• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    Peknej fajt, HC penitent solo Ashava :-) 5 minutek :-)

NESS
    NESS --- ---
    Nejuspesnejsi hc killer je Avarice nasledovany Wanderkou, nejbezpecnejsi je Ashava, prave sem videl u Avarice dalsi kill :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: v této sezoně jako pozitivní věc vidím ty NM dungeony s afixem na spawn speciálních beden, se mi stávalo že sem prošel dung a nenašel jsem ani jednu :D ..zjistil sem že naučený z D3 kde jsem v partě scoutoval mapu hodně tak chodím stylem že sleduju akorát minipampu a podle toho se teleportuju, to je nejrychlejší způsob. Ale prostě sem nebyl zvyklý sledovat kromě monster co se je okolo mě. No a díky těm bednám mě to donutilo se dívat okolo sebe a najednou si ty dungeony začínám i prohlížet, některé jsou docela pěkné :D a bedny už taky vidím :-)
    NESS
    NESS --- ---
    15 pujde ven novy patch, kosmeticky boost skillu ktere jsou v edngame nepouzitelne u barba a pak boost pulve u druida, arkany to bude sbirat automaticky :-), jako pekny ale dupovani to zase neresi a ani spirit nema fix na dabldip

Tohle je zajimavy, ze by wisdom byl i pouzitelny v parte ? Jako jestli se to bude delit tak asi moc ne, uz tahle to bylo jak u Suchanku, navic dojit s bobulema az do konce defakto neslo. Aneb jak udela z boziho affixu v ptr, total whatever v ostre hre. Zkousel sem to ted pouzivat na levleni na hc a jedine co ma cenu je ta exp studna s hodinovym buffem

The Forgotten Wisdom affix for Nightmare Dungeons has been adjusted.
    Motes will now split experience between party members instead of only granting experience to the party member who picks it up.
    The maximum amount of Motes that can spawn throughout the entire dungeon has been significantly increased, while the frequency of the Experience Motes dropping has been slightly reduced.
    Each Mote now grants more experience.
    Monsters summoned by other monsters no longer drop Motes.
    Motes will no longer drop in Horadric Strongrooms.

No neke uz fix jo ? :-) Jak se to tam vlastne dostalo kdyz je tohle kazdou sezonu "Fixed an issue where duplicate Horadric Tomes could drop in Strongrooms."

Tohle je hodne otravne, defakto sem vzdal journey na 100% pac to neslo dodelat hlavne to 0/100 se mi osu stavne resetuje "Fixed an issue where the number of deactivated affixes would reset to 0 when slaying a monster in an Escalating Nightmare."

Muhehe "Fixed an issue where the Butcher from the Bloody Mess Nightmare Dungeon Affix would not drop any loot."

Diablo IV Patch Notes — Diablo IV — Blizzard News
    https://news.blizzard.com/en-us/article/24215995/diablo-iv-patch-notes
    Barbarians Buffed and Druids Even Stronger in Diablo 4's Newest Upcoming Patch - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-4/news/barbarians-buffed-and-druids-even-stronger-in-diablo-4s-newest-upcoming-patch-377731
    NESS
    NESS --- ---
    //Taky nechapu, jako mozna pokud by to bylo treba delat kazdou seznu jednou, oka, ale kdyz mam co sezonu 8-10 altu a s kazdym taguju WP tak si pripadam jak magor :-)

Why aren't waypoints carried over from season to season?
    Feedback (@Blizzard)
    Seriously. Why do we have to dance around the map again and again every season? We had Altar's of Lilith reset once and people hated it. Why has it taken this long for waypoints to get the same treatment?

Reddit - The heart of the internet
    https://www.reddit.com/r/diablo4/comments/1lr6lik/why_arent_waypoints_carried_over_from_season_to/
    NESS
    NESS --- ---
    HOTFIX 3 - July 9, 2025 - 2.3.0

GAME UPDATES
    Reduced the rate in which Cosmic Anomaly can proc when being used with projectile skills. These can now also only activate once per skill cast.
    BUG FIXES
    Fixed an issue where an interacting between the Infusion Jewel and Enlightenment that could allow Sorcerer’s to scale damage infinitely.
    Fixed an issue where Horadric Portals in Horadric Strongrooms were difficult to interact with.
    Stability improvements.

HOTFIX 3 - July 9, 2025 - 2.3.0 - PC General Discussion - Diablo IV Forums
    https://us.forums.blizzard.com/en/d4/t/hotfix-3-july-9-2025-230/227263
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: teďka zrovna Mates z maxrollu pushl s poison twist rogem 104 a porazil barba. Ale vrátili mu to za chvíli a zas vede čínský Barb o pár sekund :-)

Každopádně toto se mi líbí, u Roga všude Death trap a borec dá nejdřív jako první 100 tier s pen shotem a teď zas jiný build a pushne je o dva tiery

I Bet You Didn't See This Coming
    https://youtu.be/ETB4DYRpjOI?si=iQG8JfuxHmjX9Pl2
    NESS
    NESS --- ---
    Kdyby nekoho zajimalo jestli ten prvni dung nejde farmit na powery, tak bohuzel nejde, dropnes jen ten samej cata a tu samou infus, ten drop tam jinak uplen zazracny neni, minimalne na normalni uroven s nizko lvl charem
    NESS
    NESS --- ---
    Stejne jako v S7 jde opakovane svacit prvni sezoni kvest dung, jedine co se nesmi je sebrat bloody relict, pokud se to dela az na T4 tak je zisk nejvetsi

NEW FARMING META! Infinite Strongrooms = CRAZY MATS Season 9 Diablo 4
    https://www.youtube.com/watch?v=b6ZpPY0IF1o
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: Nedam.
    Jak nemam vysnenej equip tak prdim na opravu a pak mne to takhle dobehlo :)) a s 0 dmg. Mu nemam sanci nic ubrat natoz neco ustat.
    Je to docela vtipna vec. Nebejt to tak na hvezdicku :))
    Zatim jsem to log/offem resil, ale co si budem. Je to otrava tohle delat…

Za tip ohledne baru diky :)

Je skoda, ze padaj jen tam.
    Musim rict, ze uz druhou sezonu tak nejak resim, ze hratelne buildy mne nejak nebavej a buildy do 60 lvl jsou snad jeste horsi.
    NESS
    NESS --- ---
    EXSECRABILIS: Dojede ti cas, spawne se boss a toho endas ? Asi stim nikdo nepocital tzn logoff :-) nebo zavolej pritele na telefonu.
    Zvedat bar na max, klikani pomnicku ti dava jen boost baru ale musis jet ty kruhy
    Sezoni vlastnosti prave ve strongroomu
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    Ahoja

Jsem trosku pozadu a mnel bych par otazek.

Jak se dostat ze strongroomy kdyz se mne rozbije equip a finalni boss mne dava instant ? Port domu nefunguje a portal na opusteni tam nikde neni :))
    Ve strongroomz se vyplatí vic ciste zabijet a zvedat ten bar a nebo vyklikavat ty “pomnicky” ?
    A daji se nekde nejak normalne nafarmit ty sezoni vlastnosti ? Prijde mne, ze to nepada naprosto nikde…
    NESS
    NESS --- ---
    Ok, jsou dungy co se odehravaji na jednom patre, napr Mariner's Refuge. A ten dark omen spawnuje Burning butchera totozneho co je v hordach, tak mozna proto zadny loot.
    NESS
    NESS --- ---
    Jeste k wisdom affixu u nmd, chova se to vazne divne o bobule prijdes jak postupujes dungem neni to jen strongroomou ale celkovym progresem, kdyz je ted dung puleny tak prvni pulka je vetsinou v poho ale v druhe o bobule prijdes, kdyz si nechas cast potvor v prvni casti a vratis se tak ikdyz v druhe uz bobule nejsou tak ty "schovane" potvory v prvnim bobule dropnou, jako by se ten affix neprenasel nejednom mimo dung (strongrooma) ale i v prubehu progresu nmd, nejhur jsou natom nmd z nahantu

Jo a pokud by se nekdo divil proc mu butcher nedropuje loot tak pokud nmd ma affix Dark omen, tak to znamena zaruceny spawn butchera ktery ale nedropuje loot.
    NESS
    NESS --- ---
    Jeste postreh k tem wisdom dungum, probehl tam velmi znatelny nerf oproti ptr ty exp bobule nesypou, tohle z patch notes "Additional Experience Orbs dropped in a Forgotten Wisdom Nightmare Dungeon now scale better and behave more consistently." je v prekladu nerf, zkousel sem jak na normalni uroven tak na patienta a rozdil mezi normal nmd a wisdom nmd je stezi znatelny.
    Ted to jedu na jako na pokus a s dalsim altem je dam v rade zasebou z zkusim kolik casu zabere 1-60 lvl kdyz pojedu ciste jen je, treba se pletu :-) Stale plati ze nejrychlejsi cesta s altem je protahnuti pres pitu. Myslim ze cely protazeni + cela nastenka/sparka by se mela dat tak za 2 a 1/2h

Reputace se nejrychleji dostava pres kill elit a ta smena Phials na reputaci je na nic
    NESS
    NESS --- ---
    Komplet nastenka (sparka) s altem lehce pod 2h cisty ho casu (1:56), zkusili sme vsechno a bossove davaji nejmin, hordy nejvic, pita +- v poho a eskalace nic moc. Alta sem nejdriv pres kesky vytahl na 60 a naklikal ho, pak teprve spustil odpocet :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Neprisel nekdo na to jak farmit sigili na eskalace ? sem is rikal ze dojedu sezoni journey na 100% ale proste ty sigili nedropuju
    NESS
    NESS --- ---
    Nevim jestli sledujete leaderbord https://helltides.com/pit ale Barb nakonec lepsi Roguny, uz snim dali pit104 lung https://maxroll.gg/d4/build-guides/lunging-strike-barbarian-guide

Druid uz preskocil hydra sorcku a dal s pudlem Pit111
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JADE: tak oni nemaji zajem te nejak omezovat ze jo :) kdyz vyberes vsechno zdarma plus ja jsem vzal jeste pety, tak ti furt zustane pulka, a tu behem par NMD bleskove doplnis
    NESS
    NESS --- ---
    jj z minule sezony, defakto hned jak sezona zacla sis mohl nakoupit vsechno co je zdarma a jeste ti zustalo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam