• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: neumím a nechci ten X používat, ale mohlo by tě to potěšit :D

Adam Fletcher včera psal
    Patch 2.4.1 hits tomorrow morning. (Cali/Pacific Time)

In the coming weeks, we will begin highlighting PTR changes coming very soon. A bit earlier than normal as there is a lot of big items to cover including Masterworking/Tempering changes, Combat & Renown updates + more!
    NESS
    NESS --- ---
    Patch je venku tak sem si udelal mem pri cekani nez se to stahne

NESS
    NESS --- ---
    This Mistake STOPS You From Getting Chaos Armor | Diablo 4
    https://youtu.be/D5ESZKb0AbU
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: Jestli to rozlousknes tak to sem hod, taky bych mel zajem, podobne pozadavky jsou vic jak ro stare, ale bez odpovedi.

Musim si pochvalit autocast skillu, figl pres numlock a pak makro na mysi resi dokonale spamovani skillu, pro sorcku je to tuhle sezonu povinost, pro Nekra bych rekl ze taky.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: njn, dík. To mi nevyhovuje, chci vidět všechny kanály chatu, kromě toho game reportu :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Ja myslim ze jde vypnout vsechno ostatni ale tohle ne, muzes si ale nechat zobrazit jen jeden kanal, tzn tohle neuvidis
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    //jde nějak vypnout v chatu ty "combat" zprávy ve stylu "XXX has engaged in Binding Nightblade (Hellbound)" atd. Je to hrozně otravné a pak nevidím ostatní "důležité" zprávy. Díky :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    jinak to je opět klasický problém buď to sezónní nebo eventove matro nejde vidět, případně se plete se žlutýma a když to není nic z tohoto tak padá za tebe :D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: jo tak to jo :-)

Jedu toho necra ve speedfarm verzi na dva teleporty, taková sorcka z toho :-) a to padání warpu za tebe je mega opruz. Já to už pak nesbírám :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS: osobne tam musel bejt nejakej bug, ze nejakej typ dmg sel primo do HP, coz by se nemelo stat. Ja bych fakt napsal ticket. Jako v tom pitu by se te teoreticky nemelo nic ani dotknout...

NESS: Jo, tohle je malo. Uvidime, jakej bude ten range, ale pokud budes v horde s nejakym druidem, tak tam ty mobky ani nedojdou...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS: Jasne ze jo :-D
    NESS
    NESS --- ---
    Tohle "The range of Soulspires was increased, and Monsters will frequently ambush players inside." je porad malo, pokud se nebude pocitat kill pokud hrac stoji v kruhu, tak jak to do minule sezony bylo, tak je to na prd, strelci, hlavne balisty nemaji vubec nejaky duvod nekam hodit, jsou mimo kruh a prazej to klidne offscreen
    NESS
    NESS --- ---
    fix hord bude uz zitra https://news.blizzard.com/en-us/article/24222917/diablo-iv-patch-notes je tam toho teda vic, ale na manashield tam nic neni tak ten muj HC kill musela byt uplna haluz :-)

Infernal Hordes
    The range of Soulspires was increased, and Monsters will frequently ambush players inside.
    Developer’s Note: We believe this change leans into the frenetic feel of Infernal Hordes while still retaining Soulspires' role as a high-investment, high-payout Infernal offer.

The Ambushing Hellborne Infernal Offer now results in far more Hellborne ambushes.
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: Ne v hordach ale v strongroomu, to je mini gountlet :-) Jako NM jsou dobry, on i ta strongrooma dava smysl z pohledu erormniho dropu obduc, ale je to nuda. Co je tam total zradne jak tam nahodne v NM s chaos riftem upadne nekde 1,6K-2K Warpu, njde dopredu ric kde a kdy a kdyz jedes moc rychle tam mas velkou sanci zeto neseberes pak to pada az za tebe, je dobry se v prubehu koukat kolik mas warpu a jestl isi to uz sebral, kdyz ne tak zkusit backtracknout

BARTUC: Jak osem zvedavej, jestli to i na podruhy poskladam driv nez ty :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MAESTRO_007: mam za sebou priblizne 30+ hord, asi 5 nastenek, nescetne NM dungu a podobnejch picovin a porad nemam komplet set na baalku. Proste ne a ne mi padnout Lucion na pouzitelnym miste (bud katata, nebo ruce). Takze asi tak :-D

Jinak je sezona zatim celkem fajn. Hordy jsou zabavnejsi, ikdyz me teda mega sere, ze kdyz dostanes gobliny, tak mizi kulicky. S Nessem jsme meli dokonce rozdil asi 1k jen diky tomu, ze on lital vic po mistnosti a sbiral a ja jen zabijel a stal na miste s tim, ze to posbiram pak, trochu fail, ale coz.

NM dungy jsou takova spravna oddechovka :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: co je v nových hordach za koncept z gauntletu? :-) ..jinak mě osobně NM dungy baví. Teď jak je tam ta mechanika chaos riftu a dá se tím farmit nástěnka tak mi to dává smysl si je párkrát zaběhnout.

A chtěl jsem si postěžovat na chaos uniqy. Prostě to nepadá v jakékoliv podobě co potřebuju a to ostatních mám plnou truhlu. No než jsem to napsal tak padly všechny tři během hodiny :-) ..jinak shadowblight necro super tuhle sezónu.
    NESS
    NESS --- ---
    Neni Druid trosku mimo tabulky ? Penitent uroven 45lvl a dmg 100M+ ?

NESS
    NESS --- ---
    Pokud po tehle sezone nechaji hordy jak jsou a jen z toho vyndaji chaos armor, tak to dopadne stejne jako nightmare dungy strongroomy a eskalace, prazdna forma bez obsahu. Vtipne ze se uz podruhy pokouseji prodat koncept gauntletu a po druhe u toho totalne selhavaji, by me zajimalo pro koho je tenhle model srdcovka ze to tam furt tak tlaci :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Earn bonus Whisper Caches in #DiaboIV with the Gift of the Tree event starting on October 7.

https://x.com/Diablo/status/1973795120953614501
    NESS
    NESS --- ---
    TLDR https://www.youtube.com/watch?v=u_nnsgxHFPs

Sparka loop: cca 10x T4 NMD = 22K = sparka.

Na gemlb uberu je nejlepsi Roguna, pac dropuje nejmin Uberu. Ahavarion (Druid, Sorc) Shattered Vow (Barb, Druid, Spirit) Grandfather (Barb, Nekro) Doombringer (Barb, Druid, Nekro, Rogue, Sorc)
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: A ja jsem si rikal, ze uz jsem blbej a delam nekde neco spatne :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam