• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    Vítejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.
    Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!
    D4 Clan -> "NYX CLUB"
    discord.gg/k2489PfTN6
    rozbalit záhlaví
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MEKKZ: mně se líbí toto (terror swarm) Ale je to z PTR a zatím jedu tu apokalypsu jako všichni. Uvidím jestli Wudi něco navaří pro S15

Diablo 4 - The Comfy 1 Button Warlock
    https://m.youtube.com/watch?v=bvxmD4TdQaI
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    VODNIK: Aha, ok, tak pak nevim jaky Cooldowny řešíš 🙁

Mě to přijde stejně pomalé/mechanický nudné jako předposlední sezónu. Běžíš, stackuješ a odpaluješ atomovou. Jako na dopamin super 🤣 ale celkový dojem je mého.

Já chtěl hrát Hell Fracture... Hellfire ne Abyss, ale stale to není konkurence schopné a já zjistil, že mě bavi Tower, protože žádný jiný důvod proč min-max jsem nenašel.
    NESS
    NESS --- ---
    VODNIK: ten zacatek do 70 mi prisel docela bez problemu, to ze to musis nastackovat je bohuzel fakt, cim vic retezu tim ryhleji ,zalezi kam ty retezy hazis, nejlepe do packu na jedno mostrum, kdyz boss tak primo nanej, Valocha pusteneho, chaos sigilem boostnute, pak dojet na 100 nejvetsi plocha a smazes to vse na raz, pull tam bohuzel nikde neni, musi byt v prostoru, ma to problem s uzavrenyma prostorama chodbama, kdyz je monstrum za sloupem tak taky obcas podovny vysledek, , lepsi nahodit do packu retezy, jit dal, pack jde za tebou ty dojdes do druheho a odpalis je oba
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    MEKKZ: To vím, přehodil jsem to na lvl 35 a jedu to podle maxxrolu. Ale furt to drhne, uvidím večer jak to půjde dál
    NESS
    NESS --- ---
    Jina hroznej ojeb, (dostalo me to na hc minulou sezonu) je kdyz u WB po skonceni se lidem spavnou prepady za whisp, tak je tam nejaky vlkodlak co hodi i stinovy prizrak co nde zabit, tzn si v klidu lutuje nesledujes a hrc prc konec :-)
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    VODNIK: musíš mít lvl min 32. Apocalypse pak ma upgrade Annihilation ze stackujes hity do mobek pomocí Chain Whips
    takže hodíš core, nabijes apo na 100, odpalis, profit.
    Apocalypse Warlock Leveling Guide for Diablo IV Season 15 - Hell's Legacy | Maxroll.gg
    https://maxroll.gg/d4/build-guides/apocalypse-warlock-leveling-guide
    NESS
    NESS --- ---
    VODNIK: Jasny, pokud budu vedet povim :-)

Jinak podle T12 WB asi lepsi roguna, jejich vic ale jen o fous, defakto mimo rog a locka tu neni moc co videt, na T10 sem videl vetsi vyber barby a obcas i nekra a druida, na T8 i spirity ale palada ani nevim, kdy, mysli mze sem u T10 zahlidnul sorcku ale nejsem si jit v tom bordelu co lockove delaj
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    NESS: Asi přijdu na radu, přehodil jsem to včera večer a nějak mi přijde ten setup neefektivní, CD je hrozně dlouhý a tady moc nejde natáhnout půl mapy mobek. Ještě to tak funguje v hordách, ale Kurast s tím neprojdu. Snad se to zlepší po dolevelování
    DWAY
    DWAY --- ---
    MBR: jede to od rana
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: tu apokalypsu super boostuje ten support paladin, jak to celé jede na crit dmg. Kdysi sem to hrál a borci s Warlockem nechápali co se děje, že najednou one shotujou pít kde dřív chcipali :-) ...trochu mě to láká toho Palacha rozjet, ale škoda že je ten PIT "mrtvý" :-)
    NESS
    NESS --- ---
    VODNIK: jo je to vic tlacitek nez blazing ale cisti to celou obrazovku,bohuzel to je kombo kdy musis nastartovat a vypustit, ale jak to dostanes do ruky tak to jde samo
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    NESS: Jedeš tu apokalypsu?
    MBR
    MBR --- ---
    zaznamenal jsem ze nova season je odlozena, nicmene uz jsem nedokazal najit nejaky info kdy to zacne. pri zalozeni charakteru jeste nejde dat seasonal. nevite nejaky ETA? nevim uz kde hledat.
    NESS
    NESS --- ---
    Tak jo, ja vedel ze den bude stacit :-) Warlock je fakt OP, s vecma sebranyma ze zeme, stim 32lvl jordanem a jedinym ancestrem na nohou (move speed) bez temper (az na move speed na nohou), bez masterworku, jediny imprint na amuletu a T8 hotovo a sezoni kapitolka VII pokorena :-) Jo a jen dva glyphy jeden na 26 a druhy na 25, je tam neskutecne prostoru co se stim da udelat dal :-) Para 146

NESS
    NESS --- ---
    VLAKODLAK: :-)) overuju si teorii ze az do T8 neni treba resit tempery, mw ani vlastne nejak zvlast aspekty/unikatky, beru co padne, max neco sem tam enchatnu, temperu mam mam jen move na botach jinak nic, pres kostku leda cisty slam affixu, tak jsem v soku ze mi to vydrzelo tak dlouho :-) diry sem delal jen do bizuterie jinak taky nic

jo hlt cerva sice znatelne nerfnuli ze neni az tak uplne vhodny na 1-70lvl ale para to sazi jak na bezicim pasu, je tam trosku rychlejsi tempo ze nejde tak dlouho udrzet 50+%, tak se musi rychleji tocit truhly aby se ten alert level dostal do dobre urovne a samotny cervove tolik nedavaji , prekvapive citlivej zasah co to nezabil a pritom nechal funkcni, dost neuveritelne u stavajiciho vyvojoveho teamu. para3600 nebude "do par hodin" spis do par dni ale pujde to
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    NESS: ajo, bych musel umět číst :)
    NESS
    NESS --- ---
    VLAKODLAK: tak otu dmg az tak nejde, mam veskere resisty na 11K aniz bych to mel cokoliv jineho nez fire
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    NESS: padl mi taky, dal jsem seasonal az na lvlu 45 a mam tam 22%
    NESS
    NESS --- ---
    dukaz je ze i rozbite hodiny ukazuji 2x za den presny cas, prvni predmet ktery splnuje kvalitu itemizace z D2, dostal sem ho v kampani 32levlu a mam ho i v T5, nechci rikat ze to byl ze strany blizzu umysl spis nahoda, predmet co ma od startu az na para 120 porad svoji hodnotu a resi veskere resisty a jeste dava dmg, neuveritelne na pomery D4

VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    to jsou ale kojoti, prošel jsem celý Cathadral: Level 2 a marně hledal butcherovu komůrku, a pak se objevil na konci.
    To zrovna mohli nechat, když v Trafincalu ještě i nechali WP na 'puvodnim, jako vždycky' místě :)
    NESS
    NESS --- ---
    Tak se ty powery meni timhle, vidim poprve, jsem na T4 a ten prepad na T4 uz se da 2 lege unikatky jedna normal nuikatka, jinak nic

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam