• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    Vítejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.
    Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!
    D4 Clan -> "NYX CLUB"
    discord.gg/k2489PfTN6
    rozbalit záhlaví
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: myslim t10 higher drop of gr keys
    NESS
    NESS --- ---
    Je nejaky figl na velke klice ? mam docela dost malych ale velke defakto zadne, nevim asi kde to pada nebo nechapu mechaniku, kdyz me tam posle warplan bose kuchnu ale na truhlu nemam klic, ted jsem byl u T8 Andy a nemam to jak otevrit.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MAESTRO_007: MAESTRO_007: Oboji delam samozrejme, ofc generic aspekty zatim. Ale v poho, ted sem zacal tak to nejak napada. T2 je ted detsky hriste tak se neni co divit :D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    LIQUIDFREAK: a kupuj ty krabice podle typu aspektu co hledáš od obchodníka v The Mercenary Den
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    LIQUIDFREAK: zkus farmit oboly a pak target nákup podle tohoto

Diablo 4 Gambling Aspects and Uniques - Season of Infernal Chaos
    https://diablo4.life/tools/gambling
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: btw prosim te je uz nekde naky info, jaky idealni resisty/toughness, wp dmg sou treba na easy living v jednotlivych tormentech?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: Bez tech aspektu. Je to teda zatim demence, t1 pokus o t2 ale bez aspectu nic pac ti zadny nepadaj.
    Warplan je akorat otravna ciparna, co te nuti delat co nechces.. Nechci chodit kurast, ani hordy, takze jediny reseni je to nebrat :D
    Jsem na zacatku ale uz me to sere, snipe farma aspectu v podstate neexistuje, rng god mi nikdy nebyl naklonen
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: Maj to kluci promysleny, jen bez tech aspektu to tolik nedava a skladba skillu muze byt i jina, problem toho buildu je CD na Unstable, snim to jede jak dabel bez nej to sice dava ale tak jako na usprony rezim. Ale zatim nejvic fun build
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: Aha, uz na to koukam, ja to jel bez frostnovy a flameshieldu, ale s familiarem a spearem, zkusim tu jejich variantu :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: dobrý popis té Blizzard sorcky na maxxrollu :-))

"Enjoy it before the nerfs come!"
    NESS
    NESS --- ---
    zpetne se tormenty neotevrou, tnz je tam podminka lvl70 a prislusna pita, T4 se nakonec ukazalo ze by bylo udelatelne i pred 70 lvlvem, bohuzel nez sem udelal bosse tak mi cinkla 70tka, tzn se to nepocita :-)
    NESS
    NESS --- ---
    No tak i iT3, tzn Pit20 na 64 lvl ale uz ten boss byl docela tuhej a musel se ho davat na dvakrat :-)

NESS
    NESS --- ---
    Aha, tazke ikdyz udelas pit10 a teoreticky si otevres T1 pred 70lvl, tak prakticky ti to rekne ze mas udelat Pit10 a pakze ti to odemkne T1, ok takze udelame Pit15 a tim odemkneme T2 ? No neodemkneme, bud jim tam v popisku schazi ze musis byt level 70 nebo je tam neco blbe

Pit15 a level62, zacal sem teda na lvl59 :-) Schvalne jestli se da udelat i pit 20,tzn T3 :-))) Ale zatim to vypada pro eletricku blizzku vic nez dobre :-)

NESS
    NESS --- ---
    Tak na 59 levlu na T1 bez jedineho aspektu, dropuje to zase veci co obliknes az na 70lvlu tzn se to nijak nevyplati :-)
    NESS
    NESS --- ---
    BLEMTA: Bez aspektu jen se skillpointama penitent na 40 levlu v klidu, obcas te neco sejme kdyz zustanes stat na miste, prubezne se pokoustim o T1 ale kolem 50levlu me hrozne vypraskali, nemam defenze a oni maji IK, ale jednou to vyjde :-)
    BLEMTA
    BLEMTA --- ---
    NESS: Elektrickej blizzard zní mega dobře. Já se k tomu dostanu poprvé dnes večer pořádně. Začnu asi s warlockem, protože je to nové a chci to zkusit. Tak jsem zvědavej.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    COUDAK: Ness je godlike, s tim se musis narodit, to nejde naucit :-D + musis hrat aspon 6 hodin denne :-D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: To je imo obrovskej krok zpatky. Moznost si nafarmit nejaky base aspecty byla skvela, ted je sice nafarmis taky ale muze to trvat..
    COUDAK
    COUDAK --- ---
    Ness? nechceš si někdy najít čas a naučit mě hrát diablo? :D :D :D
    NESS
    NESS --- ---
    Dobra zmena je ze muzes levlit glyphy jeste pred 70 levlem pokud udelas pitu, jinak aspekty z dungu jsou pryc , jediny jak zikat apsket je ted rozkaldani
    NESS
    NESS --- ---
    zatim nejsilenejsi build, static field sorc, elektrickej blizzard :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam