• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tak papousek doma, a jako musim rict, ze nakonec mi ted ten craft system docela vyhovoval - pokud se nesnazis o nic perfekt, tak to presne zapada do toho casual D4 stylu - za 1 dung s goblinama mam dost obolu na masterwork asi 15 veci, temper je garantovanej tak maximalne tocis parkrat lepsi roll, a sanctif je vlastne takovej corrupt co nemuze failnout, maximalne nedostanes tu uplne nejlepsi vec, ale furt to neco pozitivniho udela
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Prima, run mám dost, škoda těch asi 10 sparek, co už jsem zlikvidoval.
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    VODNIK: To už je dýl. Rob má nějaký videa kde má dost run na snad 50x Shako. Teď mám sparky a nemám runy.. dřív sem neměl ani jedno (nechci řešit trade, to že není ingame mi přijde šílený)
    NESS
    NESS --- ---
    VODNIK: kraftis random kesky, u klenotnika muzes za prislusne runy udelat konkretni unikatku, zase 2 sparky a 6+6+6 run, jake konkretne ti tam ukaze, nejzdanejsi je Jah (heir) Bac (shroud) Ohm (starless) Eom (shako)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Aha, už to vidím, tuhle možnost jsem vůbec neznal, to je novinka v S11?
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    NESS: Ubery rozpouštím, ale té části s runama nerozumím. Jak něco craftim tak je z toho Doombringer
    NESS
    NESS --- ---
    VODNIK: Nebo nadhod kdy budes, Hulik chtel taky zkusit pransktera, tak ho muzem dat.
    NESS
    NESS --- ---
    DAVIDOWITCH: No kez by, ale o zadnem nevim, tohle je jen spatny design, stejne jako ted ta loot pinata se sigilama, kdy ti z Azmodana nebo WB vypadnou dva inventare sigilu , pricemz vse zahazujes a hledas jen prankstera a mozna breach, tzn 99.99% odpad, ale ze zeme to nepoznas, musis to sebrat a vyhodit.
    Ten enchant je marnej sam o sobe, pokud to nerozdeli aspon to kategorii aby se snizil pocet moznosti, tak to lepsi nebude, jednotlive moznosti nemaji stejnou vahu, rozdil mezi HP / klasovym statem a pasiv skillem je propadtny, pridanim dalsich shitovych moznosti se to jen rozmelnilo, to same plati pro rukavice.

VODNIK: naber runy, tuhle sezonu je to dost EZ, hlt a prislusna esence v purify, ubery co nepotrebujes rozpust a postav si co chces :-)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    NESS: To máš ale komplet včetně příslušných mythic věcí, ne? Já mám tuhle sezónu zatím smůlu, 4x GF, 6x Doombringer a jedna Andariel Visage, z toho co potřebuju ani ň.
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    NESS: Neni na to nejakej AHK script?
    NESS
    NESS --- ---
    pokud nepocitam blbe tak 297 pokusu
    NESS
    NESS --- ---
    Natocit na amuletu +2 Righteouse 1.1B goldu a mrtve zapesti
    NESS
    NESS --- ---
    VODNIK: Hybrid Judge Auradin, nahodil se mvybavu na cistej 60tkovej char a sel z normalo do pit100, nechcipl a dal to za 7.5minuty, chvilkama to bylo nahnuty asi maly rezisty ale jinak oka :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Neni, zmizelo s predelavkou renownu, ono tam na mape nemas vlastne co delat. Renown se presunul do journey, vcetne cap stonu, ty fakt nepodcenuj a udelej, jsou za to skillpointy, nejde to delat na preskacku musis postupne.
    BLEMTA
    BLEMTA --- ---
    EVILMIND: Taky jsem to hledal a asi to fakt odstranili a nahradil jen ten pruh jak píšeš.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw jak se dostanu na detail informaci o regionu, tj. to co na mape driv delala klavesa W? nebo to bylo nahrazeno tim jednim pruhem nad mapou?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    koukam ani nejde ulozit si mtx co chci mit na sobe, takhle asi vydelaj prd :)

tady je videt ze tlacitko overwrite uz nesviti, tj. ulozil jsem to, ale ulozilo se to blbe jak je videt v tom nahledu... ani save do current postavy tenhle konkretni set nejde dat
    je to stejnej co jsem nosil minule, jak muzou rozbit tohle?

NESS
    NESS --- ---
    u craftu jsou potencialne dve uzke hrdla, mysleno nabiras po jednotkach protacis klidne po desitkach, a to jsou retemper svitky kde pokud se trefujes na krita to muze byt i 10-20 pokusu na jeden predmet a pak Neathiron ktery je ted na pretaceni kritu u MW, vetsinou se trefis rychle, max tak na 10 pokusu, ale bez obou jak svtiku tak Neathiron se v klidu ovejdes pokud se nejedna o endgame set

zbytek je oka pokud rozkladas loot, na oboly goblin dung a je to taky oka. Goldy se nemusi resit vubec, uz jsem na 5B a nemam to za co utracet. svitky a Neathiron u azmodana stejne jako santus
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Na matro jsou aktuálně skvělý dungy s goblinama, nabral jsem za jeden materiál že vystačí do konce sezóny 😀
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: aha diky, to jsem nemel tuseni ze tam nejaky truhly jsou, zjevne protoze jsem nebyl bloodmarked nikdy. Zkusim odpoledne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam