• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    EVILMIND: jako jo, dobrý model :-) ale když vidím kolik mají lidi goldů a materiálů tak by "každý" natočil hned co chce a lidi co kupujou matro u Číňanů tak by měly hned top gear. Ne že by ho neměli i teď, ale nebylo by jich tolik :D

Já myslím že přijde za chvíli nějaká další sezóna "crafting reborn" :-)
    To přetáčení bolí a stojí dost, ale mám pocit že to tam prostě padne nakonec a některé staty víš že je jednodušší dropnout než točit, to mi trochu smysl dává.. Pain je ten tempering hlavně.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: ten "possible outcome" co tam pretacis, tak kazdej muzes vytocit jen jednou. Takze je to RNG, ale vzdycky nakonec muzes dostat co chces... tenhle princip bych chtel videt jak u temperingu, tak u enchantu...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem koukal trochu na Slormancer ted (pixel art aRPG je ted v akci) a i jeho crafting strci D4 do kapsy o parnik, by to meli vykrast... :)

NESS
    NESS --- ---
    Our next Campfire Chat begins on May 22 at 11 a.m. PDT and gives a preview of our upcoming 2.3.0 Public Test Realm (PTR) for the next Season. Join members of the development team as they reveal how to access and what to expect in this next PTR available to PC Battle.net users.

Join Our 2.3.0 PTR Campfire Chat — Diablo IV — Blizzard News
    https://news.blizzard.com/en-us/article/24205280/join-our-2-3-0-ptr-campfire-chat
    NESS
    NESS --- ---
    Jeden mi utekl kua

NESS
    NESS --- ---
    No neke, po tydnu - 43h nahranych s charem co je na paragonu 220 sem konecne potkal Wonderku, asi bych mel bouchnout sampano

Pro pripadne HC hrace, vesnice a mesta nejsou bezpecna zona , potvory muzou sporadicky dovnitr, prubezne fixuji a muzou dovnitr kouzlit, ted sem zalezl ze odepisu a pic ho fireball letel zamnou a trefil :-) Pritom char uz mel zamknuty skilly a vypnuty bojovy buffy
    NESS
    NESS --- ---
    14750 Spectral Ashe = 59 Scrollu = 1 Sparka, jen to chce na kazdou sparku novy char
    Tady Robuv Sheet https://docs.google.com/spreadsheets/d/1bN8C_Fe9nrWv__jUc_Vdbl220g4NM0mlux-ga_s_-5s/edit?gid=1012013955

Step by Step Guide
    1. Buy 59 Reputations Scroll on Main Character for 15.000 Ash
    2. Put the Scroll in your Stash
    3. Make a new Character
    4. Finish the first Part of the Season Quest (~5m)
    5. Turn in 59 Scroll on you New Character
    6. Get Spark, Obducite, Boss Mats etc.
    7. Delete the Character & go again!

GET 10 MYTHICS / H! NEW PATCH NEW METHOD WORKS D4 S8
    https://www.youtube.com/watch?v=rYhEVox-NEk
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: No to mas pravdu :-) Je to rat race, kde jedina moznost jak vyhrat je vubec nehrat :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: já mám pocit, že je to záměrně nějaký blbu vzdorný loop co zvládne pochopit naprosto každý. A zároveň tě "nutí" pořád farmit. Jak v nějaké mobilní hře. Podobná jednoduchost je tam všude. Čím víc hraješ, tím víc te to sere. Čím míň hraješ, tím víc je to lepší :D
    NESS
    NESS --- ---
    /Po skoro dvou tydnech se vraci Lucion, ne ze by ho nekdo postradal :-)))

filthierich 33 posts
    Community Manager
    8h
    Update: As of the 2.2.1 update today, the Crown of Lucion has been re-enabled. Thank you all for your patience!

PSA Crown Of Lucion, Temporarily Disabled - May 5, 2025 - #2 by filthierich - PC General Discussion - Diablo IV Forums
    https://us.forums.blizzard.com/en/d4/t/psa-crown-of-lucion-temporarily-disabled-may-5-2025/220365/2

//Asi zaznamenano, ale ptak na bidylku je zpet, bohuzel ne namapach jen ve "velkych" mestech, jako dobry ale to uz takovy rozdil neni, pokud nejsi schopny whisp vybrat treba rovnou v hlt tak jako ...

PezRadar 196 posts
    Community Manager
    11h
    Hi all -

With today’s patch, we have added a Raven of the Tree to each major town in the game. This is a commonly requested feature from Season 7 that has been brought back into the game to help players save time on Whisper events. This was originally missing from the Patch Notes, but we will be updating the notes to include this feature.

//Koho by zajimalo tak datamine patche

Skill Buffs, Item Tuning, and More in Diablo 4's Newest Datamined Patch Changes - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-4/news/skill-buffs-item-tuning-and-more-in-diablo-4s-newest-datamined-patch-changes-376875
    NESS
    NESS --- ---
    Jestli necemu na D4 nerozumim, je tohle "crafteni", tolik inspirace kolem, nemusi nic vymyslet staci si jen vybrat a oni bezduchy kraftici system "naber matro a pakrat klikni na kovare" zmeni jen tim ze tam pridaj rng, tzn porad stejne bezduchy system rozsiri jen tim ze to je bezduche a jeste k nasrani. Vcera sem ty dva krity dal 420M a desitky K obduc, jenze bohuzel mi tam rovnou spadnul i treti krit do toho sameho, krit ktery tam nepotrebuju a vlastne nechci, resetovat to nebudu, ale ikdyz se mi to povedlo tak jsem to vlastne posral, pac kdybych to na 12/12 nedal tak to nemam co chci, kdyz sem to dal na 12/12 tak zase to neni co chci, parada.
    NESS
    NESS --- ---
    Uz jsem minul milnik 60 resetu aniz bych tam dostal max resource 2x a celkove naklady jsou nekde kolem 400M, asi se na to vykaslu, nevidim smysl v tom farmit matro a prachy a pak je vylejvat do hajzlu aniz by tam byl jakykoliv progres
    ADITU
    ADITU --- ---
    Seznam chyb, co lidi hlásí po novém patchi, je... zajímavý. Odložím hraní o pár dní asi, nechci nějak zkoumat, co to bude u mně :/
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Dpc, dojedu k world bossovi a zcernato a konec..
    NESS
    NESS --- ---
    NESS: Smutny ze to je prumer, snazim se dostat na boty dva krity, unikatka, uz jsem v tom za 200M a nic proste jen jednou a konec
    NESS
    NESS --- ---
    Black Screen of Death Teleports Players to Frustration in Diablo 4 Season 8 - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-4/news/black-screen-of-death-teleports-players-to-frustration-in-diablo-4-season-8-376734
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SUNBEAM: Rozhodne, roguna ma top leveling pres fan of knives a pak trapy jsou uplne topka :-)
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    BARTUC: bejvávalo. teď nějak nebyla chuť ani čas hrát. mám akorát vylevelenou barbínu někde na T1.

ale navnadili jste mě s tou rogunou, asi vyzkouším, když bude o víkendu chvíle.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SUNBEAM: Hus :-D Tobe padaj ubery, me ascendy a z nich nic nooo :-D
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    SUNBEAM: rota - rotace.. parta 4, jeden doda materialy na spusteni eventu, 3 se vezou. Pak doda materialy nekdo jinej a 3 se vezou. Za 1 set materialu se eventu ucastnis 4x.
    Tribute of Ascendance je pro Undercity, na konci bude sance na drop Uberu.
    United, sance se zvysuje vsem v parte (ten druhej nazev si nepamatuju, ale zvysuje sanci jen tomu kdo ten tribute pouzil).
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    BARTUC: co jsou to roty
    co je tribute of ascendance
    a.co je united

:o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam