• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: hele nemas, jak se shiftuje meta a jak mas aktualni BIS veci zamknute, tak potrebujes zasobu pouzitelnych base abys byl schopen nejaky dil vymenit. Navic ty 3na1 nema cenu delat s kazdym predmetem hned ale musis pockat az se to nastrada a pak to delat naraz. Ze stejneho duvodu potrebujes more uniq charmu aby jsi byl schopny udelat novy unig charm na co zase potrebujes nejenom 3 charmy ale i tu samotnou unikatku. Pak tam mas charm sety, zase pokud chces stimhle nejak operovat potrebujes na kazdy set minimalne 5+1 slot.

Jde to zjednodusit ze base nechavas jen GA a s neklasovych/nestatovym affixem, legendy defakto neschovavas ale za to schovavas more unikatek ktere muzes rovnou nasobit poctem klas a buildu.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Ještě si můžeš tu hru pro jiný char koupit znova :-))) a máš prázdnou truhlu celou .)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Ja myslim, ze to mame vsichni stejne vis co :) A pravdu mas, v LE i POE mne driv nebo pozdeji zacne srat item marast tak se na to raci vyseru.
    Long story short, lootu je v tech hrach mnoho a je to zbytecny odvadeni od hrani. To uz je lepsi si dat nejakou strategii :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: je to tak, ale ja to tak chci mit - typicky v LE/POE mám desítky "dump tabu", kam proste hazim veci. Je jedno, ze je pak nepouziju, jde o ten pocit, ze muzu! :) A to jeste navic v POE nemusim schovavat nic co se da koupit snadno. Podstatna vec je, ze mi managovani baglu neubira herni cas, protoze to je typicky presne duvod, proc pak libovolnou hru prestanu hrat, kdyz to zacne byt moc obtezujici.

Tady mam taby
    1 - runy. Uniq mam treba uz jen v baglu, ale myslim se tam nevejdou vsechny, nebo pak nemuzes sebrat gemy nebo tak neco. Plus sem davam vsechny mythic.
    2 - seal/charm. Pada jich spousta ale i tak nevyhodis ty co uz maji GA i kdyz jsou navic, nejvic mista zabiraji ty uniq.
    3 - random uniq s GA, co vypadaji maji slusny staty. Plus uniq co pretacim na charmy, ktere chci nosit, nebo menim 3:1.
    4-6 - vesmes magic/rare base pro dalsi craft, a to si ani nenechavam veci jako GA na life nebo str, protoze takovy nafarmis snadno vzdycky

Plus kde je misto zrovna tak tam schovavam starej equip, co neni ripnutej vyslovene, a muze se pripadne hodit pri zmene buildu, to je tak pul tabu.

Nevim jestli existuje nejakej znamej chytrejsi system, co jsem koukal na nejaky youtubery, tak jsem mel tuseni, ze proste sypou vsechno random, a pak to jen filtrujou.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Fakt mi chybi extra slot(y) na kazdy postave navic.. Klas je tu tolik, ze se neco "vyplati" schovavat, ale co si budem, 90% veci co clovek schova stejne ve finale v sezone nevyuzije. Nemam pravdu? :D
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Bohuzel jak pises, to nejnutnejsi v bedne, zbytek na rozlozeny na muly, chce to mit system, jinak se v tom ztratis.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jsem si rikal, ze bych si rad zkusil jinej barb setup, s tema summonama ted, a uplne idealni by bylo proste udelat druhyho barba na to. Akoratze presne, to proste hrozne trva se dostat aspon na nejakou uroven... ale asi to stejne udelam, protoze se mi nechce rozjebat tohle, kdyz to jako celkem funguje.
    Na to abych zkusil uplne jinej class nemam banku proste, nechapu jak to lidi delaji, a urcite si nebudu delat nejaky dump chary jen kvuli mistu v baglu, to je ponizujici hrozne.
    NESS
    NESS --- ---
    Momentlni system se stromama do aktivit je cilene anti altovy, ty prvni 3 ranky jeste jdou rychle ale od 4 vys uz to zacina byt oser, jedu soubezne sorc a barba a neskutecne na tom tratim pres ty nejlepsi bonusy co jsou schovane ve stromu az dole, uplne me to odrazuje rozjet seriozne neco dalsiho, pac se mi to nechce delat zase znova. HC vs SC byc to jeste pochopil ze to je oddelene ale skrz chary na SC tomu po pravde nerozumim.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jo to je on, pěknej. Každopádně nejtěžší je zjevně získat ten vstup, tak jsme ho dostali náhodně když jsem vyběhávali mythic runy v UC včera. Akorát jsem o tom věděl prd, a čekal jsem to pojede dokud všichni neumřeme, ale zjevně ne, jsem na 130 byl jako poslední živej furt v pohodě, a prostě to skončilo. Navíc každej dostal hodně různej počet těch pytlíků, takže mě trochu nasralo, že já nedostal nejvíc, podle zásluh... :)
    NESS
    NESS --- ---
    Sorcka byla uz vcera zpet v Tower150, tak to stim nerfem zas tak velke nebude, Mekuna ma drobne upraveny planner https://www.youtube.com/watch?v=FRjo4UyIO04
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: to se mas, ja ho vcera take konecne dostal ale hovno
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: jo a je tam nejaka tajna odmena, cernej portal, nastesti jsem sel s nekym kdo mel nastudovano :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tak prvni echoing hatred, a hned peknej mythic seal, pak ze nepadaj :)
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: To by ti mohlo vydrzet pokud to natemperujes ted hned, tech 12 ranku na jedny tempere je ulet ktery vyresi tim ze fixnou bug ktery tam je tzn to bude mit rekneme misto 12 na 6 co je stejne slusnej vysledek. pokud to nasazis vsude kde to jde a hned tak pokud nesahnou do toho aspektu budes v poho
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: tak aspoň to překopu na to resolve a uvidím, případně co se objeví nového :-)
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Na Barbara nesahat. Konečně mám nějaký endgame build
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: Otazka co stim ted udelaji, podle me minimalne toho barba musi resit, pak je otazka jeslt isorcce vrati core skilly, to resolve s 99% DR taky asi budou muset nejak poresit. Tak treba k tomu daji i neco pro paladiny :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: njn, já si umím vybrat :-) to mám za to jak jsem tady kdysi říkal, že nerad hraju OP buildy :D
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: Nevim zeby se hnul ode dna, i ten Spirit naklada, takze je tam ted sam ? :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam