• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    DAVIDOWITCH: jsou ty tři capstone dungeony červené, tak u každého bosse jeden, Destructin dropuje Baal. Buď rád, že ti chybí tento, nejkratším (cesta) a nejlepší farma (spousta mythicu). Po cestě k němu u ancient typku dropnes spoustu gemu zároveň :-)

Ten drop je nahovno. Mě nepadl ještě žádný a to jsem pár desítek dal :-/
    Když nepočítám ty první.

Můžeš zároveň zkusit ten double Spawn jestli ještě bude fungovat :-)

Double Baal Farm Bug - Season 15 - Diablo 4
    https://www.youtube.com/watch?v=lQSu2byTfTw
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Jak se daj dropnout ty shardy? Zatim mi padl 2x hate, 2x terror, ale info o tom jestli destruction je pouze baal, nikdy baal, pouze kdyz nejsi v destruction atdatd se internetama dost lisi.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: byl to bug a dneska by měl být hotfix kde to opraví.... + to že season cache nedávala sparku atd.

Diablo 4 - NEW PATCH (THEY FINALLY FIXED IT)
    https://youtu.be/BSGyHP4Yc1k?si=idRgJWPofk29Uq2M
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    IMPROVIZACE: byl bug že měl Stealth vlastnost Enigmy. potřebuješ akorát vycraftit Enigmu teďka (viz.
    NESS)

Recept je tady a nejspíš ti bude chybět BER runa. Tu taky vykraftis a recept je dole
    Secrets in Season 15 - D4 Maxroll.gg
    Secrets in Season 15 - D4 Maxroll.gg
    https://maxroll.gg/d4/resources/secrets-in-season-15?_gl=1*2fc0er*_up*MQ..*_ga*MTM2MjQxNjY1NC4xNzkwMTQxNjM4*_ga_Z8PPKFB6KR*czE3OTAxNDE2MzckbzEkZzAkdDE3OTAxNDE2MzckajYwJGwwJGg1NTc3NTkwMzQ
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    IMPROVIZACE: už nefunguje, fungovalo asi první 4 dny a pak to vypli jako chybu
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    Jak to funguje s tim teleportem. Ucraftil jsem uz nevimkolik Stealth a teleport nemam. V navodu pisou ze kdyz 3 zrecykluju v kostce tak by to melo mit teleport, ale prd. Zrecelikolval jsem to uz tak 3-4x.
    NESS
    NESS --- ---
    sem si pripravil veci na 5x enigmu a na patej pokus bingo

NESS
    NESS --- ---
    jj, T11 pujdu dalsi kolo, ted sem se pokousel o T12, ale ze to nekdo nepustil pred tebou fakt nemas sanci poznat, leda doufat :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: jn. nahovno.

Chce to i povypinat crossplay a ještě tu druhou online možnost. Logout a novou hru, ideálně přepnout na T11. Tam je prázdno a je minimální samce, že nedoplatis na ten "timeout". Nemám vyzkoušeno, ale Mates to říkal :-) m.otevrel to tak 4x za sebou

Give me 4 min, I'll give you a Hellfire Torch (Diablo 4, Season 15)
    https://youtu.be/gibn3n0Gmno?si=flfFkh80nFAm9RwB
    NESS
    NESS --- ---
    Ten Tristram quest se studnou je total na pest, uz druhy neuspesny pokus, studne modra ne cervena, jen holt to v tehle sesne stihnul pred mnou, je tam pry time na 15 minut a muze se ten portal otevrit jen jednou v cele instanci, taaakze pokud to nekdo da pred tebou a nezustane na miste, tak sice mas splnen podminky, modra fontana a nikdo nikde ale stejne to failne, tak na picu design se jen tak nevidi. Zadne upozorneni jen cista ruleta.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Tak uz se mi to stalo. Ten pocit kdy si narollujete luxusni item a pak si ho transfiguraci bricknete :-D
    NESS
    NESS --- ---
    DWAY: Relativne malo, stejne jako udelat nebo dropnout gobliny na NMD klici je dost vzacne a Prankstera sem nevidel uz nekolik sezon
    DWAY
    DWAY --- ---
    Btwe potkavate treasure gobliny? Ja mam pocit ze od zacatku sezony se poradne zadneho nepotkal.
    NESS
    NESS --- ---
    Pokud upgradnes unikatku v kostce na mytic, ma crafted tag, pokud vezmes 3 crafted uniq a das je 3na1 crafted tag zmizi, jinak receno za 15 sparek si muzes udelat jakou mythicu chces a bez tagu.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Jde něco dělat s těmi legacy runami? V kostce zdá se nic (ani 3-1, ani amalgamation), kromě runewords. Jeweler taky nevypadá, že by je chtěl
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: Vzal sem si ten maxroll a vyhazel znej co se mi nelibilo. zmeny o proti maxrollu

na hlave mam mythic Leorica v nem Splinter of Anguish + Splinter of Pain
    na cheste enigmu
    Na botach mam sice stejny aspekt ale pridal jsem +3 do hellfire skillu a +4 do evade
    druhy ring mam Jordan a v bizu mam 2x grand Ruby + Splinter of the Black Soulstone
    jako druhou sadu run nepouzivam Lac ale mam Gar stim mam krit sanci nekde kolem 83%, prechodem na mythic verze sem si rozesral staty, jako mythic dobry ale staty na pest, defakto vse ma nejaky mrtvy stat, na rukou mam myslim rovnou dva
    Dmg redukce je poskladana z Enigmy, Splinter of Pain, Misanthropic a Rallying aspekt

bezne to dava v rozsahu desitek az stovek T, podle toho jak dlouho Apo natahuju, nejvic sem zatim videl 667T, ale ty cisla je posledni co tam sleduju
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: a co máš konkrétně za build?.odkaz nebo něco svého jakoby
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: Na push asi zatim pecu, staci ze muzu speedfarmit Pit130, Bossove na t12 na pohodu, vcetne Mepha a Lilith

Trosku sem si srazil move speed pres splinter of pain v Leoricku, takze uz nemam 200% ale s enigmou to nevadi, +evade na botach a letim jak vitr.
    Momentalne uz mam vse v mythicu co se unikatek tyce (Moloch, Worldbreaker, Scepter) jediny co neresim je Jordan, tam je ten bonus minimalni Enigma, tam neni bonus zadny. Je to prekvapive tuhe mam 81K HP a 86% DR v boji. armor a resisty nekde kolem 23K. Jediny co me porad dokaze sundat je skupinovy vybuch, ala vymazes cely pack pekne u sebe a kazdy celen si explodne, to je porad konecna, jinak +- fajn
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: "Nevis proc maxrol odesel z Leorice a jede Lucion ?"

Myslím že je tam větší dmg boost v kombinaci se starless Sky než klasika Leoric. Akorát to pak hrozně žere resource, na push nebo těžký content dobrý, jak se ty bonusy nastakuji tak to dává hrozně, ale na klasickou farmu T12 mi to přijde zbytečné a navíc jsem furt prázdný a nedá se to spamovat

Jinak pokud někdo nemá Enigmu a tak super i Apokalypsy funguje "anathema charm". Stím skáču já a nežere to pak dominanci. Ztráta dmg lehká nevadí. Případně footfall boty a dá se spamovat ten mobility "nether step" přes Evade
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    můžu potvrdit, že leveling s minionama pohoda. teď mám akorát blbou fázi, že "čerstvě" doleveleno, ale gear není ještě na blood a ani minioni. takze takové plácání T5. bohužel toho moc nepadá, aspekty nejsou. čas není, to je asi hlavní problém.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam