na solo, je to debilne pojmenovany resolut/united
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Uprime, nepoznam rozdil mezi T jedine v tom jak rychle to chcipa :-), kde to je videt je podle me v Hordach, tam ta velka truhla fakt dava vic GA na T4 nez na T1, treba ted jsem tam mel 3ga chestu a 2ga kalhoty v jedne varce.

City mi prislo dobry leda na runy, modry uplne na zacatku a zluty s moznosti na oranzovou. Na MW matro nevim zadny mi skoro napadnul, zkosueli sme ty klice na ubery ale zatim 0 bezeli sme myslim uz 5 kol, minulou sezonu sem mel tak 30-50% uspesnost ted zatim 0%
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: btw taky mas pocit, ze cokoliv, ale uplne cokoliv co delam, ma stejnej vysledek na T1 i na T4? akorat to na T4 dyl trva. Treba v Undercity je i skoro stejne expu, coz je jako vtipny fakt, o dropech vubec nemluvim.
    NESS
    NESS --- ---
    Ted 6x T4 belial solo, plny invent 33kusu z toho 14x ancestr, bohuzel 0 mythic
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: No ja ho musim dostat brzo, jak se to ptotahne tak je to blby, nejlip jeste nez zacne hazet ocima, pak uz to je v haji, jinak me rozpacne defakto vsim packou i flekem, zametakem taky, Jako sorcka ho dava pomerne v klidu v porovnani se Spiritem jak muzu stat na msite tak v poho, Cokoli pod T4 je insta rovnou.

Nop ja zatim 2x starles a Shroudu sem si musel udelat za sparky, uz mam 2 nastenky hotove. Jinak sme toho sjeli fakt hodne ale mam polovicni drop nez treba tady mistr Bartuc :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Cywe uz druhej Nesekem, me hra vyslovene nuti do neceho :)

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ja konecne na HC 60, a je to teda utrpeni. Cca do lvlu 58 temer nic nepadalo, takze to bylo pomaly jako sfin. Ted uz to zacina vypadat lip, jen to neprepalit :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: bohuzel u Beliala me na T4 zabije vzdycky jak da tou rukou pres cely, tam zatim nevim kde tomu uhnout (na T3 to nedela nic)
    NESS
    NESS --- ---
    Jaky je figl na spear sorcku a andy ? Jako ty sloupku jsou uplne v hajzlu, stojim vedle toho a nedavam tomu ani prd, prijde mi ze speary se tam zpet pres ten stit uz nedostanou, tak tam stojim jak kolik
    NESS
    NESS --- ---
    Ancestr unikatky nema cenu farmit u bossu ta sance je mala, jediny kdo je dava je velkej belial, tzn jen cekat na prepad a pak jet velkyho a brat co potrebujes
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    koukam se mi preskrtnul pres noc v inventari Crown of Lucion jako BLACKLISTED, nejaky exploit pres nej jo? :)
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Je nějaká Classa co má vesměs smooth sailing? Jako měla ball lightning nebo lightning bolt socks?
    NESS
    NESS --- ---
    EXSECRABILIS: slaba bych nerekl, spis papirova, T3 bosse sejmu (newborn s paragonem 205), ale nesmi me trefit, to zatim nemam dva glyphy vubec a jen jeden z tech 3 dalsich mam na 15, unikatky mam jen v normalu a postradfam shako :-), klassove tempery mam jen v magicu tzn je to v plenkach. Pokud se mi povece stahnout CD na evadu ta ktomu parada, hop sem hop tam, jn nevim proc jako hlavni bossu jede Mekuna na Beastu a ne na Urivara, tam by dostal mnohem lepsi CD, ale jelikoz se mdalko od toho moc spamovat ultimatku tak to neresim
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    Pokid mate wandering death power a pujdete tu pevnost uplne v pravo dole - forgotteb depths - tak po tom co zvednete lanternu. Zacne z vas vychazet paprsek svetla co rozpusti kazdeho enemaka pred vama :))
    NESS
    NESS --- ---
    Ashava je nejak bugla, reaguje na utoky v parte, tzn ja stojim a nic nedelam a utoky spoluhrace ji procujou, takze nonstop prdi
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: Dej pak vedet jak ti sorcka funguje.
    Ja s ni sice nedosel ani na T1, ale prisla mne takova strasne nedomrdla.
    Mozna pak kdyz ma clovek vyssi paragon tak zacne slapat, ale v porovnani s barbinou o 20 lvl niz. Byla strasne slaba.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Ja nadtim dneska dumal, skladal a zkousel o panaka a prislo mi to stejne, zkusil sem uplne opustit resisty a jde to dokud nezastavis, pak ti staci jedna mala DOTka co projde stitem a konecna, tzn sem je zase vratil :-) Jako na T4 v poho ale pita nad60 uz to drhne a na bose takovy divny, defakto zadnyho na T4 nemam na jistotu spis to je loterie, o Andy, Harba ani Beliala bych se nepokousel

mam dost boss matra postavim sorcku a uvidim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam