• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: sem z tebe dostal chut na toweru kua :D
    NESS
    NESS --- ---
    Sem teda tech titulovanejch moc nevidel ale kdyby nekdo chtel mit prehled

Rank 1: Grandmaster of the Tower
    Rank 2-10: Champion of the Tower Title
    Rank 11-100: Elite of the Tower Title
    Rank 101-500: Knight of the Tower Title
    Rank 501-1000 Veteran of the Tower Title
    NESS
    NESS --- ---
    tak kecam musel sem to mit za top1000, ted jsem v top500 tak uvidim co z toho bude, tady je srovnani s nekym z top100, poznat se to da ale asi jen podle titulu elite, ja mam ted veterana, ta samotna svatozar ve vysledku asi ani neni videt a titul zmenit nejde, prepise se na tvrdo :-)

NESS
    NESS --- ---
    tohle jsou ty nove uvedene svatozare za tower, tohle mam za top500

NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: Tuhle sezonu celkem v poho, dojel sem na hc do para278, nez me to prestalo bavit, nejvic casu na T10.

Pokud se chces lidem vyhnout v hlt tak holt nechodit marenu, nechodit tam raptury, nechodit eventy, jet si vlastni okruh a kdyz se na tebe nekdo povesi tak mu zdrhnes a kdyz se neda, port do mesta a zpet, to zabre vzdy, tim eliminujes vsechny, dalsi vec je obetovat whispery, v te casti hlt kde zrovna nejsou je min lidi, pokud tohle udelas vyhnes se vsem :-) Sance ze by jel cerva v tom tvem poradi je dost minimalni, navic to muzes menit co presne jedes
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: mne dycky prislo dost, na jakykoli obtiznosti
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: fakt ? solo legie davam pravidelne a v pvp sem poslednich 6 sezon nikdy nikoho nepotkal :-)
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    NESS: Mam rad radu hrat HC, kdyz tady popisuju jak umiram na potkani s ostanima hracema ;D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: liduprazdno jsem v hc nikdy moc nezazil, po pravde
    NESS
    NESS --- ---
    IMPROVIZACE: Singl tu neni, SSF ti jen odrizne obchod a partu, ale v hlt, wb, legie a dalsi sezoni eventy tam ostatni potkas, hraj hc tam je liduprazdno :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    IMPROVIZACE: defs is also way :D
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    LIQUIDFREAK: To jenom odstani konzolisty ze hry. Jsem slusne vychovanej takze s nima samozrejme nehraju vubec :D
    Jediny na co jsem prisel je ze jakmile nekoho uvidim tak prestanu pouzivat cokoli jinyho nez whirlwind.. pak neumiram.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    IMPROVIZACE: v nastaveni je moznost vypnuti cross play, to by snad melo pomoci
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    IMPROVIZACE: aha, já to nezkoušel a teď čtu, že ostatní potkávat můžeš, ale žádná party a sdílení. Tak to myslím, že ostatní lidi prostě nevypnes :-/
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    MAESTRO_007: To mam a vsude sou lidi..
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    IMPROVIZACE: jo, ale musíš založit novou postavu jako Solo Self-Found (SSF) mode.
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    Existuje moznost jak nepotakavat dalsi hrace a nebo nedostavat nahodny oneshoty od ostatnich hracu v HT?
    NESS
    NESS --- ---
    Podle Roba https://www.youtube.com/watch?v=40htwZ2FkcU spirit dal v ptr pit150
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    toto vypada docela dobře a "příčetně" :)

Diablo 4 - Terror Swarm Warlock Is Actually Insane
    https://www.youtube.com/watch?v=bvxmD4TdQaI
    NESS
    NESS --- ---
    Srovnani vykonosti klas v ptr https://www.youtube.com/watch?v=X7wulha8v_g

tldr: Warlock 150 lebka a apokalypsa, charge barb 146, penshot rog 145, fw sorc 140, counter sworm spirit 140, pro me prekvapko bonespirit nekro 138, rabies druid 137, retribution paladin 135
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam