• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    Vítejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.
    Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!
    D4 Clan -> "NYX CLUB"
    discord.gg/k2489PfTN6
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jako to moje nema damage zatim. Jsem na 130 pit v remizovem stavu, nedam ani trash... :-)
    Ale teprve zacinam transfigurovat. Mam obavu ze to ani damage mit nebude, bych se musel neceho vzdat.
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: Armory zatim oka, nestalo se ze by se to seklo, ja si jen musim davat bacha abych si to neprepsal :-)

EVILMIND: Postavil sem cisteho Miniona (na hp) ale je to pairove, zadna Pit150, staci uplne pit140, preskaldam to podle tebe na seliga, na hp sem asi moc levej, jak se tam zacnou mnozit efekty jedu a ohne tak mrkev, dmg tam teda je otom zadna
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MAESTRO_007: meta je ted to, ze ty vubec necraftis ty mythic veci, ale delas transfigure jako prvni - a az kdyz se povede, ze transfigure neudela corrupt, tak ten item zacnes craftit. Diky tomu te to nic nestoji, ale samozrejme se ceka, ze mas plnej bagl mythicu - sance je asi 1:20.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: sem mi rozbila armory, že nemůžu přehodit na supporta a musím to celé naklikat (paragon/skill) znova. Bych si udělal novou postavu, ale právě kvůli war plánům a leveleni aktivit nechci :-/

Neřešil to někdo, že armory nereaguje a nejde přehodit build? 2 buildy jdou, 2 nejdou :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Btw, just fyi. Predal jsem Lidra klanu Nessovi, je preci jen povolanejsi a vetsi drtic. Necht jsou na nej vsichni hodni :)
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    je blizzard sorcka ještě relevantní? neměl jsem teď dva týdny čas hrát, a jako příjde úplně na prd oproti třeba těm nesmrtelnejm barbům :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MAESTRO_007: Ale ja vim, nicmene pro mne je endgame zabit butchera +25 a dostat modre z nebe.Navic dle blizzardiho rng je to az moc rare na muj vkus. Kolik lidi z g ma nekde tendle proc?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    LIQUIDFREAK: to je endgame :-) ty "obyčejné" věci, kterých máš spoustu, pak točíš v kostce + transfiguraci dokud to nepadne něco takového :-) obyčejná čepice a je z toho hrůza .)

I transfigured Heir of Perdition #diablo #diablo4 #diablopartner #gaming #mobalytics #games
    https://youtube.com/shorts/L4BH7eXIKdY?is=_uS18QTZjb6Q94z4
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: neni co prebirat, kdyz GA je rare jak sfina a povedeny kraft este vetsi kundovina :) Endgame je vysmech, stromy vyexpene zadny realny dopad. Jen secko davas rychleji :) a + na bosech mobach atp.. K nicemu neni, tedy aspon ja mam ten pocit. jako na zabaveni dobry, ale ve vysledku k nicemu. Ve svete jen samy barb ted :D Viz ten segil nonsense.. Neuveritelny :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: mas lootfilter takze nic neprebiras - pokud mi sviti na zemi magic/rare item, tak vim ze z toho muzu vycraftit upgrade.

Jsem to trosku potunil, vratil jsem se zpatky k immortal verzi, ale pridal jsem k ni uplne vsechny defensivni mechaniky ze vsech tech verzi ruznejch, ale WW jsem vymenil za ty OP summony, akorat s nema neskacu jako vsichni - a T12 Mephisto na prvni pokus, nic co delal mi nevzalo ani HP.
    Je dobre videt, jak to jejich pocitani vseho do jednoho cisla je uplne na hovno - ted mam toughness 6900 :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Hele otázka do pléna. Opravdu ta hra odmenuje za aktivni hrani? Spis mi to prijde tezce jako narazeni hlavou do zdi, at farmis jak farmis jen prebiras hovna.. 200+hod a kulovy z toho. Kdybych trtkal starou mam aspon pohodu doma :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    cerstvej bug
    jeste jsem mu ho vylepsi, kdyz to budete delat v Grim Haven na Skovosu, kde je double boss, tak spawnujou ty psi furt dokola dva... :-)
    skoda ze nemaji nic pro barbara no

Infinite Astaroth & Beast in Ice Farm - This Will Be Hotfixed! - Unlimited Winterglasses - Diablo 4
    https://www.youtube.com/watch?v=fgTnNzq_048
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Crazy New Mythic Seal Farm - Lord of Hatred - Diablo 4
    https://www.youtube.com/watch?v=qaJm1dA9Cs0
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Jinak dost bych ocenil kdyby slo ty war plan eventy preskakovat a ne delat podle orderu jak to naroluje. Takhle jit ht, pak nm a pak zas ht je otravny
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: 130 jsem sel, ale uz si nepamatuju jestli jsem to dal nebo vzdal, vím že jsem doběhnul pořád rychle na konec, ale pak jsem hrozně pižlal toho bosse co dával nějakou instantící dotku, takže mě to moc nebavilo jako. Rikal jsem si zkusim mozna udelat charmy na +martial, jestli to treba nebude lepsi. Ale pak jsem videl, ze ty ancient behaji 150 v klidu celkem, tak me to zacalo lakat, ale zatim jsem nic neukraftil pro ne - jelikoz tam hrajou life tak musim vlastne vsechno udelat znova.

Každopádně 125 běhám jako normálně pro warplane.

Když nad tím teď přemejšlím, tak ono se vlastně vyplatí udělat novej char - kdyby se náhodou fakt ukázalo, že to je o parník lepší, můžu hned přehodit ten starej... :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MRDAT, druhy rip.. At zije butcher a volcanic
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Na kolikatku ses vlastne s ww dostal ? ja sem ted na Pit130 +- na pohodu ale myslim ze stim uz moc nehnu pokud nedostanu na zbrane gem potency, GA charmy, +all skill a podob. Toho ancienta sem si rikal ze testnu uz i charmy mam, ale taky si nechci rozstrelit fungujici build.
    NESS
    NESS --- ---
    BTW 3na1 jdou i ubery, pokud mate bricknute/trensmognute nepovedene tak jedina cesta jak z toho neco vymlatit, rozdelat na sparky se to nevyplati.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    EVILMIND: buď rád, já neviděl ani jedno z toho :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: Zapomnel sem dodat, normalni lidi :D
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: hele nemas, jak se shiftuje meta a jak mas aktualni BIS veci zamknute, tak potrebujes zasobu pouzitelnych base abys byl schopen nejaky dil vymenit. Navic ty 3na1 nema cenu delat s kazdym predmetem hned ale musis pockat az se to nastrada a pak to delat naraz. Ze stejneho duvodu potrebujes more uniq charmu aby jsi byl schopny udelat novy unig charm na co zase potrebujes nejenom 3 charmy ale i tu samotnou unikatku. Pak tam mas charm sety, zase pokud chces stimhle nejak operovat potrebujes na kazdy set minimalne 5+1 slot.

Jde to zjednodusit ze base nechavas jen GA a s neklasovych/nestatovym affixem, legendy defakto neschovavas ale za to schovavas more unikatek ktere muzes rovnou nasobit poctem klas a buildu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam