• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Po 150 hodinach na charech prvni butcher v nm dungu :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: je to easy staci se prepnout do low obtiznosti a menit 3:1, aby to nemohlo davat ty endgame veci. Taky mi prislo tam je vetsi sance na +1 charm, jsem udelal tri nez jsem dostal ten gold, coz jsem byl rad bo jsem zadnej nemel v te chvili jeste.
    Kazdopadne zkusil jsem vsechno mozne kde se to da pouzit, a imho nejlepsi na pomer gold/cas je proste nasadit 2 casti setu (to staci na aktivaci 900 procent) a jet escavated sigil, a mit ve strome ze si vybiras ze 3 portalu na konci NM, protoze tam skoro jiste bude gold pokazdy. A kazdej NM s gold hodi pres bilion goldu.
    NESS
    NESS --- ---
    BARTUC: Prestan sealy vyhazovat/prodavat, nabe jich dostatek, logni se pod T a dej 3na1 do te doby nez ten seal vytocis
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    To bych asi mohl zvladnout, jen vsechny sealy co nemaji +skills vyhazuju :-D
    NESS
    NESS --- ---
    tldr, potreujes ten zakladni set z kampane, ten mas a pak seal co ma 900% gold drop, to zvladnes
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: gold farm build? to me zajima
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: to mi pripomina, ze lowlife/MoM charakteru potvory neprerusujou porty ani otevirani truhel, protoze ocividne pokud neprijdes aspon o 1 HP tak se to nepocita jako cancel. To jsem mel vedet driv bych to hral jen kvuli tomu! :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Na HC me tuhle sezonu pres strom taky smaznul nejaky random spoluhrac co se objevil u WB, ale abych to nehazel jen na nej, moje chyba ze sem nedaval pozor. Killnuty WB, kilnuty i ty dalsi sasci z whisp, dal sem port do mesta kouknul na druhy monitor, pak sem se pohledem vratil, abych sledoval jak sem chcipnul na ujedovani, predpokladam ze to spawnul pres strom pac u WB se mimo hlt nic jineho nerodi a hlt tam nebyla, prerusil mi port do mesta a mrkev. Jediny co me na tom stvalo byl strom, jinak sem byl za 2h zpet na T10 se zaloznim charem dokonce i s lepsim vybavenim nez sem mel predtim.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: tak i v POE bylo tema after-dead efektu zhave snad nekolik let, a skoncilo to vitezstvim hracu, kde vsechno bylo bud zruseno nebo ma mohutny visualni/zvukovy semafory. A i tak obcas nekdo chcipne dodnes na nejakou super kombinaci DD a timeoutu na defensivni mechaniky...

D4 ma jeste navrch ten rozmer, ze s tebou vzdycky nekdo je v zone, a spawne ti na zada duo Butcheru, co si zapnul ve strome, nebo tak neco... :-) Na T12 s tim kazdej pocita, ale chvili jsem sel na T10 zpatky kdyz jsem testoval ten gold farm setup, a to pokazdy spolehlive wipne aspon par hracu.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: tak sem se take vyjadril bo mi to nedalo. Je to nejvetsi kundovina ever a mela by byt vymycena ze VSECH her.!! :D
    NESS
    NESS --- ---
    Dobra debata aneb jsou potvory nebezpecnejsi zive nebo mrtve https://www.reddit.com/r/diablo4/comments/1t55l4w/elite_enemies_are_more_dangerous_when_they_die/ rozhodne hlasuju za mrtve, popularni kombo ohnivych a jedovych vybuchu naskladanych na sebe a prekryty vrstvou vizualniho smogu ze nejdou videt, nebo kdyz me honi smecka mecu a vile luneticu pres deset obrazovek :-) Nejlepsi je stahnout cely screen k sobe, vymazat elity a nechat se smazou hromadnym spustenim posmrtnych efektu :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ja zazil, ze se mu ten kolotoc uplne rozsypal, a paprsky za tou mezerou byly ohnuty do ruznejch uhlu :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Add Butch, teoreticky kdyz ho nedavas jednou ranou tak muze spawnou kolotoce dva, prvni je jeste v pohode, ten jde i tankovat, problem je kolotoc druhy, tam ikdyz trefujes okenka v paprscich a behas na povrchu co nehori, tak te to sejme, moje podezreni je podlaha ale muze to by i paprsek, alecelkove nejelpsi jeho nenacht pouzit mechaniky. Uvidime co snim pozitri udelaji, zatim ho na HC behame o jedno T mene nez ostatni bosse :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: osobne ocekavam, ze dalsi sezonu to vsechno prekopou zase uplne, a nektery ty dobry veci zmizej, protoze oni nedokazou poznat co je dobry a proc... :-)

Ty stromy aktivit jsou super a fakt delaji pekne veci, jen mam obavu, ze az je doexpim, tak vlastne pomine duvod warplany delat, ta samotna odmena za nej je nic moc, a fishovat lepsi nemuzes, kdyz mas jen 3 pretoceni.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: tak cachrovani s war stromama stoji 50m za kus. Plus sice vsechen legendary equip mam udelanej z kostky z blue/yellow itemu (coz je mimochodem taky picovina ze jak to ma aspect razem nejde craftit), ale obcas se dostanes do situace kdy tam proste das tri ofenzivni veci a posledni musis enchantovat. A to je drahy jak prase, tuplem kdyz proste nehodlas prestat dokud nedostanes aspon neco uzitecneho...

NESS: jo Butcher je jedinej boss co mi delal problem na tieru, kde jsem ostatni splachoval snadno. Ta vec co davala vic dmg nez by mela je hadam ten jeho kolotoc, to byla zatim jedina vec, co me zabila i na low life, kdyz jsem to zkusil tankovat.
    NESS
    NESS --- ---
    Jen doufam ze nevezmou jako meritko ty blazny z spicky zebricku ( a pridaji jim treba dalsich 50 levlu v toweru), sem je zkoumal a je to jak pres kopirak (to je dalsi plus ze jsou videt komplet snapshot buildu), nevim kde to ty lidi berou ale mit vsech 6 charmu v amuletu s GA a +4 skillem je neskutecny a rozdil +6 skill ranku znat. Na jednu stranu fajn ze neni stackovani pasivek ale tohle neskutecny stackovani skillu neni zadna vyhra a pokud by nekdo bral 50+ skill ranku jako normu tak tim posle do haje vsechny casualy
    NESS
    NESS --- ---
    Za me tahle sezona bez sezony dobry, az vychytaji vsechny bugy spojene s novinkama a trosku doladi klas balanc tak to bude fajn. Konecne funkcni craft to slusne posouva, pomalejsi progress a T1-12 jednoznacny prinos. Strom jako modifikace aktivit je super jen kdybych mohl tak sdileny skrz chary :-) Amulet fajn jen ty + skill ranky jsou total OP.

Co se teda nepovedlo je Meph jako lair boss, do kampane dobry, na opakovane hrani ne, stema nevypnutelnyma nepreskocitelnyma videama se nekdo posral. Ty IK mechaniky mi vubec nesedi ale je to stejny jako lilith takze tak, ty nesmrtelne faze si mohli odpustit. Stejne jako vsechny buggy, kdy se nespusti prvni faze, nutne restartnou hru, po zabiti te to hodi do 3 faze kde neni boss, zase nutny resart a podob.

Co je nejvetsi problem je uzke hrdlo na souly ze startu, 3prdele matu a pak skoncis na tom ze vsechny zasadni mechaniky pouzivani kopec toho sameho.
    A pak samotna tuhla, potvrdila se obava ze tlak na truhlu bude enormni a je , driv si sbiral par unikatek podle unikatniho efektu a pak more legendarek. Ted sbiras more unikatek pac kazda je jina a daji se recyklovat, legendy jsou na prd ale zase schranujes bile/modre/zlute na kraft a to ve vetsim nez malem mnozstvi, pac bez toho se nehnes. Cela truhla tak pro 1-2 klasy oka ale pokud chces toho hrat vic, zjistis ze to nemas kam davat, nebo to co si rozlozil pred par hodinama si fakt rozkladat nemel. Co by tomu pomohlo, kdyby se to rozlozilo jako v D2 ze by cast byla spolecna (rekneme pulka) a druha pulka tabu pro kazdy char zvlast, ti padem univerzaly by si nechal ve spolecne a klas specific by si daval do samostatneho.
    NESS
    NESS --- ---
    Teoreticky by po tomhle patchy (13.5.) mel byt hrateny Butcher i na HC, do ted to je zbytecny risk, pokud ho nesejmes hned a pusti mechaniky je vysledek nejednoznacny, muze te upalit pres podlahu aniz by horela. Navic ma nejvic HP ze vsech bossu vcetne velkeho Beliala, to bude taky fiznute.

Fixed an issue where the Lair Boss version of the Butcher did far more damage than intended with one of his hazard abilities.
    Fixed an issue where the Lair Boss Butcher had far more health than intended.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam