• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: jo
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BARTUC: AA nase hvezda sezony se ozvala. Hrozne prijemny zabit bartuce ve hre :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    A v jaké fazi je mozny ty svitky zrat? Pocitam, ze klasicky jakmile se odemkne tabule ne?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: v kazdym youtube videu to je, ja si to nezapamatoval jen proto, ze stejne nemam tolik mista v bance takze musim relogovat :-) pamatuju si jen ze celkove potrebujes asi 24k te currency, tj. ze v te chvili mas zacit prehazovat
    NESS
    NESS --- ---
    Nespocital uz nekdo kolik tech reputacnich svitku musis pouzit aby jsi nabral sparku s altem ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: to uz udelali, kamos si ted zkusil jednu sezonu a teprve ted koupil datadisk, takze jsem az diky tomu zjistil, ze ta variace na lilith oltare v tom novem regionu dava peta - ja to nikdy nedelal kdyz se ukazalo, ze to nedava staty... :-)
    NESS
    NESS --- ---
    NESS
    NESS --- ---
    Tipovaci soutez, v jaky sezone pridaji nejakyho peta jako defaulta ? :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: tam je blby ze to nejde rozdelit, bo diminishing te serizne tak, ze je jedno jestli mas 2700 nebo 500
    NESS
    NESS --- ---
    Fakt nema cenu se pokouset v D4 o push jakymkoliv smerem, prumer je jejich cil :-)

NESS
    NESS --- ---
    Tvl sem za bartucem mam otevrenou velkou truhlu a zustalo mi 2734 eteru, tak nevim matro, nebo prachy ? :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: No ja jedu sporive, jedem v parte alty a pak si bokem pres kesky delam dalsi alty :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ja mel 60M goldu na konci. A je tam nejakej cap, jsme tusim meli asi 1200 a otevrel jsem truhlu za 400 jeste, ostatni v partne neotevreli a meli goldu tak stejne.

Levleni altu mi prijde nema cenu komplikovat, tusim 6 pitu staci na lvl 60, pak uz alt ma rovnou vsechny paragony a muze hrat sam. Tohle ma treba D4 jako nejlepsi, ze muzes novou postavu testovat rychle, akorat jako diky absenci endgame je otazka proc bych to delal? :)
    NESS
    NESS --- ---
    lol

NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: Kampan na HC je uplne v klidu, trosku otravny ze musis obehat vsechno jako Oltare a Sloupky v Nahantu, jinak v poho. s tech HC challange jsou nejmene pravdepodobny ty HC killy, v pvp zone nikoho nepotkas, kdo ma kill tak to ma dohodnute. Trosku o drzku je na HC Citadela, tam jak jsi odkazany na partaka tak je to dost o duvere :-)
    NESS
    NESS --- ---
    BTW kdyz s Ballkou drzis trvale spamovani Ballu sa popochazis tak muzes ignorovat mista ktera jsou normalne nepristupna jako treba Durialova dira :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    EVILMIND: mě namotivoval Ness jak tady dával ten paragon 300 na HC. Sem si říkal že si dám takových challange na HC akorát teda na eternalu vklidu a budu to hrát vždycky když po chvíli dohraju sezónu a není tam co dělat. U toho HC si právě říkám že si tu hru stihnu i prohlédnout to trochu a víc zažít :D ..dám to od začátku s kampaní atd. S nějakým vlastním buildem jakoby. Akorát nevím jestli je kampaň na HC dobrý nápad :-)

NESS: svatá pravda, ale nejhorší je že ikdyz na to člověk přistoupí a budu se snažit farmit a zkouset jestli tam ten crit na MW padne tak jaký je vlastně důvod to dělat? Aby dal vyšší Piz kde není žádná odměna? :-) ..když průměrný build s 12/12 random MW to všechno čistí naprosto bez problémů.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: prijde mi ze rezignovali na celou hru, jen obcas vymyslej sezonu a nesmysly navic
    Si vem jak dlouho blbne, ze kdyz nekomu napises, mas tam jako kdybys mel zmeskany whisper. A vcera to hra dovedla k dokonalosti. Pise mi kamos a jevi se to jak bych si psal ja
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Lilith (mimo toho) ma zasadni problem ze to je jen figurka do journey, jednou (max dvakrat) ji za sezonu picnes a zapomenes, uplne rezignovali i na loot, kdyz ji das na podruhe tak nedropne absolutne nic ani na T4, cista obrazovka, ani drobecek :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Andy to ma jen kdyz ji nechas, je to predtim nez by spawnula ty jeji rotujici pruhy, je tam videt jak se to jakoby kousne :-)

Jako kdyz sem se rozciloval u toho 4ga tak jsem obratem dropnul dalsi a lepsi starless, takze mam uz dva potencialne silne upgrady na ktere proste nedojde. Fakt by me zajimnalo jak si myslej ze SFF farmi prachy, zkusil sem uz skoro vsechno ale nic co by nasytilo tu jejich bezednou hydru masterworkingu nefunguje, to uz mam kolem 70K obduc, takze bych mohl masterworkovat az na pudu, ale nemam prachy na resety. Jako jasny stacilo by prodat nejake unikatky a jsem ve vate do konce sezony. Prijde mi ze kdo obchoduje tak nevi co s prachama ma gold cap a ten kdo neobchoduje tak je jak u suchanku, no nerozumim, proc by si nejaky designer tenhle model vybral. Nejvtipnejsi mi prijdou na prachy hordy, fakt si tam zkus vybrat na zaver truhlu s prachama a budes valit oci za 350 etheru mas 14M pripadne za 250 mas 10M wtf ? Proc by si to nekdo volil ? Whisper trosku kapne ale kesku na prachy sem videl jen parkrat. Takze sme zase u prodavani boss dropu kde ty prachy jsou a udelat par se mega neni problem tazke mas po par hodina grindu na jedem masterwork, ktery pravdepodobne hned dalsi okamziku budes upgradovat

Temperovani komentovat ani nebudu, jako bricknout predmet v prvnim kroku je proste hovadina. Precrafteni je defakto nemozne pokud nemas kliku a nedas to tam na prvni dobrou, mezi OP a kritem sem taky switchoval a jedine jak to slo bylo pres novou base

Jo s oblecenim nove postavy pres alta je jistota, udelal sem sorcku vyjel nastenku, prehodil jeji vybavu na alta srejl dalsi nastenku a z dropem z nastenky vybavil spirita tzn mam na nem chaos unikatky jako kepeleke, balazanta nebo warcroziera aniz by ten char vylezl z mesta, vylevlil sem ho pres whisp kesky, slo to tak dobre az mi to uplne vzalo chut toho spirita hrat :-/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam