• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    NESS
    NESS --- ---
    NESS: Smutny ze to je prumer, snazim se dostat na boty dva krity, unikatka, uz jsem v tom za 200M a nic proste jen jednou a konec
    NESS
    NESS --- ---
    Tohhle je hodne zajimavy

This Diablo 4 Simulator Reveals Just How Expensive Masterworking Really Is - Icy Veins
    https://www.icy-veins.com/d4/news/this-diablo-4-simulator-reveals-just-how-expensive-masterworking-really-is/

Zdroj
    Reddit - The heart of the internet
    https://www.reddit.com/r/diablo4/comments/1kk4ykq/average_cost_of_masterworking_items/?rdt=39052
    NESS
    NESS --- ---
    Jet Lilith scimkoliv nez nesmrtelna death trap rog je na T4 nesmysl

Lilith Fight Worse Than Ever In Diablo 4 Season 8 - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-4/news/lilith-fight-worse-than-ever-in-diablo-4-season-8-376732

Njn, a pritom to Blizz myslel tak dobre :-)))

Part of the issue is the forced Phases now present on many Lair Bosses, including the new Harbinger of Hatred. Blizzard seems to be adding these forced phase transitions to fights to slow down players and stop boss one-shots. This has worsened Lilith's already poorly designed fight, as Lilith has many of these phases. Especially in Phase 1 and Phase 2, she now goes entirely immune, but continues to use her move-set.

Additionally, players in the comments report horrible rubber-banding and lag spikes, causing hitbox issues with Lilith's mechanics. As if the fight wasn't unfair enough, these issues make the fight nearly impossible, as mechanics can become entirely undodgeable. This issue was previously present with Lilith's fight, which Blizzard has not addressed directly despite many posts and complaints for multiple years.
    NESS
    NESS --- ---
    To zase rozbijou :-) Jako ty zmeny vypadaji fajn, otazka co tam je bokem, rozhodne zitra prestavka na HC a kouknu co to dela na SC, nechci prekvapeni :-)

Class Buffs, Bug Fixes, and More Coming in Diablo 4's Next Patch - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-4/news/class-buffs-bug-fixes-and-more-coming-in-diablo-4s-next-patch-376805

/Sem si rikal co asi mame delat s tema desitkama K Specrtal Ashe, vsechno na 20/20 a porad se to hromadi

Sayeena has become a vendor that sells Oath Scrolls in exchange for Spectral Ash. Oath Scroll s can be consumed to gain Unveiler's Oath reputation. Sayeena can be found near the Reputation Board in Tarsarak.

//Tohle nestaci, musi se jich spawnovat vic
    Betraying eyes now spawn more consistently near the Apparition Boss.

/// Tvl Rerely ?, vzdyt se leci kazdej kdo ma fixni prestavky, kdyz ho dostanes pres limit tak se vyleci
    Fixed an issue where bosses could rarely regain health.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: taky mi to dela nvm proc..
    HULIK
    HULIK --- ---
    NESS: Včera mi vypadlo za dvě Spárky u kováře ;-)
    NESS
    NESS --- ---
    NESS: prasknu vsechny oci, na metru mi schazi uz jen kousek a neni co zabijet jen pa kusu lehce rozestrenych po mape, porad dokola stejny wtf

NESS
    NESS --- ---
    Ty kraso, predpokladam ze z blizzu asi nikdo nezkousel tu sezoni eventu solovat, pac kdyby jo tak by tam udelali nejake drobne ale podstatne zmeny :-) to je nova uroven utrpeni, jak na HC nejsou lidi a ja nemam porad jednu modrou tak to na T1 beham sam, jako s dance rogunou ktera neni uplne pomala ale je to cistokrevne utrpeni, solit legie mi nevadi ale ty aspon nejsou tak roztahane. No tohle se jim teda nepovedlo
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Jde nějak v armory vyřešit ukládání paragonu pro více podobných buildů co mají stejný paragon board?

Prostě v armory mám "jeden" build v několika variantách (speedfarm, push atd.). Hraju hlavně speedfarm a paragony přidávám třeba každých 40 paragonu no a ty mi chybí u těch ostatních buildů. To tam pak musím naklikat taky nebo prostě ručně nahodit jiný equip a uložit/přepsat? :D ...uniká mi nějaký jednodušší způsob? :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Tak korunka ke korunce a shako je na svete

NESS
    NESS --- ---
    JADE: jediny co je mozny je pretaceni, u sperkare muzes ty same tocit na ty same s malym moznostim upgradu, tzn z modrych muzes vyrazit zlutou a ze zlutych oranzovou, necham si na 3 otoceni od kazde, tzn minimalne 9, dozasoby a zbytek tocim, je to ale beh na dlouhou trat

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    JADE: celkove je, imo, zarizly loot nejvetsim aktualnim pruserem cely sezony.
    NESS
    NESS --- ---
    Nejvic op broken build je death trap rog, muze face tankovat t4 lilth aniz by se hnula z mista, muze stat mimo kruh a pri odlamovani v ohnivem, nic ji nevadi. Jakoi enma dmg jako treba spear sorc, ale je to total nesmrtelne.
    NESS
    NESS --- ---
    Fakt me fascinuje ze kdyz patchem rozstrelej tak klicovou vec jako je key binding (ktery roky bezel v poho) tak ani po 10 dnech co to maji nahlasene nejsou schopny/ochotny to fixnout, tzn vlezu do hry a prvni co musim je nabindovat klavesy, jako nejsem jediny https://us.forums.blizzard.com/en/d4/t/keybinds-reset-each-login/219654/40
    JADE
    JADE --- ---
    ty runy jsou tentokrat peknej pruser, to mi padne na konci sezony ta posrana BAC ZEC :( za celou dobu jen 1x legendarni... nemuzu se hnout z t2 a pekne me to sere :(
    NESS
    NESS --- ---
    S H10 je to mnohem lepsi, ale RNG, prvni sme se dostali rovnou na XI, druhou na XV, pak dve provar a posledni uz byla oka tzn za 1:10 hotovo ve dvou a dalsi sparka doma.
    NESS
    NESS --- ---
    DAVIDOWITCH: Tak jsem lodry/hordy vyskousel a je to pomalejsi (ale porad oka), rozhodne levnejsi (da se rota), bez uberu ale s obduc a obcas peknym lootem 2ga kuse.

Dal jsem 9x H8 hordu solo a za 1:41h tu nastenku udelal (cerstvy 60tkovy char), jako je co zlepsiovat, rozhodne to chce jet H10, lordy se nabizeji nejdriv v 4 kole ale spis az tak v 5, bez nich ten progras neni vubec znatelny, je to rng takze 2 z 9 sem zadnyho nespawnul, jsou tam dve moznsoti jak je dostat pres mass a pres spawn, ty nadupane kde byl jak mass tak spawn sem mel 3

Zkusime to vecer ve dvou a jako H10 podle me to za tech 1:20 dame :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MAESTRO_007: jako bacha, pres vsechnu kritiku D4 tohle platilo od zacatku, ze ta hra se proste dobre hraje. O to vic proste nasere, ze pak nema endgame a je lehka, takze s ni skoncis brzo. Ale ze se jako pocitove dobre hraje o tom nebylo sporu nikdy.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    HANOUCH: :D ani ne, to rozhodně nebylo doporučení aby to někdo zkoušel hrát .)
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    MAESTRO_007: OK namotals me, doufam, ze ze sebe mas radost! :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam