• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS: krasa nesmirna, tak to je duvod, proc jsem na SC chcipal na kazdou kravinu :-D Dekuji
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Dotky me zabijeji u Mepha ten zacatek druhe faze jak jde vlna jedu a pak v treti ty kolace, stejne jako u Butche kolotoc a podlaha, ale podle me to je tim ze mam moc HP, musim to doladit. Ten bodik u fury jo vim, nemam dost paragonu abych to objel tak jdu pres nej ale asi se to za 2 fury nevyplati :-) No nic aspon je na cem pracovat :-) Teoreticky tomu rozumim, ale prakticky to zatim nemam doladene :-)
    NESS
    NESS --- ---
    BARTUC: Chytristika to dokaze popsat lepe :-)))

Mechanika Seligovy spotřeby: Selig odklání 75 % utrženého poškození do vašich zdrojů (Fury). Výpočet je nastaven tak, že za každé 1 % vašeho maximálního zdraví, o které byste měli přijít, ztratíte určité množství Fury.
    Efektivita Fury: Pokud máte velmi nízké maximální HP, každá rána od nepřítele představuje v absolutních číslech mnohem menší částku Fury, kterou musíte "zaplatit", abyste přežili. S 200–500 HP se stáváte prakticky nesmrtelnými, protože regenerace Fury z Whirlwindu a dalších efektů hravě přebije poškození, které vám monstra udělují.
    Synergie s Endurant Faith: Tento build se často kombinuje s unikátem Endurant Faith, který rozkládá velké rány do času. Při nízkém HP je téměř každá rána považována za "velkou" (nad 30 % HP), což aktivuje redukci poškození z tohoto předmětu a dál zvyšuje vaši odolnost.
    NESS
    NESS --- ---
    BARTUC: Cim neme HP tim lip funguje stit pomer velikosti rany verus velikosti HP poolu prevedeny na selig, proste cim mene hp tim mene ukusujes z fury
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: no v planneru ale ma i tak +3, ne resource. Jako 1000 je mozny urcite, kdyz to jde corruptnout na nejakejch +30 na vsem teoreticky. Otazka je, jestli to ma vetsi smysl nez jinej corrupt. Kazdopadne muzu obetovat nejakej fury regen urcite, ted mam 3x GA na sobe, ale hrozne dlouho jsem hral jen s 2x GA a rozdil to nebyl, a to jsem byl hluboko pod tou hranici, co tam on doporuce jako minimalni.

Kazdopadne az do vcera jsem hral vlastni variantu, mel jsem Tyrael a legend helmu, misto jeho Heira a legend chesty. A je to znat jako, vcera jsem poprve umrel v Pitu, ty dotky na zemi me ted bez resistu zabijou, kdyz v nich zustanu stat.

Na HP nejcastejsi chyba asi bude jak tam je ten cluster s fury, tak se tam bud jede pres HP za bodik, nebo to musis nelogicky uplne cele objet.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    proc vlastne max 600hp? Nejak jsem to postavil na SC a nestudoval jsem to, ale na HC to chci udelat poradne :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Objet jasny ale myslim ze mi to utika na nejake unikatce. kde sem si rekl ze to ted nevadi ze to vyresim pozdeji a nevyresil :-)

Jako on tam na zaver rika ze v min maxu se da dostat i na 1000. Vsechny charmy s GA ma uz douho, stejne jako mythic seal, neco kam se asi nedostaneme ani do konce sezony
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jako musis to tocit miliony pokusu asi. Jsem dostal dokonce double GA na charm, ale bohuzel nic co chci. Na resource mam zatim jeden, ale vcera jsem premejslel, ze to zkusim naopak vsechno prehodit aspon na tech +3, protoze resourcu je dost (v tom predchozim setupu jsem mel vic nez Rob.

192 je stejne malo na 900+, ja mam tusim ted 468 - ale mozna Rob od te doby nasbiral nejaky GA, i tak jako to je jen o 5-10 vic proti normal setupu co natocis snadno. Jeste koukam diky tomu dal pryc Enduring, ale Banishment ti jen da ti stacky rychlejc, neni jich vic jak 12. Kazdopadne ma 900 na panakovi kdyz jen stoji no, tak to vecer zkusim kolik mi naskoci defaultne jen tim aspectem. Teda, jestli mam jeste dalsi base na ring, celkem nasere, ze kazdej takovej objev, ze najednou vlastne chces vic GA na resource a ne na fury nebo novej aspect zkusit, znamena novej equip, protoze ten starej je corruptlej... :-)

HP jsou easy proste 537 HP, nemas HP vubec nikde na equipu a v paragonu ho beres jen na tom uplne prvnim node, vsechny ostatni obejdes.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: To jo 96 ale pred seligem selig ti tam posle 2x tzn najednou mas z 96 krasnych 192
    NESS
    NESS --- ---
    Maxuju soubezne Ballku i WW a nejak se nemuzu rozhodnout na co se zamerit, tzn lamim oboje. Prisel uz nekdo na nejaky tech jak ziskat na charmy ty GA do skillu ? zatim sem potkal jediny GA ve skillu a to jeste ve frost tzn na prd
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Stackuje OP a ktomu ma Aspect of Deluge ktery dava za stack OP 8 resourcu, tidal dal na 2H a channeling na 1H tzn tim ten stack OP zase zvednul, jen pres ten samotny aspekt stimle statupem je ccca 200res +

Jako muj problem je ze mam moc HP, musim na tom zapracovat a srazit to pod 600 :-/, kolik mas cca HP ? Nemam to optimalizovani a nekde mi tam HP zustalo :-/
    NESS
    NESS --- ---
    V echu je skryty archiv pokud beres shriny v presnedanem sledu a levlu viz https://youtu.be/_-_JiOc2iP8?t=109
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jak to dela? (nemuzu mit v praci zvuk) Koukam zmenil jen jeden aspect proti tomu co hraju ja, to je 8 resource za overpower stack, kterych mas jestli se nepletu 12. To je jen +96 fury navic.
    NESS
    NESS --- ---
    Rob to zase posunul 900 resourcu https://www.youtube.com/watch?v=pOs6UmaHol0 na WW
    NESS
    NESS --- ---
    Kdyby nekdo mel zajem tak je ted (od dneska myslim) dalsi twitch drop, 2h za sekerku
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jo ono to tam pise ze very high chance, ale zatim se mi to stalo jednou
    NESS
    NESS --- ---
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: da se tam dostat i 3 transfigurace, ale nesmis pomuzit entropic prism
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    cywe konecne mi padne slusna Rama bez life, tak ji vymazlim, pretocim na max, celou ji dodelam - a pak mi transfigure tam hodi 8%life :-)

btw uz se mi jednou povedlo, ze tranfigure ten item nezamknul - bohuzel jako druhy jsem dostal indestructible, celkem pech uz to mam asi 4x takze ty veci budu muset predelat
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Sem tam dechnu teda

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam