• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: Na push asi zatim pecu, staci ze muzu speedfarmit Pit130, Bossove na t12 na pohodu, vcetne Mepha a Lilith

Trosku sem si srazil move speed pres splinter of pain v Leoricku, takze uz nemam 200% ale s enigmou to nevadi, +evade na botach a letim jak vitr.
    Momentalne uz mam vse v mythicu co se unikatek tyce (Moloch, Worldbreaker, Scepter) jediny co neresim je Jordan, tam je ten bonus minimalni Enigma, tam neni bonus zadny. Je to prekvapive tuhe mam 81K HP a 86% DR v boji. armor a resisty nekde kolem 23K. Jediny co me porad dokaze sundat je skupinovy vybuch, ala vymazes cely pack pekne u sebe a kazdy celen si explodne, to je porad konecna, jinak +- fajn
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: "Nevis proc maxrol odesel z Leorice a jede Lucion ?"

Myslím že je tam větší dmg boost v kombinaci se starless Sky než klasika Leoric. Akorát to pak hrozně žere resource, na push nebo těžký content dobrý, jak se ty bonusy nastakuji tak to dává hrozně, ale na klasickou farmu T12 mi to přijde zbytečné a navíc jsem furt prázdný a nedá se to spamovat

Jinak pokud někdo nemá Enigmu a tak super i Apokalypsy funguje "anathema charm". Stím skáču já a nežere to pak dominanci. Ztráta dmg lehká nevadí. Případně footfall boty a dá se spamovat ten mobility "nether step" přes Evade
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    můžu potvrdit, že leveling s minionama pohoda. teď mám akorát blbou fázi, že "čerstvě" doleveleno, ale gear není ještě na blood a ani minioni. takze takové plácání T5. bohužel toho moc nepadá, aspekty nejsou. čas není, to je asi hlavní problém.
    NESS
    NESS --- ---
    VLAKODLAK: Ty piana to je zlo :-) T12 mepha davam cca za 1 a 1/2 minuty i se vsema animacema. :-)

Od te doby co mam enigmu tak mobilita primo neuveritelna, jen to chce na boty +2-4 evade, pak tam neni ta vterinova proluka muze se teleport spamovat neomezene
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    VLAKODLAK: ja hraju pro zmenu blizz sorcku a feeling je stejnej. Switch na barba a easy mode je zpatky :D
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    paragon 200+ fw sorcka, t10 meph dole, t12 +- z poloviny dávám, ale to spamování všech 6ti tlačítek mě tak dere...
    už asi 10 sezón jsem nehrál necra... tak jsem vzal miniony na procházku (leveing build před blood) a musím říct, že je to krásný relax :)
    NESS
    NESS --- ---
    Vic splinteru vypada napriklad z eskalace, tak fakt netusim mimo nostalgie, dung ktery se mozna priblizne podoba predloze, jinak nevim, treba tam bude neco co zatim nebylo videno. To same ty portaly z hlt, uplne onicem. PRepadny naopak za to stoji, mala sance ze se ukaze a drop pekny
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: mala sance na splintery, jinak sem neprisel proc bych mel.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: a ty itemizovany mini nightmare ma smysl chodit?
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Bylo v PTR lidi na to nadavali, tak to dali i do ostre, hadam ze tim chteji zabranit aby si to behal dokolecka nebo nevim, neverim ze nedokazou udrzet portal aby se to vratilo na puvodni misto, ty mini dungy nema cenu behat pokud neplanujes soubezne jit do mesta.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: bud v klidu, ja ani po 24 hodinach nemam zasadni aspect bez kteryho ta blizz sorcka proste nefunguje abych moh jit vejs (t10). 50k obolu a tak dale...
    Za mne je nejvetsi vyfikundace, ze zrusili drop aspectu v dungach a pada to mega random. Nebo spise nepada
    NESS
    NESS --- ---
    Natocit na unik charm skilly je defakto nemozne , jnvic sem tam dal +3 core, to tam jedine pada, jinak ty dalsi skupiny ani za boha, uz jsem vic jak 250 pokusu a to matro je na to dost vzacne. Jedina cesta je hromada anciten unikatek ze kterych se to dela a 3x tolik unik charmu, to tam pada slusne

Jinak ten skill stack je dost sileny, uprime se mi to nelibi, ale je to jak to je, moje Apo, vic se tam da dat jen pres GA teoreticky jeste +8 mozno

VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    EVILMIND: to mě dost vysírá taky :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jeste jsem nepochopil, ty miniportaly co to haze v mape, je nejakej duvod proc te escape from dungeon pak hodi do mesta, a ne zpatky do mapy?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    jinak za mě super sezóna, (Tristam, questy , runy, bossové atd) ve srovnání s minulýma :-) ...pokud by dokázali takhle udržet laťku obsahovou a přidávání nových věcí do sezón, tak by se asi dalo pochopit i to, že nebude nové DLC. Ale o tom pochybuju :-)

Ty bugy, disconnecty, nefunkční portály, strom. Toto je demence co nepochopím a to dělám v IT jakoby :-)
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    EVILMIND: na nižších tormentech to prostě jen padá míň
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem nejakej zmatenej to zase zrusili ze bossove dropujou jen uniq, ted nedropujou nic? mam na T4 presne nula ancestral dropu, si rikam ok dojdu si aspon pro nejaky uniq, a ze 3 runu NULA uniq/ancestral/cokoliv? :)
    dropy jako kde tuhle sezonu, co se teda jede tentokrat?
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    kruci, právě jsem se ukážkově střelil do nohy, nějak jsem přehlédl, že jenom 1 crafted mythic se dá nosit naráz :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SUNBEAM: jedu 4k. a zkousel sem s tim carovat ale nic k nicemu nebylo :)
    IMPROVIZACE: jn to je super vlastnost :D
    NESS
    NESS --- ---
    NESS: teda hlt, je tam vsechno, na jednu hlt udelam 1-2 klice na mepha, kopu expu, tak 12 malych klicu a tak 6 velkych
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam