• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: nechavam si od sveho setu 1-2 nahradni ktere dokolecka pretacim abych tam dostal +3skill a neco pouzitelneho k tomu zaklad je mit na vsech setovych +3, kdyz delas 3=1 tak jen vyhazujes resin. Barb to ma zajimavejsi tam hledas nejnemo +3 ale i max resous a to nejlepe 20 nebo jeste lepe GA a to je uplne marne.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: ze začátku jsem to tak dělal. Ale teď už ty modré/žluté ani nesbírám :-) setove jsem přetáčel (1:1) akorát když mi chyběl kus. Teď dělám akorát 3:1 a to tak drahé není. Ty to točíš 1:1 pořád i teď?
    NESS
    NESS --- ---
    Sealy zase ma cenu prodavat hlavne legendarni, 13M goldu
    NESS
    NESS --- ---
    Rozkladat, na pretaceni setovych budes potrebovat more horadric resinu, 50 na jednu otocku, to je 25 modrych, nebo 5 zlutych, nebo 2 setove a tohohle matra protocis tisice a tisice
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ma cenu neco delat s magic/rare charmama, do kostky myslim, nebo tam proste cekam na lucky drop? zatim jen menim ty setovy 3:1
    NESS
    NESS --- ---
    Prvni uber seal a na potvoru jen s 5 dirama :-/
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    EVILMIND: většinu aspektů co na jsem potřeboval jsem udělal v kostce "upgrade to legendary". To samé unikáty do buildu na začátku. Taky všechno z kostky z common itemu

Ale ono to pak všechno napadá jak se tady pise. Akorát to není "hned" na T1 jako dřív
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Nejlepsi zdroj je vyssi T, na zacatku to nepada, jako tak aspon T8 mozna uz T4-6, ancestra v kostce neudelas ale kdyz uz ho mas, tak ho muzes rozebrat na cistou base a poskladat znovu podle prani, GA tam nedostanes jen transkonfiguraci a ne tou rizenou ale tou divokou a sance je mikroskopicka. Triky s kostkou ze zacatku enmas matro, jedine coi tak temperuj pokud na to mas, zbytek enma cenu dokud nejsi v ancestru
    NESS
    NESS --- ---
    DAVIDOWITCH: Vypada zetam je garantovany drop aspon jedne ubery na cloveka, kdyz mas vylepseny strom tak dropne klidne i 3, ale levlem mi to ovlivneny neprislo ale bezel jsem jen T10 a T12
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: ete jedna vec, croon zminil pred par prispevky, pokud ti padaj scrolly na temper, i na nizky itemy muzes narvat treba 1k+ hp nebo armoru, ci sileny % dmg.. takze to dost pomuze
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: loot je aktualne vic nez tristni, do 70ky a nejakyho dospelejsiho tormentu ti nepadne lautr nic. odzkouseno na trech postavach. Chce to nejaky char ktery easy vylevlis, udelas nejaky zaklady a pak vyuzijes bedny co ti padaj ze season journey na doequipovani postavy co bude tvuj main. Je to kktina ted hrozna, a neboj se nic, trashe bude padat tuna.
    Kazdopadne stale je tady kostka a delani legendary z magic/rare.. nicmene opet se vracime k tomu, ze potebujes 70kovej char co neco dava abys mel vubec maty.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: ani nepadaj teda ani legendary moc, mam NULA aspectu co bych mel mit :-) docela jako funny

Nepocita se nahodou, ze bych mel delat nejaky triky s kostkou od zacatku? Bo jsem si rikal si tam matros posetrim az tobude mit smysl...
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Má smysl nějak zásadně schraňovat ten Mythic tribute? Mám jeden a sem to schopnej zaběhnout na T10, ale ne T12.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: mam pocit ze se anc rozupadaj tak na t6-8, do ty doby nula bodu.. Jed warplany ono se neco bude objevovat.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    kde je ted nejlepsi zdroj ancestral equipu? mi vcera doslo, ze vlastne mam 5 dni volna, tak jsem mel slabou chvilku a koupil jsem to... :)

a jako na T1 jsem hral asi hodinu a nemam jedinej ancestral item
    NESS
    NESS --- ---
    Uz jen T12 lilith, tam koncim pri tancovani u druhe faze me pokazde neco sejme, ale to je uz jen o stesti a cviku, dmg na to mam. :-)
    NESS
    NESS --- ---
    T12 Meph dole, slusny dmg check, nakonec ball sorc :-) s 55 rankama v ballech a dmg v stovkach B az jednotkach T
    NESS
    NESS --- ---
    Kdyby vas zajimalo proc kolem vas lidi bucej :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Dobra věc jak si v kostce "locknout" GA stat proti přepsání, když jich máš víc stejného typu. U enchantresky ho dáš přetočit, ale necháš tam původní hodnotu. GA zůstane a v při crafti v kostce se už na něho nesahne.

Diablo 4 - NEW CUBE CRAFTING TRICK: 100% Keep GAs!
    https://youtu.be/bMoMugTc7-c?is=B1rOCsX7K6hwmWpj
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam