• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: jak je nergnuty Stealth tak tu apokalypsu jedu na speedfarm s "anathema" charmem, pak můžeš skákat neomezené s rampage
    NESS
    NESS --- ---
    Tak sme uz top15 :-) stacil na to tower130, to pro solo locka neni snad ani top1000
    NESS
    NESS --- ---
    Momentalne sme top 27 tower ve dvouhre, nedal by si nekdo v pondeli trojhru nebo 4 hru ? to by sme se mohli dostat i do top 10
    NESS
    NESS --- ---
    VODNIK: makaj na to uz 14 hodin :-)

We’re investigating an issue preventing players from turning in completed Whispers at Ravens or the Tree of Whispers. We’ll update this thread as soon as we have more information. Thank you for your patience while the team works on a resolution.

HOTFIX 2 - September 17, 2026 - 3.2.1 - #4 by filthierich - PC General Discussion - Diablo IV Forums
    https://us.forums.blizzard.com/en/d4/t/hotfix-2-september-17-2026-321/267711/4
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Je to tak. + Lagy kdy nejde otevřít stash atd. Smutné, hlavně když mám teď pár dnů "volno" doma a můžu hrát Diablo jak za mlada :-)
    NESS
    NESS --- ---
    nema nikdo, uz od vcera, jen cekat
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Pokud mám u vrány prázdnou nabídku tak asi jedině ticket na support, co? Nebo to jde nějak vyřešit jednodušeji?
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    nějak jsem tu fw sorcku nepochopil, jsem na t9 kde docela chcípám, přitom podle 'návodu' mi chybí jenom věci, co by ještě zvedaly dmg :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    NESS: mozna uz to fixli

NESS
    NESS --- ---
    Podle toweru, 150 dava jen lock za 8 minut, sorcka je na 140 a rog 138
    DWAY
    DWAY --- ---
    SUNBEAM: v tuto chvili je porad rozjebany tree of whispers. Rogue je pry uplne mimo co se tyce dmg (jako ze ma nejaky nekonecny modifikator a lidi delaji quadriliony dmg) ale na leveleni asi dobre :-D
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    tak jak, vypadá to na víkend hratelně, nebo radši ještě chvíli počkat na nějaké opravy?
    NESS
    NESS --- ---
    Baal je nejak rozdavacnej, to kolecko se da udelat tak za +-4 minuty, T12 World stone keep, vlevo od Nevesk. Sem ho sel kuliva journey a on pri prvni nasteve dal 3 sparky, tak sem sporoznel a navstivil ho jeste parkrat, na 10 otocek celkem 6 sparek a 5 uberu (2x kocka, ingeom, ktomu spolu padlo shako a leoric), co prekvpilo byl jeden mythic seal, jako bonus cestou ancienti davaji 6 royal gemu kazdy jednu barvu.

No neber to :-), rozhodne doporucju aspon zkusit, asi parkrat jeste zaskocim, jinde to v takovem objemu nepada. Pro jistotu sem po kolecku nedaval jen rest dungu ale protnul do mesta a leavnul ze hry
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: omg rollback proste. mel sem hotovou staci ht do warplanu, portim do mesta na pit = kick. Navrat s pulkou ht nehotovou :D
    NESS
    NESS --- ---
    Ale pritom zadny post o nejakem patchy, to je takovy ten rychlofix co to cele rozesere :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Mne to DClo a ted nemuzu lognout char ze je ve hre s chybou.10++min
    NESS
    NESS --- ---
    Jo na Redditu to jede, je to plosne :-)))
    NESS
    NESS --- ---
    Tezka volba, asi probehl nejaky zasah, mam mimo toho ze mi zmizelo to evade na stealtu tak nemuzu ani dokoncit whispery

NESS
    NESS --- ---
    Stealth je nerfnuty, enigma je z toho odstranena, i z predmetu uz udelany, nove 3na1 uz ten efekt nemaji
    NESS
    NESS --- ---
    Mep fakt dava garantovanou uberu, minimal je T10 a v nastence je zrada, predposledni policko je uber keska a neni v ni sparka :-/ Nastesti v zaver journej je tolik sparek ze jedna neschazi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam