• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    Podle toweru, 150 dava jen lock za 8 minut, sorcka je na 140 a rog 138
    DWAY
    DWAY --- ---
    SUNBEAM: v tuto chvili je porad rozjebany tree of whispers. Rogue je pry uplne mimo co se tyce dmg (jako ze ma nejaky nekonecny modifikator a lidi delaji quadriliony dmg) ale na leveleni asi dobre :-D
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    tak jak, vypadá to na víkend hratelně, nebo radši ještě chvíli počkat na nějaké opravy?
    NESS
    NESS --- ---
    Baal je nejak rozdavacnej, to kolecko se da udelat tak za +-4 minuty, T12 World stone keep, vlevo od Nevesk. Sem ho sel kuliva journey a on pri prvni nasteve dal 3 sparky, tak sem sporoznel a navstivil ho jeste parkrat, na 10 otocek celkem 6 sparek a 5 uberu (2x kocka, ingeom, ktomu spolu padlo shako a leoric), co prekvpilo byl jeden mythic seal, jako bonus cestou ancienti davaji 6 royal gemu kazdy jednu barvu.

No neber to :-), rozhodne doporucju aspon zkusit, asi parkrat jeste zaskocim, jinde to v takovem objemu nepada. Pro jistotu sem po kolecku nedaval jen rest dungu ale protnul do mesta a leavnul ze hry
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: omg rollback proste. mel sem hotovou staci ht do warplanu, portim do mesta na pit = kick. Navrat s pulkou ht nehotovou :D
    NESS
    NESS --- ---
    Ale pritom zadny post o nejakem patchy, to je takovy ten rychlofix co to cele rozesere :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Mne to DClo a ted nemuzu lognout char ze je ve hre s chybou.10++min
    NESS
    NESS --- ---
    Jo na Redditu to jede, je to plosne :-)))
    NESS
    NESS --- ---
    Tezka volba, asi probehl nejaky zasah, mam mimo toho ze mi zmizelo to evade na stealtu tak nemuzu ani dokoncit whispery

NESS
    NESS --- ---
    Stealth je nerfnuty, enigma je z toho odstranena, i z predmetu uz udelany, nove 3na1 uz ten efekt nemaji
    NESS
    NESS --- ---
    Mep fakt dava garantovanou uberu, minimal je T10 a v nastence je zrada, predposledni policko je uber keska a neni v ni sparka :-/ Nastesti v zaver journej je tolik sparek ze jedna neschazi
    NESS
    NESS --- ---
    Drop z prepadu T12 prepadu, evidentne se ty prepady v "endgame" vyplati, ale zuzlal sem ho pomerne dlouho,

NESS
    NESS --- ---
    Dobry jak levne to jde udelat, 3x2 runy a 3 normal ancestr, teoreticky se tam da dostat i neco zajimavehho pres transmut, ale zatim sem to stesti nemel teda, urco zkusim jeste parkrat :-)
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: Beru zpet a klanim se :-) Sem to zkusil udelat, jako jasny ten resours je tam na prd ale zbytek spica, celkem je tam 6440 hp :-)

NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: Urcite sla, ale chesta se hraje Fleshwrit Carapace kuliva dmg :/, ja ji teda peknou zatim nemam, tak mam aspekta.

MEKKZ: clawy jako jo ale ne moc dlouho zacatek snima super ale nekam daleko bych stim nejel, proc ne blazing scream ?
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    ja si ted zabeh lvl 40 na normal, UC, jednou Hell Fracture (abyss) a pak Apo, no nebudu vam nic nalhavat s Apo to bylo strasne rychly a jedno duchy, s HF jsem se vylozene trapil, bylo to pomale a delalo to maly dmg :/

No tak nic, jdu si zkusit jeste Dread Claws.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: nesla by použít ta Stealth "Enigma" místo aspektu?

Diablo 4 - HOW TO PERMA TELEPORT WITH ANY BUILD
    https://youtu.be/Iz9BPPLoj04?si=sXPwbtBArS8JAuAl
    NESS
    NESS --- ---
    Add Apo Lock, misto Hematu jedu v amuletu anathemu, bez skakani zdarma pres rampage, se o speed farmu fakt neda mluvit, jako jasny na bose a spol je to jinak :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Ja mam v planu horici lebky ale na farmu v otevrenem prostoru to zatim proste neni Apo to cisne cele a nic neresim,dojedu tak para 250 nafarmim veci a prehodim to, ale dokud nemam ani temeri nema cenu resit, zere to strasne zivotu

Prvni echo a u T10 se to cele kouslo jako bych ztratil konexy ale nedostalo ani signal ze time out, tzn monstra zamrznuta na miste a ja behal meznima, klic v hajzlu, tak priste
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MEKKZ: mně se líbí toto (terror swarm) Ale je to z PTR a zatím jedu tu apokalypsu jako všichni. Uvidím jestli Wudi něco navaří pro S15

Diablo 4 - The Comfy 1 Button Warlock
    https://m.youtube.com/watch?v=bvxmD4TdQaI
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam