• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: To vypada slusne.
    V podstaze je to jedinej build co jsem nezkousel.
    A priznam se, ze jsem i linej si na to delat dalsi char O:)
    Ale laka mne. Ne ze ne :))

Btw. Neprijde ti, ze drop je nejaky lepsi ? Nebo si to jen blbe pamatuju :))
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    NESS: To uz je ofiko, nebo jedem furt na rumorech?
    NESS
    NESS --- ---
    Co zustane za paywallem a co bude free

On top of Paladin and Warlock, the expansion also comes with the following content:
    The new region Skovos
    The continuation of the main campaign
    The new endgame activity Echoing Hatred
    The War Plans endgame progression system
    20+ additional transformative Skill choices exclusive to expansion owners
    The new Talisman and Charm system
    The return of the Horadric Cube

The following content will be added to the base game:
    A full Skill Tree rework for all eight classes
    Level cap increase to 70
    A new Torment difficulty tier
    A long-requested Loot Filter
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    moc me to teda nepresvedcilo, ale aspon neco
    jedinej zajimavej napad mi tam prijde to random pridavani mechanik z predchozich sezon, pokud to teda lidi tipujou spravne z tech screenshotu

Diablo 4's ENDGAME Just Became MASSIVE! | Diablo 4: Lord of Hatred
    https://www.youtube.com/watch?v=heTKFpVkbfA
    NESS
    NESS --- ---
    EXSECRABILIS: Tohle je topka https://maxroll.gg/d2/guides/echoing-strike-warlock-guide jako jediny co, mam problem se Sol runou (asi ji nakonec udelam pres Amn runy, ale statiskycky bych uz mel aspon jednu dropnout) a poleaxou s 4 dirama, porad mi padaji partyzany jak s 4 dirama tak etery, beham dokola kravy na NM + hrabenku na NM, mam otevreny hell ale rikal sem si ze nejdriv se dovybavim, uz dva dny jedu jen kravy az mi z toho houka :-) pravdepodobne se na to vykaslu a pojedu hell i bez toho
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: Souhlas
    A jaky build ti prijde nej/zabavnejsi/lepsi ? :)
    Ja zkousel jet demony a musim rict, ze nic moc.
    Fire s tou jezdici stenou je oproti tomu prochazka ruzovou zahradou. Tam mne snad dal zabrat jen diablo (a to stejnak jen kvuly terenu :D)
    NESS
    NESS --- ---
    Musim teda rict ze na prvni pohled se mi vic libi ten z D2R, uz sem zkusil tri ruzne buildy: fire, abyss a echo a echo mi prijde nejlepsi zatim :-)
    NESS
    NESS --- ---
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Konečně jsem nafarmil ty zatracené esence, aréna je zábavná, ale asi to chtělo tam přijít trochu dřív. S minmax výbavou to bylo trochu moc rychlé :-) Ale po druhé už mě sbírat ty esence nikdo nepřesvědčí
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Cela ta "akce" se toci kolem shrines, ktery maji tvar podle toho co je za rok, ted je kun tak to ma konskou hlavu 2024 to byl had ? No a ze shrines po mohutne kritice odstranili Conduit Shrine, pac nepochopitelne v D4 altuje celej char narozdil od D3 kdy ti to prida jen blesky ale zustavas v puvodni forme, urco pamatujes :-) No a ted je conduit zpet pac pri ctrl+c ctrl+v na to nekdo zapomel :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jakou bludicku?

Jinak ty mtx to je teda masakr, to jsou takovy kurvy liny, ze to nema obdoby proste.
    NESS
    NESS --- ---
    Nejenom ze je odmena jsou prebarveny skiny uvedeny dva roky zpet, ale do hry tim vratili i bludicku, asi nekoho nenapadlo ze tam je na pevno zadratovana, u auradina to znamena ze ti debuffne andela, snizi rychlost pohybu a snizi plosnou dmg, no neber to :-) Jinak ty skiny jsou asi vazane na SC/HC, musel sem to udelat dvakrat aby se mi to objevilo i na druhem

Co se tyce warlocka, doufam ze ho udelaji aspon tak dobreho jako z D2R, ikdyz se trosku bojim ze ne :-) Jo uz se jim povedlo fixnout ze ty skiny jsou i v D4, ikdyz ty kridla jsou zatim "porouchana" :-)

ADITU: Me prekvapilo ze maji oba stejnou ikonku ale pritom to ten kun je ve vysledku jiny :-)
    ADITU
    ADITU --- ---
    NESS: v inventáři jsem měla v náhledu červeně malovaného, přišel mi trochu povědomější, a ta zelená ve stáji mě pak trochu překvapila :)
    ADITU
    ADITU --- ---
    Mam tu dva Mythic prankstery z tohohle týdne, kdyby se někdo chtěl přidat takhle ke konci sezóny :)
    NESS
    NESS --- ---
    Ja si rikal ze to je nejak hrozne povedome :-)

2024

2026
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    VODNIK: nefunguje :-) musíš koupit "nové" D2R + warlocka. A dej si pozor ať to koupíš v bundlu obojí najednou, je tam dobrá cena. Možná to jinak ani nejde, ale kámoš před pár dnama koupil D2R a teď musel dokupovat warlock expanzi.platil za to 1700,-. Ten bundle je teď za 1000 mylsim
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Jak to vlastně je s licencí na D2R, funguje ta původní z D2 nebo se to musí koupit znovu? Ty původní CD bych ještě někde našel....
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    tak sem tez neodolal, lock je srdcovka, bude i tady? Ehm.. ve 2dr? :D sry za OT :D
    NESS
    NESS --- ---
    HULIK: kdyz uz jsou v D2R ty nove 3 dedikovane zalozky v truhle na runy, gemy a matro/klice, samozrejme uz zacali padat otazky zda tohle bude i v D4 a odpoved je zatim ne, trosku smutne.
    Jako davalo by to smysl mit v inventu dedikovanou zalozku kam se vejdou vsechny runy, stejne jako v truhle, tezko si nevsimnout, takze otom musi vedet.

Kdyz uz rikas kostka, kdo nema/nebude mit LotH nebude mit kostku, zatim to tak vypada ze kostka je pevno ve Skovosu.
    Jinak kostka prinese zahlceni truhly napr ta moznost "Recycle Uniques" kde ze 3 stejnych unikatek udelas tu samou novou, znamena ze ani nepouzitelne unikatky nebudes vyhazovat ale poctive seberes ulozis a pretavis. "Amalgamation" zase rika trasmutni nekolik (consumable/socketable/keys) stejnych veci a upgrade it. To same moznost "3 to 1". A to je jen par moznosti co u kostky bylo ukazano. Pokud nekdo do ted mel problem s mistem tak to lepsi vazne nebude :-)
    HULIK
    HULIK --- ---
    VODNIK:
    NESS: Lepší byl takový ten goblin co byl v jedné akci co sbíral všechny bílé, modré a zlaté věci a rozkládal je.
    Nejlepší by bylo kdyby jsi nastavil co chceš do batohu a co chceš rovnou rozkládat.

Doufám že nebudeme mít plné batohy materiálů do horadické kostky ....
    Bohatě mě stačil oser této sezóny s klíči do dungeonů .....
    Také nevím kdo vymyslel že run je víc než se vejde do záložky na postavě .....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam