• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    Druha moznost je ze je grigo baglej, pac Dur na stejny klic ma stale jen +15
    NESS
    NESS --- ---
    a ten krvavej v akci se taky nevyplati, defakto uplne stejny drop jako kdyz neni v akci, akce=whispera
    NESS
    NESS --- ---
    Jo bacha kdyz je boss v akci tak ty krvave klice mu pridaji 30 levlu, normalne krvavej T4 je jen +15 ale krvavej v akci T4 je +45 a je to znat pokud nedavas vic jak 100vky B tak tam ani nechod.

NESS
    NESS --- ---
    DAVIDOWITCH: trasure goblini, normalni hordy, na krvave se vyprdni nema to zas takovou cenu
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Já to koukám zase hraju jak ponocnej, dám T3 bloody bosse (většinu), ale nedám pořádně T1 bloody infernal hordes. A přijde mi že obducite zmizel ze hry
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    SITH: jj staci chytnout nekoho kdo da pit 60+, stoupnes na start a cekas. k bossovi dostanes portal. A je dobry pockat treba 10 vterin nez vycisti zacatek pity. Ja takhle lvl dost altu a i sem par lidi vytahl. Takhle se dala 60 udelat do 20 min.
    NESS
    NESS --- ---
    udelam jeste to kladivo ale mam pochybnosti ze bude tak dobre jako aura a wing
    NESS
    NESS --- ---
    Udelal jsem 3 chary, bless shielda (rob) pak na srovnani auradina (mekuna) a wing strike (maxroll) a auradin ma lepsi udrzovani KS v otevrenem terenu, jinak je to s wingem srovnatelny, wing ma ale vetsi dmg ikdyz to nedava tak plosne, uplne cisty wing a Pit80 za 2 minuty s jedinym glyphem (default chalenger) nalevlim na tom vsem glyphy a porovnam, nemam tam skoro nikde MW a nemam heira a starless
    NESS
    NESS --- ---
    Vezmes borce co tito projde a cekas na startu nez dobehne do cile. No myslim ze behani kolem butchera je seriznute, uz se tam nespavnuji monstra kdyz tam neni butcher, to je podle me fixnute, jinak hlt a hordy, proste kde nazenes bez problem 1K KS
    SITH
    SITH --- ---
    Furt platí že nejlepší xp farma je helltide a běhat kolem butchera?
    SITH
    SITH --- ---
    NESS: jak se to dělá? Stojí tam mrtvý a jen získává xp?
    NESS
    NESS --- ---
    Zasadni problem jsou nestohovatelne klice na krvave bosse, nevim jak tam byl umysl ale pokud je clovek nechodi jak padnou tak je zaplaveny, stejne jako ten sloterhaus ten ani uz nesbiram
    NESS
    NESS --- ---
    Pokud si nechate vytahnout alta pres pitu tak se vam udela skoro koplet nastenka (zustanou dve posledni okenka), tzn sparka je ted rychlejsi nez kdykoliv driv
    NESS
    NESS --- ---
    Bossove rozdavaji truhly z dooma

NESS
    NESS --- ---
    HULIK: Slape to slusne, jen sem tam misto normalniho krku dal Kethamara, zatim pit 65 a stoupam, jen nema glyphy tak ne tak rychle :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    VODNIK: myslím že to má smysl právě na začátku když jsi nízký level. Napadají tam legendarky a expy to dává, hlavně když udrzis killstreak. Což jako Butcher je bez problémů i na nízkém levelu. Ale nějaké levelling tipy jsem nesledoval, takže moje domněnka akorát. Sezoni mechaniky prostě většinou dává nejvíc + helltide
    HULIK
    HULIK --- ---
    NESS: A build máš podle Roba nebo maxroll?
    HULIK
    HULIK --- ---
    NESS: A co jsi nakonec hrál, toho auradina a jakého?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam