• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    ADITU
    ADITU --- ---
    NESS: taky se prší tím, že opravili counter v rámci IH... fungoval mi dneska všeho všudy dvakrát nebo třikrát. Takže zlepšení proti předchozímu stavu by bylo, ale furt nechápu, jak jim to mohlo projít přes QA.
    NESS
    NESS --- ---
    Novy patch, tak sem zvedavej, jestli konecne nebudu muset co spusteni mapovat znovu dismount z kone

Fixed an issue where keybindings could reset when multiple actions were bound to the same key.

Diablo 4 Patch 2.2.3 (Official Notes) - Icy Veins
    https://www.icy-veins.com/d4/news/diablo-4-patch-2-2-3-official-notes/

Diablo IV Patch Notes — Diablo IV — Blizzard News
    https://news.blizzard.com/en-us/article/24196854/diablo-iv-patch-notes
    ADITU
    ADITU --- ---
    NESS: jedu jen sc a jestli nabídka ještě platí beru. dál můžu poslat, kdyby kdokoli chtěl:
    • 6x Ahu
    • 3x Eom
    • 4x Igni
    • 3x Lith
    • 2x Nagu
    • 2x Tam
    • 3x Xol
    • 3x Ohm
    • 2x Vex
    • 3x Xan
    • a po jednom kousku od Yom a Jah
    NESS
    NESS --- ---
    ADITU: 3x Bac ti muzu dat, jak na sc tak na hc :-)

Ja zatim dropnul/vytocil Eom na SC 8x a na HC 6x, Bac na HC 7x a na SC 10x :-) Ale ubery co sem potreboval jsem dropnul (opakovane) nebo vygemblil random keskama driv nez sem nafarmil runy, takze ikdyz uz je mam, tak je vlastne nepotrebuju
    ADITU
    ADITU --- ---
    BARTUC: první BAC mi padla o víkendu, a to hraju celkem často na casuala. aspoň že další dvě šly celkem rychle po ní. ale furt chybí 3 a přesně: to nedám. jestli potrvá stejně dlouho, než padne aspoň jedna další, tak sezóna je over. natož tři.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MAESTRO_007: Runy jsou marnost nad marnost, jestli se jim neco nepovedlo, tak tohle. Casual nema jedinou sanci ty runy poskladat, pokud netraduje, coz si myslim, ze je valna vetsina lidi co D4 hraje... My jsme dali s Nessem v podstate jeden set dohromady, ale vic ani prd...
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    110h mi trvalo než mi padlo shako a shrouda. Obojí před chvílí během hodiny. Shrouda z Duriela a shako z cache od kováře. Pokus vykraftit úplně marný. Eom runu mám za celou dobu jednu :-)

A to jsem jel mythic cache tak 50x, neustále crafteni a farmeni run atd rotace bossové. Prostě marnost :-) ...jako vím mohl jsem to koupit ale .)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: jn. Přitom by to mohl být součást "endgame". Kuchnout sólo Lilith nebo spawn na solo world bosse. Nějaký naboostovany nightmare dungeon o 50x větší obtížnosti. Atd atd. A hlavně by za to byla DOBRA ODMENA. To samé PiT 100 atd. Všechno vte hře dávno je....
    NESS
    NESS --- ---
    Odmena za HC lilith kill jsou dve normalni lege veci a sparka, tuhle sezonu aspon k tomu dostanes poweru, ale pro toho kdo ma archivment neni vlastne zadny duvod ji delat podruhy, to jen bokem na tema pinnacle bossu :-)
    NESS
    NESS --- ---
    50x zir v rade a ani jeden invent plny ancestru :-) 2x 2GA, 26x 1GA, 0x uber,1 lege runa a 5x prepadu tzn 5x husk, ziiiiv :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Já se na expanzi těším a hned kupuju :D
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: No nejenom ze podruhy ale i po treti :-) Ted to do S10 nejak dosolichaj a pak skasirujou expanzy :-)
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    EVILMIND: by ses divil, víš kolik lidí nakupovalo ty berserk skiny
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: good luck s placenou expanzi, podruhy uz na to lidi neskocej... :)
    NESS
    NESS --- ---
    Jaky ma MW dopad na DPS ? https://www.youtube.com/watch?v=ZpxTxS-ZVPM

Pekne zpracovane, bohuzel bez zasahu do MW se to moc nepohne, perfektni MW sem vzdal, jako mozna pokud si hyckach jeden char tak se do toho dopracujes, pokud toho zkousis vic charu a nebo osciluejs mezi sc a hc tak leda s velkou davkou stesti.
    NESS
    NESS --- ---
    Tohle je taky promarnena sance, muj prvni hc wb solo kill tuhle sezonu, smutne na tom je ze za wb solo kill vlastne nic navic nedostanes, trva to mnohem dele a expu za solo hru je min nez kdyby to bylo v parte

NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: jj, ja mam nabehano tuhle sezonu uz stovky pit a muj BIS je pit79 za 1:30, momentalne zisk 10M expu za pitu, pokud by nebyl blessing tak to je neco lehce pres 8M, Rob doporucoval Pit69 pod 1 minutu, jako jo, ale chci levlit i glyphy na 100 (vsechny :-) a ta Pit79 dava 8% i na Glyph 99.

Jako ta 300lvl s HC charem bude slusne vydrena :-) kdybych nebyl blbej tak sem to vybehal v S6 nebo S7 :-) a ta Pit79, by s tak namakanym charem sla mozna odehrat i poslepu, vyzva ani nebezpeci tam neni vubec zadne :-/
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: add2) navíc tu pitu je nejlepší běhat na "nízký level" kde je nejlepší poměr exp/čas .takže úplně chybí endgame aktivita která by byla obtížná a měla k tomu úměrnou odměnu. Žádný challangey žádná motivace, žádná demonstrace síly/ nafarmeneho equipu atd.

Naprosto výborně video od Rhykkera teď. Super práce a návrh jak a kam to posunout

The Endgame Diablo 4 Desperately Needs
    https://youtu.be/AUzGu3GcUGM?si=NOuM8_BeSnedmw2L
    KOKES
    KOKES --- ---
    NESS: Nebýt tebe, ani nevím, že PTR skončilo. Nejsou schopni to ani dát na launcher. Když jsem chtěl hrát, jen mi to hodilo že servery jsou dole.
    NESS
    NESS --- ---
    PTR je pryc nove sezona ani ne za mesic, pokud to neposunou tak startuje 1.7., jako uprime nevim, mimo nerfu to nejak nic moc neprineslo, zase powery, zase pekny otom zadna, ale pripadam si jako bych manzelce pochvalil gulas a ona se rozhodla ze az do konce zivota nebude varit nic jineho, takze zase nice and shiny, ale to je tak vsechno. Samotna eskalace dost o nicem, protoze vubec neeskaluje, affixy se v prubehu tech 3 dungu nahodne meni, tzn ani target farming a na zaver je boss co se rychle preji. Na jednu stranu lepsi nez tahle sezona kdy sem se tech knedlikovych bossu prejedl ultra rychle, na druhou stranu ani tohle neni zadna hitparada. Bohuzel vubec neresi to co me na D4 sere uplne nejvic a to je 1) temperovani a masterworking a za 2) prazdny endgame, bohuzel pokud chces v endgame neco delat neco kde jsou nejlepe expy tak stale musis delat pitu, ktera je teda snad nudnejsi nez ty bossove :-)))

Trosku s napetim vyhlizim co prijde po S10, kde zase neprekvapive budou dalsi powery a dalsi lesteni toho sameho, jen to tentokrat budou hordy. Pravdepodobne veskere usili vkladaji do nove a placene expanze a tohle maji jen v nejakem udrzovacim rezimu, pac z toho neni takovy vejvar jako z rozsireni.
    NESS
    NESS --- ---
    Je tam nova kosmetika k druhemu vyroci, jen aby se ukazala musis naskocit do hry, vyskocit ze hry, restartnout klienta, pak se ukaze, tezke wtf, ale je totam a je 13 dni na to to vybrat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam