• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    MAESTRO_007: Ja podle toho jedu, ale proste… bud jsem jelito a nejsem schopnej to spravne poklikat, nebo mam spatnou vybavu (i kdyz s obdobnou mne to v minulych stacilo na t4 a klid) a nebo neco nekde delam spatne a nevim co :))
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    EXSECRABILIS: pokud ti to nevysvětlí NESS :-) tak mrkni na https://maxroll.gg/d4/build-guides/death-trap-rogue-guide a uprav to kdyžtak podle toho. Mají různé varianty pro ancestral, obyč gear atd. A perfektně vysvětlené mechaniky
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    Mohl by jste mne nejdo vysvetlit jsk s tou rogunou hrat ?
    Snazim se to nejak rozumne poskladat, ale porad se mne stava, ze mne schazi dmg. Kolikrat musim hodit 2-3 death trapy, aby to neco kuchlo.
    O bossech nemluve. Tam bud dostavam ik a nebo se pul hodky honime a ja je skrabu max na zadech.
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    Mohl by jste mne nejdo vysvetlit jsk s tou rogunou hrat ?
    Snazim se to nejak rozumne poskladat, ale porad se mne stava, ze mne schazi dmg. Kolikrat musim hodit 2-3 death trapy, aby to neco kuchlo.
    O bossech nemluve. Tam bud dostavam ik a nebo se pul hodky honime a ja je skrabu max na zadech.
    NESS
    NESS --- ---
    Sme dali vcera v rade 22x T4 velkeho Bela a ja 2x 1ga doom, Bartuc ani prd :-)

Killed 250 Belial in T4. Results?
    1GA Mythic 4 %1.600
    3GA Unique 2 %0.800
    2GA Unique 43 %17.200
    1GA Unique 573 %229.200

Reddit - The heart of the internet
    https://www.reddit.com/r/diablo4/comments/1klw1bo/killed_250_belial_in_t4_results/

MAESTRO_007: Jo to si mel stesti, ja vcera protocil 350M na novem doomu a max 2x krit na hp a pak sem to vzdal :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: teď jsem dropl offhand pro sorcku na potenciální upgrade. Říkám no nic jdu to zkusit, znechuceně dávám tempering, jako napadalo to tam nějak, teď natočit intelligence, to je zadarmo, no a teď masterwork, potřebuju "double Chance ICE Spike". Si říkám kolik na tom projedu zas a jestli to má smysl. 5x reset na prvním než sem to trefil a pak jenom trefa do černého :-) během minuty úsměv na tváři a 3/3 masterwork na double Spike :-)
    HULIK
    HULIK --- ---
    ADITU: Na rogune mám průměrný gear a jeden uber a dam pit 85. Na sorce to samé a ubery 2 a nedám ani pit 70.
    ADITU
    ADITU --- ---
    HULIK: sorcka zatim dobrý:)
    HULIK
    HULIK --- ---
    ADITU: Dej rogunu, ta ti zpraví chuť :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Nejsmutnejsi natom jejich kraftovacim systemu je ze ikdyz nahodou dropnes base co je potencialni upgrade tak dokud ho ne masterworknes tak to zadny upgrade neni coz v pripade ze chces vymenit neco co uz MW mas rekneme uz idealne mwnuty, tak se na to pravdepodobne vykaslu pac mi to za ten oser nestoji, perfektne motivujici system, ktery nasere v kazdem kroku :-)
    NESS
    NESS --- ---
    zatim nejvic pit90 za 5+ minut ale vydrenejch

ADITU
    ADITU --- ---
    NESS: duida vzdávám, jdu si na lightning sorcku trochu spravit chuť.
    NESS
    NESS --- ---
    ADITU: Gertrudy jsou vsechny, ja dal pulve s cata a docela dobry, pak to teda preklopil do cata uplne, ale ten leveling na pulve mi prisel dobry, minule sem jel na blesky a pulve sem jel tak S3-4 :-) Chci zkusit ballku https://maxroll.gg/d4/build-guides/boulder-druid-guide a pak lasera https://maxroll.gg/d4/build-guides/stone-burst-druid-build-guide
    ADITU
    ADITU --- ---
    NESS: základ jsem vzala z pulverize. nejen, že není možný to normálně hrát na pohodu, ale ještě druidka vypadá jak Gertruda.
    NESS
    NESS --- ---
    ADITU: Co hrajes ? Cata, nebo kamenou ballku nebo laser druida ? :-)
    ADITU
    ADITU --- ---
    Tahle sezóna asi nebyla úplně ideální na to zkusit si jen tak home brew druida... Na T3 zvládám většinu věcí, ale bossové mi dávají standardně dost čočku. Dalšímu pokusí v tomhle směru dám zas tak 2 roky...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KID_MCHUTT: jo, ono je to v nejakym early access spoustu let, ale minuly tyden vysla verze 1.0 konecne, tedka to vypada spis takhle v endgame :-)

https://www.reddit.com/r/Slormancer/comments/1kpp8jw/huntress_at_wrath_10100/
    HULIK
    HULIK --- ---
    Já dnes dokončil sezonu s Rogue top buildem, většinu solo paragon 190.
    Byla to má druhá postava, Sorcerer nešel vytáhnout tak vysoko ...
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    To mi přijde úplně stejně blbej drop jako minulou sezonu, co si vzpomínám tak jsem udělal přes 500 bossů a měl tuším 2x2GA a 2 mythic
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam