• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ja jsem na to zminil prave hordu, nekdo psal, ze ti staci jedna horda kde si beres cilene ty lordy, protoze udajne davaji nejak hrozne moc progresu. Ale nezkousel jsem to.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Muzem priste zkusit jen prehodit ekvip, mozna to vyjde, ale jak sem delal alta z jiny klasy tak sem mel jen ubery, ta shrouda se ukazala dobra, na koho teda nezabrala je Harb ,evidetne se tam nejaky stealthem neuavujou a ty maly vlci jsou navadeny automaticky stejne tajko takovety letici ohne, Grigo totaky bere plosne, tejn jak spadne tak po cele arene dava IK, tam je lepsi stat pred dverma, Varshan-Zir-Besta-Jud jsou v pohode, Duriel je taky v klidu pokud uhnes tem chucvalcum co hodi jak vyleze ze zeme, Andy na druhou stranu je total nepruchozi tam stejne jako u Griga musis zustat pred dverma a velkej Belial je tak 50/50 pokud placne ze zhora je to oka pokud zamete ze strany je to KO, uplne jedno kde a jak sem stal vzdadu vepredu proste IK.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Jo to sme udelali presne vcera, vytahnul sem char pres kesky na 52, pak sem dali dve pity a zacli ject bosse, ja me shroudu, krcil sem se v rohu ve stealthu, Bartuc to vse odzabijel a po hodine a fous hotovo. Nastenka teda hotovo :-), nepocital sem kolik ale baj oko tak 50 bossu, rekneme tak 20 normalu (zir a grigo) pak 10 Duru, 10 Harbu a 10 Belilalu. Priste to muzu pocitat.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jsem koukal to lidi vychcane delaj pro tezbu tech sparku, kdyz delas furt ten samej class, tak muzes s jednim equipem behem par hodin dostat sparku, smazat a zalozit znova. A jeste si neco prilepsis do paragonu pro maina... Hadam pokud mas nekoho, kdo te potahne rychlejs na 60 a pak s tebou skoci pit na T4 a jednu hordu, tak to asi muzes fakt farmit.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXSECRABILIS: ja nemyslel max glyphy, nedoslo mi, ze tim "udelat glyphy" myslis 100 :-) jako nejaky 46 samozrejme stacej
    JADE
    JADE --- ---
    NESS: to já to zase nevzdám, jen fňukám, že to prostě není žádnej extra ballance, ale to tak bylo vždycky no :) holt nebudu mít para 300 a speedovat Pity 125 jako s druidem no :) spíš mě štve že je to znatelně pomalejší i co se týče pohybu postavy...
    NESS
    NESS --- ---
    JADE: Nelituj, switchnout klasu neni zadna tragedie, uz ziskane paragony se ti pocitaji i na nove klase, stejne jako powery, jen musis nabrat znova 1-60lvl, pokud ti nekdo pomuze tak to mas do pul hodiny, pokud pojedes sam tak za par hodin. Delat alta je pokazde mnohem rychlejsi nez ten prvni. Ja si jako kazdo usezonu odkladam whisper kesky a ty pak oteviram s altem
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    EVILMIND: Hele rozdil mezi max glyphem a normalem mne neprijde pro “obyc” hrani nejak dulezitej.
    Pokud clovek neplanuje hitovat top strop pitu.
    Daleko vic mne prijde, ze tuhle sezonu to ovlivnuje vyber boss poweru a jeho uroven.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXSECRABILIS: glyphy jsou dulezite kazdou sezonu... :-)
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    JADE: Hele ja pomalu premyslim, ze si udelam dalsi char (jinej).
    Prece jen vyjet to do 60 lvl neni tak strasny a pak s nim muzu behat jen bosse. Vybava napada.
    Hloupy je, ze tak nezvladnu udelat glyphy. Na stranu druhou. Netusim jak moc tuhle sezonu jsou dulezite…
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem mel podezreni na update Nvidia driveru, co jsem delal vcera, ale podle redditu se zda vic lidi ma podobnej problem - po poslednim patchi D4 tam jsou nejaky fakt masivni memory leaky
    dvakrat mi to spadlo vyslovene na hlasku, ze out of memory pro aplikaci (mam 64gb), dvakrat to rovnou vzalo cele W11 s sebou

Reddit - The heart of the internet
    https://www.reddit.com/r/diablo4/comments/1kfte77/massive_memory_leak_in_diablo_iv_season_8_ram/
    JADE
    JADE --- ---
    EXSECRABILIS: ok asi je pravda, že co jsem koual na ten leap, tak to je zase pomalý... bojím se že bude třeba využít armory a zkrátka na farmu vrtulník a na bosse switschnout na něco jinýho, potažmo 3tí build na pity :( no trošku toho barbara začínám litovat, zlatej druid, nebo spiritborn :(
    JADE
    JADE --- ---
    NESS: díky!
    NESS
    NESS --- ---
    JADE: To co jedou v top (Pit105) jsou minioni tady mas build https://maxroll.gg/d4/build-guides/minion-barbarian-guide
    NESS
    NESS --- ---
    Placeholder Unique Gloves Lead to Infinite Damage, Get Removed
    Placeholder Unique Gloves Lead to Infinite Damage, Get Removed - Icy Veins
    https://www.icy-veins.com/d4/news/placeholder-unique-gloves-lead-to-infinite-damage-get-removed/
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    JADE: Troufnu si roct, ze jsem na tom jako ty.
    Taky jsme vetulnikem dojel na T2 a tam se zasekl. Zejmena kvuly tomu, ze mam malej dmg.
    Nicmene preskocil jsem na T1 a v podstate s prstem v nose farmim matros na bosse atp.
    Nm dung se da zabehnout do par minut, hordy jsou prace pro jednu ruku a z mesta se da vcelku slusne taky neco nahrabat.
    Rikam si, te par dni tomu obetuju. Naberu nejaky ty ubery a kdyz bude stesti. Dostanu i nejakej ten mythyc.
    Hadam, ze pristi tyden se ty buildy nejak uz usadej a ja v poklidu prehodim vybavu a pujdu zas dal.
    NESS
    NESS --- ---
    Celkem dobry ze to i refunduje cast vlozenho boss matra, akorat ze to chce nejakeho dobrotivce co ti to kuchne :-) Bych rekl ze rotace v tomhle smeru dava docela smysl, jeden kucha a dalsi 3 levlujou
    NESS
    NESS --- ---
    Novej alt a nastenka hotova komplet za 1 a 1/2h, par desitek bosu vcetne 10x T4 belialu

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: tak funguje to docela jako slusne, pit60-70 muzu v klidu behat jen uplne bez equipu zatim a levlit si glyphy, a staci jako davat pozor a kdyz mi prijde, ze mam malo damage, tak proste zahnu za roh a tu sekvenci udelam presne, a mam zase pul minuty volneho behu kde umira vsechno. A pred bossem se samozrejme zastavim a startnu si to.

Akorat nechapu na Maxroll apod ty buildy, kde hrajou s nulovym armourem uplne bez healu. Jako... ty videa na to vypadaji pak jak jim tam hp lita, to nechapu proste ze ma to ma nekdo nervy - jsem na to umrel jen parkrat a hned jsem proste nabral vsechny defensivni/heal boss powery, a tu damage preleechuju.
    JADE
    JADE --- ---
    muzu se jeste jednou prosim zeptat na doporuceni, jakeho barbra hrát? dowhirwindil jsem tak nějak na t2, ale je to takové meh... hlavně teda bossové jsou utrpení a co si budem, asi se nejvíc bude farmit právě ty... čekají mě sice teprve tempery a masterworkingy, ale říkám si jestli to není škoda matroše a nejít rovnou do nějakýho "lepšího" buildu? celkově mě na hře chybí zajetý věci typu, vidět gameplay time na postavě někde a klidně nějaký ten leaderboard pitu... tam se přeci jen člověk inspectnul lidi nahoře a hned byla inspirace na itemy/build... zato to "schovávání" profilu nechápu proč?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Uz me nebavilo huntit yolo, tak jsem sel do random mythic craftu. A mam presne ten shroud co jsem chtel, nevim co si na to lidi stezujou... :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam