• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    Vítejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.
    Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!
    D4 Clan -> "NYX CLUB"
    discord.gg/k2489PfTN6
    rozbalit záhlaví
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: Par klicu? Mel sem dva, jinak sem zadny nevidel. Gz teda.

Btw kdyby vam to uniklo, 5x boss tropy se da v kostce menit na jednu uniqu z danyho bose
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: jo padnul, muzeme zkusit sjet ve velkym Mepha, nevm jak dlouho se to da vydrzet, ale pokud vydrzime a kazdy vezme par klicu tak by se mohlo zadarit
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Padl uz nekomu myticky talisman? Farmim jak kreten, t12 a nic z toho. A i reroll legendarnich mi zpravidla vysype seal na basic practiced techniques/mastery, tedy na zakladni levlici charmy.
    NESS
    NESS --- ---
    Vcera sem dal T12 Lilith a ty jeji plosne utoky sou schopny sundat i immortal barba, konkretne ty pozemni bodce, jak to do nen narazi tak se sice Endurath snazi rozlozi tu dmg ale stejne to nepomuze, musej tam byt nejaky sileny cisla, tak je nutne hrat na mechaniky , pokud ji nezvlasned sundat nez odleti tak si das tak 3 kola jezdicich bodcu, druha faze uz je v poho tam kupodivu ty firebolly nejsou az tak drsne.

U Mepha je zaruka jistesmrti bilej plamen u druhe faze, pravdepodobne ty jedy na zacatky druhe faze, tem se ale uz vyhybam be uvazovani, a pak asi u treti faze ta lebka ze zeme jak zkousne tak to je taky IK, jinak zbytek na pohodu.
    NESS
    NESS --- ---
    Heh https://www.reddit.com/r/Diablo/comments/1tb7p6f/my_eyes_we_need_a_spell_effect_toggle_for_party/ nejenom pro party membry, ale pro vsechny, Apokalypsa warlock je neco jako bylo corspe explo nekro sveho casu nebo DD barb, za me nejlepsi reseni ukazovat efekty jen tomu kdo to sesila, zbytku to odfiltrovat a i castrovy dat moznost to nejake potlacit na rozumnou uroven
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SADAKO: já mám nastavené jenom odfiltrování modrých a bílých věcí, které nechci ani vidět (nehodí se mi na přetáčení), to je všechno a prd. Považuju to za bug a doufám, že bliz taky bude...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: NESS: tez mi to ukazuje tak blbe na sorcce, neco pres -2m :D
    SADAKO: To ti zavidim, mi se to zobrazi jen kdyz sem s nekym v parte
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Ono to je nejake maximum :-), to same ukazuje na blizzu NESS
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: urcite? ta hodnota damage vypada, ze ti pretekl 32bit integer :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Je tam jeste prostor tak po minimalne 10 ranku

SADAKO
    SADAKO --- ---
    EVILMIND: Hmm, je fakt, že mně se loot filter nechtělo nastavovat vůbec a echoing of hatred mám za sebou 3x :D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    EVILMIND: jj ta + gem strength transfigurace na zbrani dává nejvíc. To tam chceš mít u každé classy/zbraně. Lepší nez hvězdy a affixy klasické. I proto je barb tak jinde, když má ty zbraně čtyři :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: ok, jsem si udelal znova ty dva kusy equipu co zmenil, a mam 703 fury v boji - coz je to co on ukazuje, schvalne ma nasazenej aspect co jinak vubec nenosi co mu dava fury i afk. Takze bych nedal 900 ani kdybych mel uplne vsechno to, o cem on mluvi ze taky nema jeste, tj. vubec to nechapu. Ma jen jeden transfigure ze 30 moznych, to je +50, na charmech ztracim 33 proti perfect setupu, tj. 66. Dalsich +50 kdybych mel i ten uniq charm s +25, coz se nestane nikdy, pokud to nekoupis.
    Zazrak bude zrejme dal v tom, ze si pro ten showcase nasadi mythic seal na 11 procent fury (co ale nemuze normalne nosit) a jeste ma -1 item do setu, takze muze nasadit 2 kusy dalsiho setu (takze ma bonus life a s tim taky nemuze hrat, ale na panaka dobry :-) ).

Taky jsem si vsimnul ze ma na zbrani 250% gem power - takze mu to dava misto 2x20 multi 2x110 mutli, ehm. Trosku pomaha v generovani tech trilionu do videa... :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS: Presne :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: takze kdovi jestli to ty uber loot filtry, co vsichni mame, vubec ukazujou, ze jo? :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: Dik. Jinak ono to ocividne buguje pac jak vlezu do party, s tebou, veraginem nebo nejakou partou, objevi se to ze je to aktivni. prijdu, kliknu, vlezu dovnitr ale aktivovat to nejde.
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: Trace of echo je to legendarni klic co neni stackovatelny a nikde se ti neukaze jen se ti otevre echo, kdyz ho dropnes tak ho sebres a jen ti to rekne ze ho ms nic vic. tldr tady mas vycuc https://www.youtube.com/watch?v=cg0hanXeZEQ
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Prosim Vas, co ze to ma padnout na ten echoing hatred? obcas mi to tam svitilo ale ten uz dlouho ne..
    NESS
    NESS --- ---
    Pro sorcky. S patchem by mel byt zitra uvolneny Oculus (Fixed an issue where The Oculus was not dropping). a mel by byt i fixnuty(Fixed an issue where The Oculus did not grant damage and cooldown bonuses to the next cast.). Takze pro speedfarm to bude dobra alternativa k uber meci, uz ted je to vicemene perma pokud si drzis stacky OP, stimhle by to mohlo byt perma uplne, dmg ma ballka tolik ze zbran vlastne nepotrebuje. Minimane to bude stat za vyzkouseni. Pokud se ukaze ze ten fix meteoru (Fixed an issue where Meteor Enchantment triggered Overpower effects multiple times per cast.) eliminuje perma.

Ballku pres fixy ceka boost, tak snad nedaji i nejaky nerf

Fixed issues affecting Meteor, Fireball, Chain Lightning, Ice Shards, Hydra, and related upgrades where damage, bonuses, or interactions did not function as described.
    Fixed an issue where Crackling Energy did not trigger when combined with Electric Blast.
    Fixed an issue where Esu’s Heirloom and Bucrani’s Tread did not grant Critical Strike Chance from temporary Movement Speed bonuses.
    Fixed an issue where the Aspect of Splintering Energy only applied its effect on the first hit.
    Fixed an issue where Ball Lightning explosions did not scale with damage upgrades.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: jsem to hrál minulou sezonu, kdy ještě měly uniq default affixy a tam kde byl "life" jsem nedělal ani masterwork :-) ..třeba u godslayer. Tam šlo stejně akorát o uniq power a ta s nemění pri MW
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam