• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    NESS
    NESS --- ---
    Par postrehu k hordam, pri zabijeni councilu je dost casu k zhodneceni runu, tak sem si to sesumiroval. :-)

Pred spustenim 4 vlny jde docela dobre odhadnout kolik aetheru udelas do 10 vlny, (vsechno co pisu se tyka H8), pokud do zacatku 4 vlny nemas ani borny ani slusny elity, pravdepodobne udelas max 500, pokud tam mas aspon jedny elity tak to bude max tak 900, pokud ta mas borny bude to se stestim pres litr a pokud tam uz mas jak borny tak elity, tak by byla smula pokud by to nebylo pres 1K.
    Mizerne rozjetou hordu nezachranis ani kdyz se poto, takze pred spustenim 4 vlny je jeste cas vycouvat resetnout a zkusit to znovu.
    Ani posilene elity se nevyrovnaji bornum musel by si mit fakt kliku a sazet jen elity a mit dabl nekde ne zacatku
    Pokud mas na vyber jen mezi butchrem a lordama, brat butchera, nema cenu se na nem zaseknout jet normalne dal vlnu a kuchnout ho na zaver, pokud zvolis lordy tak je pravdepodobne ze ani se sebe lepsim setupem neudelas vic jak 500, taky nema cenu ani ty slabsi Anton? zabijet na primo, ty silne Curator? uz vubec, pokud chytnes toho co stavi bludiste ze zdi tak jsi v haji total, zastavi ti arenu a neudelas nic. Jak jednou vyberes Lordy zamori ti to pravdepodobne i nasledujici vlny, pak neni problem mit klidne 3
    najednou, zatimco butchere mas jednou v jedne vlne a konec, jeste k tomu je 25 vs 3 za lorda
    Rozhodne se vyplati vybirat to co srovna stavis, tzn pokud borny jet bodny pokud elity jet elity a brat jen max borny k tomu at... pokud mas na vyber mezi spire masou a necim co buffne ted ala speeda, tak brat speedu ikdyz je nanic, to same pokud tam je jen spire/mass a prijatelni konsilove, zase konsili.

Pokud bych to mel vzit od nejhorsimu k nejlepsimu tak lordi-butcher-spire-mass-elity-borni
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    jinak jak se tady řešilo, že mají lidi moc peněz a kupujou věci za nesmysl, tak mi včera kámoš pořád nutil a chtěl dávat asi 10 miliard peněz, že toho má moc a neví so s tím, že jede akorat trading. prodá koupí atd.

prachy jsem si vzal akorat asi 500 milionů :) protože mi chybělo, ale mít takové kvanta by mi tu hru vlastně kazilo. a to samé si myslím o tohle tradingu "mimo hru" (viz diablo.trade) atd
    NESS
    NESS --- ---
    EXSECRABILIS: Hele ono to bude dobry, pokud naberes minimalne 3 ubery tak 7 dojedes na pohodu, pokud vsechny a dobre to optimalizujes tak i ta 8 bude fajn, problem je ze ten char neni univerzalni, bud se bude sekat na aoe (bash), nebo na bossu (ww), muzes si vybrat, proste to nema univerzalni build ktery by dal oboji.

Bash je fajn ale tam kde sorc smazi celou arenu bash barb lita jak hovado, horko tezko naberes 500+ eteru, sorcka tohle dava s prstem v nose. Uplne stejny problem ma nekro, bud das plosne a jedes Blood Surge a mas aoe jak krava ale u bose umres nudou, nebo si das bone spirita bose vysmazis na pockani ale nenaberes zadny cestou eter
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: hlavne D4 nepochopitelne vlastne nenabizi za ty penize nic, co je nejak videt. Kone vypadaji vsichni stejne. Zbroj muzes machrovat tak max na loading screench se svou partou, ve hre je videt prd. Namakanej batoh s vlkem na zada neni videt vubec nikdy nikde. Apod. Jsem nedavno pocital, kolik jsem uz nechal dobrovolne treba v POE (jak letela ta fama ze do prvni bety dvojky pujdou jen lidi co utraceji pres 500), a jsem v tom skoro za 800 dolarů. A duvod je jasnej - kdyz si tam neco koupim, tak si to minimalne uziju ja, a to jako fakt hodne, a v lepsim pripade i vsichni, co vlezou do meho hideoutu... Takze fakt nechapu, ze zrovna lakotnej Blizzard tohle uplne ignoruje.
    NESS
    NESS --- ---
    Ale ono to moc dlouho nevydrzi, sem myslel ze se s Druidem tak vysoko nedostanu, prece jenom 67 misto slusny vysledek a se srockou sem ani tu 500 necekal natoz 192 misto :-) Predpokladam ze zitra uz nebudu ani v top1000 :-)
    WASQ
    WASQ --- ---
    MAESTRO_007: Nakoupit klíče je to nejmenší. Z ničeho jinýho mi reálně upgrade nepadne. Připomíná mi to Ball runy z D2, tak strašný to není. Navíc padají jen ilvl 925 itemy, semtam teď něco prodám za 100-500 mil
    HULIK
    HULIK --- ---
    NESS: Já bych šel mám asi 500 krve, ale budu až kolem 22h.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    PHOW_SAATCH: Mě to sice nepadá q chodí to už plynule, dokonce se to ani nezasekává, když otevřu stash. Takže za mě to celkem oslavili v posledním patchi. Ale jako tvl... Fakt 5en Blizz hejtuju.

Oni maj miliardové zisky a nejsou schopný ani zařídit, abych nemusel tahat 500 mega rychlostí 7 kilo. Die Motherfuckers die.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Dik, ja bych behal Kor dragan, kdybych si mohl vybrat, ten pouzivat na farmu pri heltide pokud je v peakach (500+cilindru za pul hodky velmi easy), ten bych mohl behat i po slepu :-) Ale kdyz templ tak templ, ten je fajn :-)

EVILMIND: Takze to zase cele rozhasej, no aspon bude zase zmena :-)
    MICROSHIT
    MICROSHIT --- ---
    konečně jsem měl čas dohrát linku a teď to začne. dík za dobrý postřehy do hry co sem sypete, aspon nemusim koukat na zasraný youtubery

ENDER
    ENDER --- ---
    SWALLOW2: start->hledat "cmd" zadat "ping 8.8.8.8 -t -l 500" prerusis po padu hry pomoci ctrl+c. Pokud budes mit ztracene packety, je to u tebe. Obcas se nejaky muze ztratit, ale nemelo by jich byt pres 1 procento. Kdyz jich vypadne vice za sebou je to jisty, muzes si na postrani liste vyscrollovat vyse a podivat se.
    NESS
    NESS --- ---
    zmena v heltidach, uz se v polocase nemeni, ale to co je na zacatku je i na konci, nevim jestli to ted byla 2x nejaka anomalie, nebo se jim nelibi ze slo vyfarmit klidne 4 a mozna i vic mystery truhel, takze jsem otevrel dve a koncil heltidu s 500 cilindrama tzn sem to fofrem utratil za 150+125+3x75, ale jako :-/ :-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BARTUC: No, od item levelu 500 něco začneš pro imprint potřebovat surky z salvage legendárek správné kategorie.

Třeba na imprint dungeon aspectu na prstýnek potřebuji dvě jewelry surky, ale jsem na levelu 46 a doteď mi nepadlo dost jewelry legendárek, abych je mohl salvagnout na materiály :)
    Takže teoreticky mohu, prakticky mám znatelně lepší prstýnek v truhle…
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NESS: Z jedný stafy mi padly tři Baleful, ale na Abstruse ji nezměním a další nemám jak vyrobit - přitom na gear na il 500 jsou potřeba dvě...

Kdyby aspoň extract aspectu je taky dropnul...
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    GHOSTSTALKER: Já jsem byl zvyklý utrácet za collectible card games, takže 500 za čtvrtletí za pár skinů do Diabla mě nijak žíly neutrhne.
    NESS
    NESS --- ---
    BOBESH: V hospode utratis urcite vic, nez by sis priplatil za predcas, udelej neco pro sve zdravi :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tam někdo argumentuje tím, že těch tisíc lidí to stejně nedá rychle a i lidi s lacinější verzí hry mají šanci, srovnáním s aktuální PoE ligou, kde SSF HC dalo max level asi 500 lidí po 2 měsících. Což mi přijde jako úplný úlet, protože lidi na PoE nemají žádnou motivaci jít max level (kromě bragging rights toho co to dá první). Nevím jak moc se expení zpomaluje v Diablo, bo jsem D3 hrál naposledy před 10 lety, ale dost pochybuju, že to bude až tak exponenciálně (což je v PoE kvůli zone levelu).
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Tak já mám hotovo, padla i tabulka pravdy cca #500, altar by mohl zůstat i v budoucnu ani by nemusel mít tak přeboostlý rewardy a naopak klidně vyšší požadavky.
    JADE
    JADE --- ---
    HOUMI: 700 jo?! Omg tak to na to seru uplne…pri mojim nestesti…mam za sebou urcite 500 rainbow gobu a nic…
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam