• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    Je tam jeste prostor tak po minimalne 10 ranku

SADAKO
    SADAKO --- ---
    EVILMIND: Hmm, je fakt, že mně se loot filter nechtělo nastavovat vůbec a echoing of hatred mám za sebou 3x :D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    EVILMIND: jj ta + gem strength transfigurace na zbrani dává nejvíc. To tam chceš mít u každé classy/zbraně. Lepší nez hvězdy a affixy klasické. I proto je barb tak jinde, když má ty zbraně čtyři :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: ok, jsem si udelal znova ty dva kusy equipu co zmenil, a mam 703 fury v boji - coz je to co on ukazuje, schvalne ma nasazenej aspect co jinak vubec nenosi co mu dava fury i afk. Takze bych nedal 900 ani kdybych mel uplne vsechno to, o cem on mluvi ze taky nema jeste, tj. vubec to nechapu. Ma jen jeden transfigure ze 30 moznych, to je +50, na charmech ztracim 33 proti perfect setupu, tj. 66. Dalsich +50 kdybych mel i ten uniq charm s +25, coz se nestane nikdy, pokud to nekoupis.
    Zazrak bude zrejme dal v tom, ze si pro ten showcase nasadi mythic seal na 11 procent fury (co ale nemuze normalne nosit) a jeste ma -1 item do setu, takze muze nasadit 2 kusy dalsiho setu (takze ma bonus life a s tim taky nemuze hrat, ale na panaka dobry :-) ).

Taky jsem si vsimnul ze ma na zbrani 250% gem power - takze mu to dava misto 2x20 multi 2x110 mutli, ehm. Trosku pomaha v generovani tech trilionu do videa... :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS: Presne :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: takze kdovi jestli to ty uber loot filtry, co vsichni mame, vubec ukazujou, ze jo? :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: Dik. Jinak ono to ocividne buguje pac jak vlezu do party, s tebou, veraginem nebo nejakou partou, objevi se to ze je to aktivni. prijdu, kliknu, vlezu dovnitr ale aktivovat to nejde.
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: Trace of echo je to legendarni klic co neni stackovatelny a nikde se ti neukaze jen se ti otevre echo, kdyz ho dropnes tak ho sebres a jen ti to rekne ze ho ms nic vic. tldr tady mas vycuc https://www.youtube.com/watch?v=cg0hanXeZEQ
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Prosim Vas, co ze to ma padnout na ten echoing hatred? obcas mi to tam svitilo ale ten uz dlouho ne..
    NESS
    NESS --- ---
    Pro sorcky. S patchem by mel byt zitra uvolneny Oculus (Fixed an issue where The Oculus was not dropping). a mel by byt i fixnuty(Fixed an issue where The Oculus did not grant damage and cooldown bonuses to the next cast.). Takze pro speedfarm to bude dobra alternativa k uber meci, uz ted je to vicemene perma pokud si drzis stacky OP, stimhle by to mohlo byt perma uplne, dmg ma ballka tolik ze zbran vlastne nepotrebuje. Minimane to bude stat za vyzkouseni. Pokud se ukaze ze ten fix meteoru (Fixed an issue where Meteor Enchantment triggered Overpower effects multiple times per cast.) eliminuje perma.

Ballku pres fixy ceka boost, tak snad nedaji i nejaky nerf

Fixed issues affecting Meteor, Fireball, Chain Lightning, Ice Shards, Hydra, and related upgrades where damage, bonuses, or interactions did not function as described.
    Fixed an issue where Crackling Energy did not trigger when combined with Electric Blast.
    Fixed an issue where Esu’s Heirloom and Bucrani’s Tread did not grant Critical Strike Chance from temporary Movement Speed bonuses.
    Fixed an issue where the Aspect of Splintering Energy only applied its effect on the first hit.
    Fixed an issue where Ball Lightning explosions did not scale with damage upgrades.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: jsem to hrál minulou sezonu, kdy ještě měly uniq default affixy a tam kde byl "life" jsem nedělal ani masterwork :-) ..třeba u godslayer. Tam šlo stejně akorát o uniq power a ta s nemění pri MW
    NESS
    NESS --- ---
    BARTUC: To je duvod proc muj SC nesmrtelny barb je dost smrtelny :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS: krasa nesmirna, tak to je duvod, proc jsem na SC chcipal na kazdou kravinu :-D Dekuji
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Dotky me zabijeji u Mepha ten zacatek druhe faze jak jde vlna jedu a pak v treti ty kolace, stejne jako u Butche kolotoc a podlaha, ale podle me to je tim ze mam moc HP, musim to doladit. Ten bodik u fury jo vim, nemam dost paragonu abych to objel tak jdu pres nej ale asi se to za 2 fury nevyplati :-) No nic aspon je na cem pracovat :-) Teoreticky tomu rozumim, ale prakticky to zatim nemam doladene :-)
    NESS
    NESS --- ---
    BARTUC: Chytristika to dokaze popsat lepe :-)))

Mechanika Seligovy spotřeby: Selig odklání 75 % utrženého poškození do vašich zdrojů (Fury). Výpočet je nastaven tak, že za každé 1 % vašeho maximálního zdraví, o které byste měli přijít, ztratíte určité množství Fury.
    Efektivita Fury: Pokud máte velmi nízké maximální HP, každá rána od nepřítele představuje v absolutních číslech mnohem menší částku Fury, kterou musíte "zaplatit", abyste přežili. S 200–500 HP se stáváte prakticky nesmrtelnými, protože regenerace Fury z Whirlwindu a dalších efektů hravě přebije poškození, které vám monstra udělují.
    Synergie s Endurant Faith: Tento build se často kombinuje s unikátem Endurant Faith, který rozkládá velké rány do času. Při nízkém HP je téměř každá rána považována za "velkou" (nad 30 % HP), což aktivuje redukci poškození z tohoto předmětu a dál zvyšuje vaši odolnost.
    NESS
    NESS --- ---
    BARTUC: Cim neme HP tim lip funguje stit pomer velikosti rany verus velikosti HP poolu prevedeny na selig, proste cim mene hp tim mene ukusujes z fury
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: no v planneru ale ma i tak +3, ne resource. Jako 1000 je mozny urcite, kdyz to jde corruptnout na nejakejch +30 na vsem teoreticky. Otazka je, jestli to ma vetsi smysl nez jinej corrupt. Kazdopadne muzu obetovat nejakej fury regen urcite, ted mam 3x GA na sobe, ale hrozne dlouho jsem hral jen s 2x GA a rozdil to nebyl, a to jsem byl hluboko pod tou hranici, co tam on doporuce jako minimalni.

Kazdopadne az do vcera jsem hral vlastni variantu, mel jsem Tyrael a legend helmu, misto jeho Heira a legend chesty. A je to znat jako, vcera jsem poprve umrel v Pitu, ty dotky na zemi me ted bez resistu zabijou, kdyz v nich zustanu stat.

Na HP nejcastejsi chyba asi bude jak tam je ten cluster s fury, tak se tam bud jede pres HP za bodik, nebo to musis nelogicky uplne cele objet.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    proc vlastne max 600hp? Nejak jsem to postavil na SC a nestudoval jsem to, ale na HC to chci udelat poradne :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Objet jasny ale myslim ze mi to utika na nejake unikatce. kde sem si rekl ze to ted nevadi ze to vyresim pozdeji a nevyresil :-)

Jako on tam na zaver rika ze v min maxu se da dostat i na 1000. Vsechny charmy s GA ma uz douho, stejne jako mythic seal, neco kam se asi nedostaneme ani do konce sezony
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jako musis to tocit miliony pokusu asi. Jsem dostal dokonce double GA na charm, ale bohuzel nic co chci. Na resource mam zatim jeden, ale vcera jsem premejslel, ze to zkusim naopak vsechno prehodit aspon na tech +3, protoze resourcu je dost (v tom predchozim setupu jsem mel vic nez Rob.

192 je stejne malo na 900+, ja mam tusim ted 468 - ale mozna Rob od te doby nasbiral nejaky GA, i tak jako to je jen o 5-10 vic proti normal setupu co natocis snadno. Jeste koukam diky tomu dal pryc Enduring, ale Banishment ti jen da ti stacky rychlejc, neni jich vic jak 12. Kazdopadne ma 900 na panakovi kdyz jen stoji no, tak to vecer zkusim kolik mi naskoci defaultne jen tim aspectem. Teda, jestli mam jeste dalsi base na ring, celkem nasere, ze kazdej takovej objev, ze najednou vlastne chces vic GA na resource a ne na fury nebo novej aspect zkusit, znamena novej equip, protoze ten starej je corruptlej... :-)

HP jsou easy proste 537 HP, nemas HP vubec nikde na equipu a v paragonu ho beres jen na tom uplne prvnim node, vsechny ostatni obejdes.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam