• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Udelali z nekterych power z S2 aspekty, ktere vratili do hry a pak pouzili trvale whisper havrany na bidylku, dal nevim :-)

EVILMIND: Stejne je zvlastni uz ten samotnej napad, proc kdyz vidis nejaky char, online si mas natahnout i obsah jeho truhly. Sem nasel i vysvetleni, nevim jestli pravdive https://www.reddit.com/r/diablo4/comments/1c6nafb/why_cant_we_have_significantly_more_stash_tabs/

"They wanted you to be able to turn your mount into a traveling salesmen and let people buy stuff off of it in the open world. It never really worked the way they wanted so they scrapped that idea but the terrible limitations it caused on lag and stashes remained. Hopefully this is something they are working on getting rid of for the expansion. At least that is how it was explained to me."
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: přidali vůbec za 10 sezon někdy něco do core? Já mám pocit, že to nemůžou udělat prostě proto, že by to pak nemohli recyklovat, kdyby tam něco zůstalo na furt... :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: tak logicky nemůžeš přidat další taby do truhly, to bys musel úplně předělat ten geniální systém, kdy všichni mají neustále všude u sebe načtený obsah truhly, i když s ní nemůžou nic dělat... :)
    NESS
    NESS --- ---
    Nic, pujdou pryc s prislibem ze kdyz budou lidi moc brecet tak se treba za nejaky cas neco z toho vrati. :-)
    JADE
    JADE --- ---
    no a otazka spis, co bude s chaos unikatkama po sezone ? :P
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: Nvm, dík za reakci, ale není to něco co by mně nějak přesvedčilo :))
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: Za vyzkouseni nic nedas, powery jsou oka a chaos uniatky jsou dobrej model. :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: ma cenu sezonu zkouset nebo je to dalsi meh? :D
    HULIK
    HULIK --- ---
    NESS: Já myslím že to zase tolik padat nebude :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Co bude pomerne vtipne bude az lidi narazej na problem chaos unikatky vs truhla, uplne vidim jak budu vahat jestli tuhle variantu toho sameho mam zahodit kdyz uz mam 3 jine ty same.

Je to 90 chaos unikatek v 5 slotech tzn 450 moznych kombinaci. Stash ma 50 slotu na tab a mas 6 tabu takze celkem 300 slotu. :-) Pokud bych hral jen sorcku tak je to 23 chaos unikatek do 5 slotu tzn 115 moznosti tzn vic jak dva taby jen chaos unikatky :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: + plosne vsechny legendary nody v paragonu na dvojnasobek. Vtipny je tenhle cap "Primary Centipede Hall - Damage reduction now capped at 80%." to znamena ze tam nekdo dostal mozna i 100% ? :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jako lol, na tohle se hralo uz predtim vzdycky, jak jako na 300? :) Si musej hazet kostkama ne?

Noxious Resonance
    Single-target damage bonus increased from 180% to 300%.
    NESS
    NESS --- ---
    JADE: Rog dost otaznik, na jistotu death trapa, ale pravdepodobne se neco vyloupne az nekdo spocita vsechny ty zmeny. Leveling pravdepodobe zase Dance of knives, ty bych rozjel se zacatkem sezony apockal co se objevi dal.
    JADE
    JADE --- ---
    Co prosim Rogue? Ja uz musim jit jen do ni, protoze jsem ji jedinou nehral…
    NESS
    NESS --- ---
    Vycuc zmen https://www.wowhead.com/diablo-4/news/blizzard-rebalances-spirit-hall-effects-alongside-sweeping-class-changes-in-378539 , tohle je pekny QOL "All Necromancer Minions are now resummoned when the Necromancer is resurrected."

Boost u Spirita je tak velky az si rikam proc. Jediny problem je ze ty Spirit buildy jsou ovesene Chaoskama jak vanocni stromecek Sunstained War-Crozier + Rod of Kepeleke + Harmony of Ebewaka + Banished Lord's Talisman jako GL s vybavovanim :-)
    Evade na leveling bude asi nejvic EZ, staci nabrat sezoni magic poweru Alacrity adojet na 60lvl, pak se to preklopi do No Uber a hned Sepazontec + Loyalty's Mantle + Sunbird's Gorget + Wushe Nak Pa + Fists of Fate, Bude zajimave sledovat zda se tyhle buildy povede driv vybavit uberama nebo chaoskama :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Ja pujdu core skill stacking sorc, zatim vypada nejlepe ballka, ale v pripade ze padne nejaka pekna chaoska tak treba i neco jineho, zasadni je kombo power: Mana Shield + Advanced Techniques. Mekuna to mel pekne zpracovane v PTR https://www.youtube.com/watch?v=EvcrjWEnmG4 a planer https://mobalytics.gg/diablo-4/profile/488e94b2-25a8-4b09-95aa-f74e532482cc/builds/c5a1ac12-e2a2-4314-8884-701180966b0az chaosek je tam Lucion a Banish ale pro T4 farmu to nema vliv, bez nich to bude funkcni. V PTR stim dali Pit118. O proti PTR tam neni moc zmen, galvanic ring ma misto Elemental Synergies nove Convulsions a v paragonu se menil Static Surge
    Ja sem v PTR jen Meteor sorc, dalsi moznost je charged bolts a chain. Pravdepodobne bude oka i fireball, sem zvedavej s cim kdo prijde, treba jestli se ukaze i blizzard

Co sem dal zvedavej je druid (vseobecne), konkretne puld (pit130+), havrani, boulder, companioni a werenado. U Spirita evada a pak hlavne ToD (Pit120+).
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: jj, vazane na ucet.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Mě teda vždycky na D4 sral bezcílný grind, a chaos amour mi přijde, že k tomu přidal ještě vrstvu navíc... :-)

BTW proč nepůjde RMT, je to account bound?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: jojo to je dobrá poznámka. Chce to nějaký univerzální build co bude dobře fungovat i bez toho chaos armoru a pak to tam kdyžtak překlopit. Abych čekal zoufale na nějaký drop to mě neláká :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam