• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    Jo a WB se na HC fakt nevyplati, zacali to na T4 slusne kosit, me vcera wonderka a Bartuc to koupil jeste s dalsim nahodnym ted u Ashavy
    NESS
    NESS --- ---
    btw hledal sem kde padaji runy a tuhle sezonu snad jen v UC na t4 cca 0-2 lege za run
    NESS
    NESS --- ---
    Wardroba je aspon pro me komplet zabugovana nemuzu pridat peta (ani nic jineho) pokud neudelam tenhle postup

Move your cursor over the item you want to select (as you normally would)
    Press and HOLD the left mouse button
    While still holding the left mouse button, press and release the right mouse button
    After releasing the right mouse button, release the left mouse button

zjistil sem ze kdyz sundam pres wardrobu helmu tak to svlikne cely char, pripadne nejde vybrat jednotlive casti jen cele sety a nejde vybrat jednotlive barvy jen to prebarvit vse na raz, celkem me fascinuje ze nekdo je ochotny za ty mtx platit a pak zjisti ze to neoblikne pripadne zeto nejde upravit, to musi byt slast :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Bugy opravene

Fixed an issue where Shrines of Slaughter could spawn more enemies than intended.
    Audio for Killstreaks before Massacre (Phase 5) will no longer play.
    Fixed an issue where progression could be blocked during the A Taste of Power seasonal quest.
    Fixed an issue where the Ceh rune failed to spawn Wolves.

Bugy zname a neopravene
    Boss Lair sigils are getting somehow “replaced” during Level 100 Pit/Tower
    Bloodied 750 ilvls imprinting the lowest rank
    Obducite drop rates that are incredibly low
    Another rune not working as intended: Cir
    Some players also reported Resplendent Spark not dropping from Lilith
    NESS
    NESS --- ---
    Jako nebudi moc duveru , kdyz na HC v HLT vidis pulhodiny ze se to rekonektuje :-/
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Prankstera jsem minulou sezónu ani nezahlédl a to jsem těch sigilů uvařil kolem 1500 a rozložil několikrát tolik. Pro mě je to něco jako urban legend 😀
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: Aha, dobry vedet, ja zatim nic, ale jedna vs pet je znacny rozdil, to jsou mrchy :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: vcera jsme otevřeli toho Prankstera na T1 a každému padl jenom jeden Mythic a k tomu sparka. Tak bylo lehké mrzeni, že jsme nedočkali na T4. Ale teď čtu že je Prankster nerfly a padá z něho jedna věc i na T4. Takže vlastně ok.
    NESS
    NESS --- ---
    VODNIK: stejny jako normal NMD akorat ze te porad dobiha Butcher, jsou na to navazane ukoly do sezony jinak vlastne nic navic.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    DAVIDOWITCH: Já to mám úplně obráceně, plný batoh normálních a krvavá ani jedna. Ale jsem T3 tak třeba začnou na T4.

Jsou k něčemu ty krvavý dungeony? Kromě toho že tam sotva projdu na T1 tak drop mi přijde dost nanic. A klíčů taky milion
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    NESS: oni padaj i normální? Já mám z něčeho asi deset krvavých hord a normální sem si neviděl ještě.
    NESS
    NESS --- ---
    aha tak jde i vic :-) dobra mini gamesa :-) skoda ze jako mena to je uplne na hovno

NESS
    NESS --- ---
    Tak nejenom ze tuhle sezonu pvp defakto odstranili ale i zabugovali 300K prachu na jeden zatah

NESS
    NESS --- ---
    Druha moznost je ze je grigo baglej, pac Dur na stejny klic ma stale jen +15
    NESS
    NESS --- ---
    a ten krvavej v akci se taky nevyplati, defakto uplne stejny drop jako kdyz neni v akci, akce=whispera
    NESS
    NESS --- ---
    Jo bacha kdyz je boss v akci tak ty krvave klice mu pridaji 30 levlu, normalne krvavej T4 je jen +15 ale krvavej v akci T4 je +45 a je to znat pokud nedavas vic jak 100vky B tak tam ani nechod.

NESS
    NESS --- ---
    DAVIDOWITCH: trasure goblini, normalni hordy, na krvave se vyprdni nema to zas takovou cenu
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Já to koukám zase hraju jak ponocnej, dám T3 bloody bosse (většinu), ale nedám pořádně T1 bloody infernal hordes. A přijde mi že obducite zmizel ze hry
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    SITH: jj staci chytnout nekoho kdo da pit 60+, stoupnes na start a cekas. k bossovi dostanes portal. A je dobry pockat treba 10 vterin nez vycisti zacatek pity. Ja takhle lvl dost altu a i sem par lidi vytahl. Takhle se dala 60 udelat do 20 min.
    NESS
    NESS --- ---
    udelam jeste to kladivo ale mam pochybnosti ze bude tak dobre jako aura a wing
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam