• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HULIK: druhy uniq charm dat nemuzes, muzes vyhodit nejhorsi cast setovky a dat tam neco, kde sis treba udelal double GA na jinem setu apod
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BARTUC: stačí vypnout peta, vylézt z toho menu, vlézt zpátky a zase ho zapnout
    NESS
    NESS --- ---
    Tenhle konkretne ti da dva sety ale ne dva uniq charmy, tzn bych nechal co mas, pac ty powery na tom amuletu jsou nic moc.
    HULIK
    HULIK --- ---
    Ahoj mám dotaz, když mi padl mythic seal, jaky dát druhy uniq charms pro Whirlwind barbara?

BARTUC
    BARTUC --- ---
    EXSECRABILIS: To mi dela taky, ale na to staci relog.

LIQUIDFREAK: nope
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BARTUC: uz ti to funguje?
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    BARTUC: Mme to pro zmnenu peta vypina.
    Beha se mnou, ale nechce nic vzit :))
    NESS
    NESS --- ---
    recyklace :-)

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DAVIDOWITCH: aprovnul sem ti to
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    LIQUIDFREAK: Nasel, poslal zadost. Je vtipny ze to vypadlo az jako asi 20tej klan kdyz hledam "Nyx", nad tim je spoousta ruznejch Onyxu s 1-2 clenama.. takovy.. blizzardi.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DAVIDOWITCH: klan je normalne nyx, triko/ness uiz je leader. discord normalne fici ale moc tam nechodime, spis kdyz uz tak na nejaky svy. ale da se domluvit
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    LIQUIDFREAK: Kouknu. A musim najit klan, tam taky nejsem. Koukam ze ten discord co mam je uplne mrtvej, koukam na spravnej discord?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DAVIDOWITCH: j tam sou na to talenty, kdyz je das tak se to rozpada a pokud davas t12 tak chybej proste jen mythic veci na doladeni. Dyztak houkni esi budu ingame a muzem nejaky dat
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DAVIDOWITCH: Musis mit spravne nastaveny warplan pasivky, pak to zacne padat jak zbesily. Na HC jsem za jeden den vyfarmil snad 6 mythic klicu :-)
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    LIQUIDFREAK: Tak to ja mam asi vesmes hotovo.. postavil sem toho immortal barba, farmim T12 celkem v pohode, jen teda nezabiju T12 pinacly tak low-skill jak bych asi potreboval, a prestal sem na to mit cas. Spis mi prislo ze v tom farmeni nepadaj klice tak jak to prezentuje pulka "how to farm" videi.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DAVIDOWITCH: tak je treba si rict a zajit, myslim ze triko, croon ci ja jich mame dost.
    Tedy, take mi nepadaly ale jak se clovek dostane na t12 a farmi secko s prstem v nose (s cims pomohlo carry od kluku na myticky veci) zacne toho padat dost.
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Jako já ty Mythicy chápu v principu, ale ještě se mi nepovedlo dostat 5 legendary armament klíčů. 😀
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    VODNIK: To mi delalo pred tim a ted to nejde vubec
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BARTUC: zlobi mi to taky, ale spis u peta, ze ho nahodim ulozim a sem bez. nekde to musim udelat 5x nez to aktivuje
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    BARTUC: Mě to přehodit jde, ale neuloží se a zůstane tam původní look
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam