• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: já mám pocit, že je to záměrně nějaký blbu vzdorný loop co zvládne pochopit naprosto každý. A zároveň tě "nutí" pořád farmit. Jak v nějaké mobilní hře. Podobná jednoduchost je tam všude. Čím víc hraješ, tím víc te to sere. Čím míň hraješ, tím víc je to lepší :D
    NESS
    NESS --- ---
    Jestli necemu na D4 nerozumim, je tohle "crafteni", tolik inspirace kolem, nemusi nic vymyslet staci si jen vybrat a oni bezduchy kraftici system "naber matro a pakrat klikni na kovare" zmeni jen tim ze tam pridaj rng, tzn porad stejne bezduchy system rozsiri jen tim ze to je bezduche a jeste k nasrani. Vcera sem ty dva krity dal 420M a desitky K obduc, jenze bohuzel mi tam rovnou spadnul i treti krit do toho sameho, krit ktery tam nepotrebuju a vlastne nechci, resetovat to nebudu, ale ikdyz se mi to povedlo tak jsem to vlastne posral, pac kdybych to na 12/12 nedal tak to nemam co chci, kdyz sem to dal na 12/12 tak zase to neni co chci, parada.
    NESS
    NESS --- ---
    Uz jsem minul milnik 60 resetu aniz bych tam dostal max resource 2x a celkove naklady jsou nekde kolem 400M, asi se na to vykaslu, nevidim smysl v tom farmit matro a prachy a pak je vylejvat do hajzlu aniz by tam byl jakykoliv progres
    ADITU
    ADITU --- ---
    Seznam chyb, co lidi hlásí po novém patchi, je... zajímavý. Odložím hraní o pár dní asi, nechci nějak zkoumat, co to bude u mně :/
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Dpc, dojedu k world bossovi a zcernato a konec..
    NESS
    NESS --- ---
    NESS: Smutny ze to je prumer, snazim se dostat na boty dva krity, unikatka, uz jsem v tom za 200M a nic proste jen jednou a konec
    NESS
    NESS --- ---
    Black Screen of Death Teleports Players to Frustration in Diablo 4 Season 8 - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-4/news/black-screen-of-death-teleports-players-to-frustration-in-diablo-4-season-8-376734
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SUNBEAM: Rozhodne, roguna ma top leveling pres fan of knives a pak trapy jsou uplne topka :-)
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    BARTUC: bejvávalo. teď nějak nebyla chuť ani čas hrát. mám akorát vylevelenou barbínu někde na T1.

ale navnadili jste mě s tou rogunou, asi vyzkouším, když bude o víkendu chvíle.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SUNBEAM: Hus :-D Tobe padaj ubery, me ascendy a z nich nic nooo :-D
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    SUNBEAM: rota - rotace.. parta 4, jeden doda materialy na spusteni eventu, 3 se vezou. Pak doda materialy nekdo jinej a 3 se vezou. Za 1 set materialu se eventu ucastnis 4x.
    Tribute of Ascendance je pro Undercity, na konci bude sance na drop Uberu.
    United, sance se zvysuje vsem v parte (ten druhej nazev si nepamatuju, ale zvysuje sanci jen tomu kdo ten tribute pouzil).
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    BARTUC: co jsou to roty
    co je tribute of ascendance
    a.co je united

:o)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MAESTRO_007: Jezdi se roty na tribute of ascendance (united). Vezmes jeden, naberes dalsi 3 a jedete. Sance na drop uberu z jedny rotace je pres 70% prej
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    na ty GA unikatky je ideální ten velký Belial. Dáš si truhlu od bosse ze kterého ta unikatka padá a je tam garantovaný GA drop. Tam mi to napadalo hned

BARTUC: co to je "da obejit pres UC roty"? :-)

BARTUC: mne by i to farmeni paragonu lákalo, repetetivne zvyklý běhat pity (greater rift) jsem zvyklý z D3, ale problém je, že ten pít a celkově gameplay toho pitu je naprosto tupý. Je to pokaždé úplně stejné a jenom točíš rotaci skillu pořád dokola a nic navíc nebo možnost něco dělat jinak. Perfektně to popsal ten wudijo tady
    MAESTRO_007 ...prostě žádný scouting mapy, žádné taktizování s pylonem/shrinou.. žádné stakovani nebo managment mobu, nějaké předměty co mění gameplay/pozici při hraní atd. atd.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: Jako ja to jejich rozhodnuti ten loot trochu priskrtit chapu castecne. Diky tunam lootu jim odchazeli hc hraci behem par tydnu, protoze ve hre nemeli co delat a casualove se stejne vetsinou nedostali moc daleko. Tohle je desne tezky vybalancovat a tim, ze D4 bohuzel nema realnej cil proc od urcity faze ve hre farmit dalsi gear, tak je to jedina vec se kterou si muzou realne hrat.

Je to zvlastni, ale treba D2 je v podstate stejnej koncept, ale tam proste ta motivace farmit dlouhodobe stejnej content je porad, tady od urcity faze vlastne neni duvod hrat.

Nebudu mluvit o tom, ze paragon 300 v sezone je pro 99% hracu naprosto nedosazitelnej. Grindil jsem to jednou a byl to takovej voser, ze to uz odmitam kdykoliv absolvovat.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: jako pres Beliala jsem to taky nakonec udelal, coz je proste bizar ale, ze xx runu na toho bosse na to nestacilo.

Jedina vyhoda je, ze tohle je uplne prvni sezona, kdy jsem nemel problem s mistem v bance, prestoze jsem hral vic postav, vzdycky predtim jsem s tim bojoval i s jednou postavou (resp. vice buildama ve stejnem classu). Na vsechny GA uniq mi stacily 2 taby jen, aniz bych to musel extra tridit, coz je dost kontrast proti predchozimu stavu, kdy jsem jich mel plnej bagl kazdych 5 fightu... :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Jet velkyho beliala, jinak tech 20 otocek na malych bosech (vcetne duriala), to je 4x plny invent (na T4, na T1 to bude mene) a to by mohlo byt tak 2-10 ancestrul ale spis min nez vic
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: Pada to asi min, ale zase boss matra je vic a tech bossu je vicero + Belial je skvelej, ze si muzes vybrat loot table dle libosti.

Dropnout neco s GA tak velkej problem neni. Je ale fakt, ze multiple GA itemy padaji vyrazne min a pokud chces jeden konkretni GA, tak se zapotis no :-) To je fakt a to musim priznat i
    LIQUIDFREAK:
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: jako i ten target farm je ted dost na hovno, kdyz nepadaji ancestraly z nich skoro vubec. Pro me bylo treba snazsi nafarmit vsechny mythic veci, nez mit aspon jedno GA na uniq co jsem chtel...
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    tím, jak změnili ty boss materiály, že je až za truhlu a ne na spuštění, nedá se sdílet a dokupy je dost méně boss killů a tím pádem méně dropů
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LIQUIDFREAK: A bavime se o iLVL 750, nebo 800? Pokud 750, tak mas kurva pech, pokud hledas s GA, tak to je jeste maaaalo brachu :-D

Jinak ubery jsou proste svine. Meli sme sesnu, kdy jsme dali cca 100 boss killu a nepadl nam jedinej a pak jsme dali 50 a Nessovi padly 4 ubrery :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam