• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    HULIK
    HULIK --- ---
    NESS: A co jsi nakonec hrál, toho auradina a jakého?
    NESS
    NESS --- ---
    NESS: Hotovo sezona v kapse :-) posledni krok je dostat vyssiho bosse T4 a krvave, nakonec se jako nejslabsi clanek ukazal Harb :-)
    NESS
    NESS --- ---
    teoreticky to potrebujes do sezoni journey, jinaci smysl sem tam nenasel
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Má cenu chodit během levelování ty mini dungeony s Butcherem (slaughterhouse?)? Přijde mi, že v nich nějak nejdou expy nebo se pletu?
    NESS
    NESS --- ---
    Abych nezapomel, butcher v pvp je desnej provar, musis si tam dat rozcvicku a pak muzes zvednout totem a stat se butcher, vtipne je ze to jako ma byt spolecenska hra, takze se tam sejdete tri, zacvicite si spolu pak kazdy postupne zvedne totem promeni se a ty druhy dva ho obratem oneshotnou, totem odlozi zvedneho druhy a situace se opakuje, pak potreti a nastava time out, pak uz tu sosku nejaky cas nemuzes zvednout, tak nastane rozchod. Je to jeden z ukolu v seznone, tzn 6x za kesku :-)
    NESS
    NESS --- ---
    je tam az prekvapive hodne bugu, negunje ceh runa, nefunguje prepinani mtx, nefunguje prirazeni peta, kdyz se prepnes do butchera a vratis se zpet tak ti zmiznou aktivni incence a lektvar, ikdyz bezi dal
    NESS
    NESS --- ---
    Jo palad kvest dava stale opus, sice normalni ale 750 tzn cajk, za lilith jsou dve sparky jedna za T1 a druha za T4
    NESS
    NESS --- ---
    VII znamena dostat T4 krvave bosse a ani nejslabsiho Zira nedam, tak aspon neco :-) to by ta sezona mohla chvilku vydrzet :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Kozel je doma Journej az do VI hotova, sem na T4 ale porad mam problem s krvavyma hordama i na T2 je to sila, butcherove jsou tam desne prifouknuty
    HULIK
    HULIK --- ---
    MAESTRO_007: Ano každému v grupě. To bude fajn.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: njn, ale zase muj první :-)
    Od včerejška jsem v guilde, tak dám vědět a můžem dát spolu jak budu na T1 :-) ...to vypadne každému kdo tam je těch 5 mythicu z goblina? :-)
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: jo pokud se nic nezmenilo tak je jedno jestli to otevres T1 nebo T4, pocet uberu je stejny, klikari :-)
    HULIK
    HULIK --- ---
    NESS: Já měl 6K KS, pak se hra zasekla a po odseknutí jsem byl mrtvej. Nebo jsem měl 2K KS a když došli monstra tak se KS porad točila dokola jako bych ji refrešoval a nešla skončit až do skoku do města, kdy zmizela bez efektu ... :-D

Jinak jak jsem měl těch 6K tak to byla zajímavá věc, kdy se u jeho šrajny v HL pořád a pořád oběvovali takový ty vybuchující goblini pořád a pořád a pořád ...
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Mně padl mythic prankster sigil na lvl10 :-) to otevřít až na T1 ne?
    NESS
    NESS --- ---
    9K KS bude slusna rehola, sem to vzal v pulce, jedna hlt 53 paragonu, mistri z blizzu to neodhadli, cejtim nerf :-)

HULIK
    HULIK --- ---
    MAESTRO_007: Přijat
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    /poslal jsem žádost o přijetí do clanu. Díky :-) (spirallkk)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Jako dobre to maj rozbity, porad me to vyzahue ze hry, s nejakou hlaskou, ze mi dosly zdroje v pc :D
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Dneska to asi nebude ke hraní, do hry jsem se sice dostal, ale každý TP znamená minuty čekání, většina NPC nefunguje,....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam