NESS: je děs, jak to letí ten čas, ptal jsem se poměrně nedávno, člověk ani pořádně nestihnul vyownit svýho barbara v současný sezóně a ptám se znova co vypadá na nejvíc OP v s9 a co naopak nedoporučeno hrát? Tentokrát mě čeká sofiina volba mezi Rogunou, Wizznou a nejméně bych chtěl Necra, ale pokud by měl být z těchto 3 nejvíc OP, jdu do toho... Nerad bych ale prošel cestu co teď s barbarem, byla to jak se říká pain in the ass... začal jsem klasickým WW buildem, ale končil jsem na T3 kdy trash sice padal hrušky, ale bosse jsem musel vždy switch na t2, některé t1 abych je vůbec dal... říkal jsem si bude to tím, že mi do buildu chybí 3 doporučené fialky (Doombringer, Grandfather a starless prsten) získat je byl opravdu porod na dlouho a hodně mě to zbrzdilo :( když jsem je získal kupodivu se ale nic nezmenilo a build stále stál za hovno, musel jsem tedy switchnout na WW Ruptured summonera, což trošku bolelo, ale nakonec stálo za to a pak už jsem to krájel jak máslo! nicméně fakt to bolelo... rád bych jako poměrný casual, najel od začátku na nějaký funkční OP S tier build a nic moc kolem neřešil... Děkuji za tipy ! :P