• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NESS: bůhví, co to je. Občas to hlásí companion kill, občas to hlásí jiného hráče. Je to dost nepříjemné, ale imo to dělají ti WB - ještě se mi nestalo, aby mě zabilo cokoliv, pokud nejsem přímo pod ním nebo v close vzdálenosti
    NESS
    NESS --- ---
    Jo bacha podle hlasky v https://us.forums.blizzard.com/en/d4/t/randomly-being-killed-by-mercs-and-other-players/236470/34 to neni jen otazka sezoniho realmu, deje se to pry i na Eternalu (neporvezeno), takze bacha

1: HC Paladin, Eternal Realm, T2, solo during wave 6 of Infernal Horde, Subo/Raheir – instant pop through fortify and barrier. My collection says “unknown killer”.

Sem si myslel ze toje jen diky sezonim powerum ale mozna se tma posralo neco i jineho
    NESS
    NESS --- ---
    Vycuc expanze LoH https://diablo4.blizzard.com/en-us/lord-of-hatred 28 aprila, tak nad to nebude moc velkej april.

Nema nekdo info o tom zda planujou fixnout ty nahodne killy u WB a Azmodana ? Chci rozjet HC ale tohle je uz moc, zatim sem nezazil WB bez aspon jednoho IK
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: prijde mi to uplna picovina, fakt nechapu co s tim furt vyvadej. Smutny pribeh nic jinyho :-(
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: Ja dneska nebudu.
    Zabehnete klidne beze mne :)
    Ono so stesti na mne nekde pocka ;)

A deleni. Ty jsi to mnel zaslouzene :)) bejt to podle udeleneho dmg. Tak tam jeste par legendarek musim vracet :-D
    Jsem nezabijel a stejnak jsme ti horko tezko stacil
    NESS
    NESS --- ---
    Riziko bricku je dost vysoke, plati jen o normalni veci, ubery a unikatky jsou oka, affix replace, ti napr na amuletu vymeni tezce vydrenou pasivku za +%healing received nebo podobnou picovinu a neudelas stim nic
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MAESTRO_007: dik a ja si rikal co to tam mam :)
    NESS
    NESS --- ---
    EXSECRABILIS: Vecer dame toho Prankstera, at taky dropnete ubery. :-) to vcerejsi managerske deleni v UC bylo na pytel, 3 do dungu a s uberama odchazi jen jeden :-)

NESS
    NESS --- ---
    EXSECRABILIS: Vcera sem jel tu afk variaci od roba, https://d4builds.gg/builds/bfbb6f8a-776a-4d1e-b583-ec632c51a747/?var=0 je to dobry, muzes i uprostred boje dojit na zachod a je to ok :-) Dneska bych zkusil Mekunu https://mobalytics.gg/diablo-4/builds/paladin-blessed-hammer-mekuna

Ten bless shield je sice dobry na singl ale nema aoe a je to horzne upachteny :-)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    EXSECRABILIS: Těmhle paladinům se vyhýbám jak jen to jde. Nechci si přivodit epileptický záchvat
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: nechapal jsem, ale uz vim :)

...na farmeni obducitu idelane NM dung se strongroomem, das jich tam par tisic, klassicky dungeon da sotva 100
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    pekny Easter Egg a loot, uz vim aspon na co to matro je :)

Diablo 4 - SECRET UBER ENCOUNTER FOUND
    https://www.youtube.com/watch?v=I858LgIJMho
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: Rano jsem to zkusmo sestavil (bez uberu) a musim uznat, ze to je opravdu vtipna sestava.
    Nemam to 100%. Mam to fakt jen nahazene a na T4 si tam beham s prstem v nose.
    Mozna by byla sranda udelat 4 tyhle palachy a jit na hordy :-D to podle mne bude afk farma.
    NESS
    NESS --- ---
    Udelal sem pit100 a konecne tezko rict na kolikaty pokus, ale urcite v radu stovek, sem udelal mythic sigil

NESS
    NESS --- ---
    Starless Shako

NESS
    NESS --- ---
    NESS: storage room na5tku 2.75K obduc ez
    NESS
    NESS --- ---
    Jako druhyho palata sem zkusil tohohle od Wudiho a celkem zabavnejsi https://maxroll.gg/d4/build-guides/judgement-paladin-leveling-guide
    COUDAK
    COUDAK --- ---
    Šel jsem capstone dung (50lvl) a 7x se ozvalo .. hmm fresh meet :D to už je asi trochu moc :D
    NESS
    NESS --- ---
    Jinak uze hrdlo je Obduc, vseho je hodne ale obduc malo, na jednu otocku aka change GA potrebuejs 200, za jeden Nm udelas tak 80+-, za UYC s MW matrem 350, v Hordach tezko rci, zalewezi kolik odehrajes.
    Zkusosem na stitu zmenit ten MW GA na unikatce tzn 1z4, uz mam 6 pokus a stale sem babl dmg netrefil, zbyvajici moznosti uz sem dal 2x kazdou a skoncil po 6 popkusech (5 rerol) tam kde sem zacal jen bez obduc, tzn gg

Heavenly sigilu mam 133, tzn na 133 santusu a plny MW sem zvladl udelat na 4 kusech, slusne na hovno, ale mam stale aspekty na prd tak jeto dost jedno, v tehle fazi ma cenu santusovat jen unikatky, zbytek je mrtvy kddyz tam zapeces aspekt na polovine mozneho rozsahu.
    NESS
    NESS --- ---
    Subo rules WB, na HC bych tam snim teda nesel :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: presne no, netusil jsem ze zase vynalezaj kolo, takze tohle zkoumani si necham tak za 3 tejdny :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    VODNIK: mam podezreni, ze to otevira portaly i jinejch lidi na mape, a ty je vidis? Bo jednou jsem tam mel dva vedle sebe.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Tougness, je 85K dost nebo to je malo, je 1975 fire resistu dost nebo ne ? :-D a co 41K armoru je to hodne je to malo ? :-)) takove filozoficke okenko, kdy to nakonec zjistujes podle toho jak hodne chcipas, pro HC idealni system
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: Jo tak ten jsem jel taky.
    Funkcni to je, ale nudny strasne :-D
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Ten portál k andělovi se má otevírat každé dvě minuty nebo to je bug? Pořád ho opatrně obcházím protože je jednosměrný, ale equip pravidelně padne přímo do něj. A mám ho tam za jednu Helltide tak 15x
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    proc jsou tam jako proboha ted dva druhy resistu, procentualni a neprocentualni? cywe, co na tom bylo spatne? :-(
    NESS
    NESS --- ---
    Prvni slusnej santus a asi na dnes posledni pac POE2 startuje za 44 minut :-)

NESS
    NESS --- ---
    SFF smolik, ale pres lilith je sparka a za pit60 je druha sparka, bohuzel u me to byla Andy vizaz :-/
    NESS
    NESS --- ---
    Rob ma ted plnou hubu kecu jak je fuckup sezona kdyz ma kazdej hafo mythicu prvni den a pritom ho nabiraji jeho poskokove do party a tahaji ho tim NM dungem :-) usmevne :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: hned T1

Jo gemy se nesbira, XP orby se nesbira, runy se nesbira, defakto jen to co jde do mimo zalozky se sbira automatem. Ale fakt hebli s prachama, uz mam 322M goldu uplne bez snahy a prodavani
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam