• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SAYMNAMELESS / nameleš, nebo nemeleš?
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    HYSTERIA: hmm, ta v pravo vypada dobre, ale nak ji ta nase muzika nudi...

a jinak vetsina vorechu teda :D
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    KARLUSH: pockej vole, ja budu prukopnikem novyho stylu EMODRUM

jinak fanclub mam, chces se pridat? rad te vezmu :D
    KARLUSH
    KARLUSH --- ---
    AZURIT23: no neasi...:)...mozna budou vsechny ty holky porezany ale uz budes mit zalozenej fanclub...pokud ho uz teda nemas...co ja vim...
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    HYSTERIA: jojo uz jsem taky slysel...holt se radsi vic soustredim na hrani a na nejaky vlneni okolo mixu nemam cas, ale tak to se casem vypiluje :D

hlavne tady jsem byl nakej moc zhavanovanej, takze to bylo docela znat a brambory tam taky pekne litaly...

KARLUSH: hele to mas pravdu vlastne..tokio hotel jeste docela frci, takze za to jeste mutu bejt rad :D
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    HYSTERIA: jo tak to taky nevim kdo je..ale pokusim se zjistit

ja mam taky naky fotky, ale z nejvic oldschul zrdcadlovky pentaxe a navic jsem s tim fotil parkrat v zivote...

a hlavne nemam misto v pocitaci, takze nemam ted jak to nekam dat
    KARLUSH
    KARLUSH --- ---
    AZURIT23: nvm kterej to je...ale vono je to jedno ne, kdyz to jsou myslim dvojcata....:D:D ale nic s tim nedelej holky na to letej...prej..:D:D
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    HYSTERIA: jo? kterej?

KARLUSH: jo presnej bill (nebo tom?) ... budu s tim neco muset udelat, nakej uces jinej tyjo...
    KARLUSH
    KARLUSH --- ---
    AZURIT23: z tokio hotel?! hej to me nikdy nenapadlo,ale kdyz nad tim tak premejslim.....tak mas mozna pravdu...:D:D:D
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    HYSTERIA: haha, trosku jo no...
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    HYSTERIA: no to me je nejak jedno co na tech fotkach je, hlavne kdyz jsou hezky a na lidi se rad podivam, obcas jsme tam meli docela peknej girls fanclub :D...
    s tim ze se kazdej hleda mas pravdu, ale ja se teda fakt nehledam, pac kdyz hraju tak vypadam jak tamten jeden z tokio hotel :D

AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    SAYM: na rajceti naky jsou, ale na fotky od hysterky se uz uplne tresu :)
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    no, doufam ze ho ma nekdo z nas, ale ja na to rano uplne zapomel a nevim jestli ho nekdo od nas vzal. ale rekl bych ze ne a jestli ne, tak to neni dobry pac bylo docela drahy :/

no s kulturou bych to zas tak nespojoval. spis nechapu jak tam mohli dat takovy nespolehlivy kokoty...fakt tyjo, zlaty we will protect you :)
    SAYM
    SAYM --- ---
    joo chtel jsem se zeptat jestly nekdo nema nejaky foto patecnii paruka............pleas saym
    SAYM
    SAYM --- ---
    hele razitko nevim jestly ho nekdo stopil tak us je to moc.....to se mi fakt nezda co to ma bejt ta kultura de fakt nekem...... ach jooo
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    hele mate nekdo z vas razitko nase, nebo ho tam taky zatahli?
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    NAMELESCREWMAN: jo treba :)

hele vis ze se znas s antim z pandy z detstvi? takovej vysokej kudrnatej...
    NAMELESCREWMAN
    NAMELESCREWMAN --- ---
    KARLUSH: Jo, treba me!
    KARLUSH
    KARLUSH --- ---
    AZURIT23: hehe tak toe feer....

tjn je to moc...proste na vstup jedine spolehlivy a ozkouseny lidi!!!
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    KARLUSH: aha, no pro vas by jsme dali urcite vstup zadaco, vy jste support :D

hele poradali to pandy, ale na tom vstupu byli nejaky jejich kamosi co jim vybiraj na akcich vstupy...no a ted se nejak preozrali, nebo co tam vyvadeli a nejak jim bylo jedno jak to bude s penezma...
    no cislo na ne uz mame, tak se sejdem s tema co to vybirali a promluvime si...

zlatej agrotekk tyjo, tam jsme jeste malem dostavali uctenky :D
    KARLUSH
    KARLUSH --- ---
    AZURIT23: jako...nechtel jsem to rikat...ale my kdyz tam prijeli (plny auto-5 lidi) taxme taky kazdej dostaly razitko zdarma...ale zase jsme prijeli s koudym prazim a dejvem...ne ze bych to teda chtel platit kdyz jsme prijeli s nima, ale kdyby neco rekli tak bych vam to pado hodil nebo kolik jste chtely...nechci bonzovat,ale tohle je moc...v tu chvili tam byl reborn...

btw. kdo to poradal?!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam