• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    NESS: No konečně
    NESS
    NESS --- ---
    A stash and blacksmith have been added to Kael Rills' Butcher shop to allow players to Salvage and store items without having to travel back and forth in Gea Kul.

Diablo IV Patch Notes — Diablo IV — Blizzard News
    https://news.blizzard.com/en-us/article/24266869/diablo-iv-patch-notes
    NESS
    NESS --- ---
    DAVIDOWITCH: ne, myslim ze T1-4, za ten archiv teda
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    NESS: Musi to byt na T4?
    NESS
    NESS --- ---
    Ani vypnutej crossplay nepomuze, nejvetsi nepritel jsou nahodny spoluhraci kdyz te odriznou a vycisti to kolem tebe, tak koncis :-)
    NESS
    NESS --- ---
    LION_DON: tak teda taky :-)

LION_DON
    LION_DON --- ---
    Hotovo... da to zabrat, ale na 4tej pokus splneno
    NESS
    NESS --- ---
    Me teda eskalace padaji, ale abych se priznal tak me vubec nebavi :-) Prehodnotim nazor a vyzkousim
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    VODNIK: udelas ten strongoom na max level a na T4? melo by to byt garantovane, mě to padlo, videl jsem "obducite mine", otevru to, zadne obducity nepadaji, tak se to zas "zavrel" :) ..ted uz jsem moudrejsi
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    MAESTRO_007: Sigily se strogroom affiy chodím denně a žádná eskalace mi doteď nepadla. Tak nevím
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    nova nekonecna farma na OBDUCITY .)

otevres sigil se STRONGROOM affixem. v kazdem strongroomu padne cca 800 odbudictu. a zaroven tam padne "escalation sigil" s affixem "obducite mine". Ten rovnou otevres a vypada to ze tam zadny obducite nepada, ale spawnujou se tam dalsi strogroomy a HLAVNE na konci z Astarotha vypadnou DVA sigily co maji Strongroom affix. Takze takto muzes do nekonecna tocit strongroomy. 20tisic obducitu za hodinu

NEW EZ OBDUCITE FARM META & Season 12 HOTFIXES COMING UP
    https://www.youtube.com/watch?v=FXX8pzZugI4
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    BARTUC: Přesně tak a nic jiného mi u ní nefungovalo :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SADAKO: lilith jde oneshotnout ne? respektive oneshotnout 2x :-)
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    SITH: Lilith je pure bullshit. Já tedy všechny bosse řeším tak, že vytáhnu tolik dmg, že nestihnou spustit ty svoje pochcané mechaniky, ale u ní to je vyloženě nutnost. Butcher si s ní může podat ruku.
    SITH
    SITH --- ---
    NESS: klidně zítra. Jako všechny bosse dávám na pohodu, problém je jen butcher a lilith, kde umírám na tu jejich instakill area aktivity, jak jinak to nazvat :)
    NESS
    NESS --- ---
    SITH: No +15 je jeste v pohode, sranda zacina az +45 :-), ja dneska az tak v 23+, ale zitra driv.
    SITH
    SITH --- ---
    jinak, je tu někdo kdo mi pomůže s T3 butcherem? mám hammerdina 60/160, dávám celkově T4 na pohodu, mám dmg i armory, ale ten butcher mi dává skoro instakill těma jeho speicálníma ohnivýma útokama.

a pro progress v season se přes něj musím dostat
    SITH
    SITH --- ---
    co je za nesmysl ty blooded nm dungeony? ten butcher je +15 a nejde zabít a celkově nevidím důvod to hrát. Pit nebo hordy jsou lepší. A bloody hordy taky nesmysl, tam toho butchera ignoruju, protože do minuty stejně zmizí.
    NESS
    NESS --- ---
    Hidden Diablo 4 Season 12 Challenge Requires a 9000 Killstreak - Icy Veins
    https://www.icy-veins.com/d4/news/diablo-4-9000-killstreak-hidden-title/

Jo a bacha klice na krvave hordy pro T5 a T7 se stackuji, maji tam bug, je treba je drzet oddelene a nepresouvat klinutim do truhly. Pokud je stacknes tak s z T7 stanou T5, tak me napada ze bych to mel zkusit i obracene :-)
    SITH
    SITH --- ---
    Mi padl GA Shroud ale nemám obducite na mastering :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam