• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: Beru zpet a klanim se :-) Sem to zkusil udelat, jako jasny ten resours je tam na prd ale zbytek spica, celkem je tam 6440 hp :-)

NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: Urcite sla, ale chesta se hraje Fleshwrit Carapace kuliva dmg :/, ja ji teda peknou zatim nemam, tak mam aspekta.

MEKKZ: clawy jako jo ale ne moc dlouho zacatek snima super ale nekam daleko bych stim nejel, proc ne blazing scream ?
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    ja si ted zabeh lvl 40 na normal, UC, jednou Hell Fracture (abyss) a pak Apo, no nebudu vam nic nalhavat s Apo to bylo strasne rychly a jedno duchy, s HF jsem se vylozene trapil, bylo to pomale a delalo to maly dmg :/

No tak nic, jdu si zkusit jeste Dread Claws.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: nesla by použít ta Stealth "Enigma" místo aspektu?

Diablo 4 - HOW TO PERMA TELEPORT WITH ANY BUILD
    https://youtu.be/Iz9BPPLoj04?si=sXPwbtBArS8JAuAl
    NESS
    NESS --- ---
    Add Apo Lock, misto Hematu jedu v amuletu anathemu, bez skakani zdarma pres rampage, se o speed farmu fakt neda mluvit, jako jasny na bose a spol je to jinak :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Ja mam v planu horici lebky ale na farmu v otevrenem prostoru to zatim proste neni Apo to cisne cele a nic neresim,dojedu tak para 250 nafarmim veci a prehodim to, ale dokud nemam ani temeri nema cenu resit, zere to strasne zivotu

Prvni echo a u T10 se to cele kouslo jako bych ztratil konexy ale nedostalo ani signal ze time out, tzn monstra zamrznuta na miste a ja behal meznima, klic v hajzlu, tak priste
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MEKKZ: mně se líbí toto (terror swarm) Ale je to z PTR a zatím jedu tu apokalypsu jako všichni. Uvidím jestli Wudi něco navaří pro S15

Diablo 4 - The Comfy 1 Button Warlock
    https://m.youtube.com/watch?v=bvxmD4TdQaI
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    VODNIK: já si u toho Jordanu počkal až budu lvl70 a pak jsem šel teprv quest. Abych ho měl 850+
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    NESS: Ten je super, dostal jsem.ho včera a konečně přestal řešit resisty
    NESS
    NESS --- ---
    Jo ten jordan ze sezoniho pribehu, menim az ted na T12 :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Podle sezoni journej, posledni zalozka "Destruc, hate, terror" se pocita ze si nastenku vymaxujes trikrat. ty klice na zmenu nejdou dostat s inventu do stashe stejne jako nejde vyndat liquid rainbow, pokud to nepouzijes hned tak -1 invent slot za predmet, supr design :-)
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    VODNIK: Aha, ok, tak pak nevim jaky Cooldowny řešíš 🙁

Mě to přijde stejně pomalé/mechanický nudné jako předposlední sezónu. Běžíš, stackuješ a odpaluješ atomovou. Jako na dopamin super 🤣 ale celkový dojem je mého.

Já chtěl hrát Hell Fracture... Hellfire ne Abyss, ale stale to není konkurence schopné a já zjistil, že mě bavi Tower, protože žádný jiný důvod proč min-max jsem nenašel.
    NESS
    NESS --- ---
    VODNIK: ten zacatek do 70 mi prisel docela bez problemu, to ze to musis nastackovat je bohuzel fakt, cim vic retezu tim ryhleji ,zalezi kam ty retezy hazis, nejlepe do packu na jedno mostrum, kdyz boss tak primo nanej, Valocha pusteneho, chaos sigilem boostnute, pak dojet na 100 nejvetsi plocha a smazes to vse na raz, pull tam bohuzel nikde neni, musi byt v prostoru, ma to problem s uzavrenyma prostorama chodbama, kdyz je monstrum za sloupem tak taky obcas podovny vysledek, , lepsi nahodit do packu retezy, jit dal, pack jde za tebou ty dojdes do druheho a odpalis je oba
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    MEKKZ: To vím, přehodil jsem to na lvl 35 a jedu to podle maxxrolu. Ale furt to drhne, uvidím večer jak to půjde dál
    NESS
    NESS --- ---
    Jina hroznej ojeb, (dostalo me to na hc minulou sezonu) je kdyz u WB po skonceni se lidem spavnou prepady za whisp, tak je tam nejaky vlkodlak co hodi i stinovy prizrak co nde zabit, tzn si v klidu lutuje nesledujes a hrc prc konec :-)
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    VODNIK: musíš mít lvl min 32. Apocalypse pak ma upgrade Annihilation ze stackujes hity do mobek pomocí Chain Whips
    takže hodíš core, nabijes apo na 100, odpalis, profit.
    Apocalypse Warlock Leveling Guide for Diablo IV Season 15 - Hell's Legacy | Maxroll.gg
    https://maxroll.gg/d4/build-guides/apocalypse-warlock-leveling-guide
    NESS
    NESS --- ---
    VODNIK: Jasny, pokud budu vedet povim :-)

Jinak podle T12 WB asi lepsi roguna, jejich vic ale jen o fous, defakto mimo rog a locka tu neni moc co videt, na T10 sem videl vetsi vyber barby a obcas i nekra a druida, na T8 i spirity ale palada ani nevim, kdy, mysli mze sem u T10 zahlidnul sorcku ale nejsem si jit v tom bordelu co lockove delaj
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    NESS: Asi přijdu na radu, přehodil jsem to včera večer a nějak mi přijde ten setup neefektivní, CD je hrozně dlouhý a tady moc nejde natáhnout půl mapy mobek. Ještě to tak funguje v hordách, ale Kurast s tím neprojdu. Snad se to zlepší po dolevelování
    DWAY
    DWAY --- ---
    MBR: jede to od rana
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: tu apokalypsu super boostuje ten support paladin, jak to celé jede na crit dmg. Kdysi sem to hrál a borci s Warlockem nechápali co se děje, že najednou one shotujou pít kde dřív chcipali :-) ...trochu mě to láká toho Palacha rozjet, ale škoda že je ten PIT "mrtvý" :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam