• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    Vítejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.
    Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!
    D4 Clan -> "NYX CLUB"
    discord.gg/k2489PfTN6
    rozbalit záhlaví
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    SITH: Podle toho co chces :D v LoH jsem necra nehral, minioni mi prisli strasne lazy, hazis treba jednu kletbu, ale super na odpocinkove hrani, nemusis mackat vsechny klavesy etc jako kdyz chces hrat blight nebo blood wave, ty me nikdy nechytli.

Ted koukam ze je novej golem build, tak to jsi me navnadil, zrovna jsem zalozil rogue a socku a premyslim co hrat :D
    SITH
    SITH --- ---
    jaký je zábavný necro? než půjdu na maxx roll, jakej vás baví nejvíc?
    NESS
    NESS --- ---
    Ja tim prosel uplne bez problemu spawnul WB realmwalk vlezl do portalu a kuchnu tu pod nim a hotovo, cela nastenka hotova vice mene na pockani, aniz bych ty mechaniky vubec delal. Asi nejvic na pest je to co se spawnuje v pite, to sem nepochopil vubec, blastis rychlosti svetla a pak mas stat na miste ? :-) To co je v NMD se aspon da ukoncit, to co je v hlt je pomerne nekonecne, muzes to udrzovat v behu snad naporad bez jakyhokoliv vedlejsiho efektu mimo to ze tam travis vecnost. a za whisp by si tu vecnost mel absolvovat 5x ? Nasrat, tzn jen pusits riftu jdes od toho a doufas ze se sama stihne ukoncit driv nez ti do toho nekdo vlitne. Jestli je tam nejaka skryta mechanika ktera te za tu vecnost odmeni tak tu jsem uspesne minul

Moc sem zatim nepobral kde jako maji padat ty ubery a uber matro, sice rikali ze drop je zvednuty oproti PTR ale nejak to nepocituju, celkove z toho mam pocit ze to je dalsi sezona bez sezony, recyklat odmitnute sezony naservirovane stylem "Tak tobe ta koprovka nechutna? To bych se na to podivala. Tady mas dalsi talir"
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: staci vlizt do toho portalu kdekoli ve svete. Ja to neudelal, tedy nevlez sem hned a taky pruser. Takze na mape realwalkera co odpocitava a pak tamje port
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    EVILMIND: aha, tak to leda, já, jako správná ovce, do něj vlezl :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KID_MCHUTT: jo ono se to rozbije jen když údajně nevlezeš do portálu hned jak ho prvně zabiješ. Což jsem určitě neudělal, ale to není důvod aby se to zaseklo na už neexistujícím portálu, že jo.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    EVILMIND: napoprvé se mi to povedlo v pohodě (hned na začátku na normal)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KID_MCHUTT: no o tom questu ani nemluvím, očividně je zase rozbitej (a snad nepamatuju sezonu kde by season quest, tj. jedinej quest co je pridanej, fungoval od zacatku). Pote co zabiju toho realmakera pod mestem tak se mi tam nic neotevre, jen to sviti na mape, a kdyz tam dojdu tak "dorazil jsi na misto", a to je vsechno. A nejsem rozhodně sám.

Ale tady vidím lidi radí změnit obtížnost, to schválně zkusím večer.
    Reddit - Please wait for verification
    https://www.reddit.com/r/diablo4/comments/1ukp30z/possible_realm_walkerportal_bug/
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    season je celá na pár facek - pokecej, udělej jednu věc, pokecej, počkej na T1 - línější to asi už ani nešlo
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ta season mechanika je hroznej shit, ne? Je vůbec nějaký místo, kde se vyplatí dělat? Jsem teda zatím dělal poctivě v pitu ale to je proto, že jsem línej běžet.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    VODNIK: jsi na tom ještě dobře, já jel do hospody za kámošema, tam jsem zjistil, že tenhle tejden mají v hospodě dovolenou, tak jsem jel hodinu zpátky zase, zapnu D4, zkouším to power expení, a po půl hodině jsem si všimnul, že jsem ten hlt-hlt warplan sice natočil, ale nezapnul... :-) Tak jsem šel radši spát, včera to nebyl můj den.
    NESS
    NESS --- ---
    Jo a nejde poznat co je udelane a co ne, jen kdyz se na to najede a sroluje az dolu tak to posledni slovo "crafted" jako vic to schovat asi neslo myslim, leda to tam nedat vubec :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Jo bacha, jak je mozne mit ted na sobe jen jednu kratnutou uberu, tak se to vztahuje na i udelane puvodni ubery, jako je shako nebo dedek.
    NESS
    NESS --- ---
    Jo Grigo je bliz k vchodu, ten realm WB walker se da vysolit iT12 a nastesti neni takova houba to plati o tom bossu pod min
    NESS
    NESS --- ---
    T10 Meph zamnou, jako je to lepsi, videa fakt pryc, zustal tam jen prerod do 3 faze ale jinak vsechno otravne pryc a je asi nerfnuty, sem cerstve na t12 a na T10 sem ho sfouknul na prvni dobrou, T8 lilith bez problemu
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    SUNBEAM: tldr :-) vylevelit helltide warplan na 2 level a aktivovat "writhe and rot". To pak dělá to, že helltide červy vyblijou duriel červy a z toho jsou meega zkušenosti :S Tady
    NESS je pak loop vysvětleny jak to maximalizovat to farmeni :-)
    NESS
    NESS --- ---
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    NESS: jakých červů?
    NESS
    NESS --- ---
    sem zvedavej kdy seriznou expy u cervu, je to raketa, muj tip ze tuhle sezonu jeste ne, ale pristi urcite, prvni 300vky se podle me daji cekat uz v patek
    NESS
    NESS --- ---
    Barb velmi v poho leveling, drzel sem se dost dlouho na normal, ani ten hard z pohledu rychlosti za to nestal, dojel sem to na T10 a otevrel sezonu az na peta, T8 lilith bych mozna dal s klikou ale druha faze me sundala pokazdy. Za me fajn start :-)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Nakonec jsem začal barba, ale po návratu z hospody chyběly správně reflexy, v Helltide jsem pořád chcípal a radši to zabalil. Ranní pokus se sorckou vypadal ještě hůř, tak večer zpátky k plecháčovi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam