• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SAYMNAMELESS / nameleš, nebo nemeleš?
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    HYSTERIA: dekujem, hezky fotky...nastesti tam nemam zadny tokiohotelovsky, takze pohoda :D
    SAYM
    SAYM --- ---
    HYSTERIA: dik za foto
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    NAMELESCREWMAN: jo to je lussy? Sakra :D trochu jsem ji nepoznal...

Jinak razitko chvalim!
    NAMELESCREWMAN
    NAMELESCREWMAN --- ---
    AZURIT23: mimochodem Azuritku, jelikoz mam razitko na starosti, tak ho mam bezpecne u sebe! kdyz sem totiz videl co tam ty idioti na fstupuz s nim delali a razitkovali se jako debilove, tak jsem ho pro jistotu stahnul z5 a je u me v tasticce v bezpeci:) takze zadnej strach, razitko mame!
    NAMELESCREWMAN
    NAMELESCREWMAN --- ---
    HYSTERIA: Ta v pravo je moje!!! nesahat, a nenudi se, jen spatnej moment!! a vypada dobre!
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    AMY: a kde jsi byla nakonec?

TMH: zas takhle to neprehanej, za zmrdi hlavy jsou ti co tam vybirali vstup
    TMH
    TMH --- ---
    hm tak jsme kuli tomu vstupu za zmrdí hlavy a hovno organizátoři co
    AMY
    AMY --- ---
    HYSTERIA: stejne tak sem byla napsana i na cross a na palmovku ... ctyry sem vazne nezvladla,coz sem se teda nejprve snazila nejak zrealizovat.
    nakonec sem zustala jenom na jednom,protoze druhej v poradi se zatah.
    AMY
    AMY --- ---
    AZURIT23: tsive jeste abych vas nemela ve sledovanejch ! :D
    KARLUSH
    KARLUSH --- ---
    AZURIT23: :D:Dtreba nekdy jo no....maj seeee...
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    KARLUSH: no, koukam ze si nas dala do sledovanejch, tak nam to treba rekne sama :D no uvidime jestli bude takhle parit i rano...

no nic zacinam mit nejakou naladu jako ve 12ti letech, radsi jdu spat..cawes :D
    KARLUSH
    KARLUSH --- ---
    AZURIT23: toe fakt no.... na to se zeptej amy ta to bude vedet co vse pozil...:)
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    KARLUSH: jo je to dobra ikonka, akorat ten typek musi bejt silene prendanej...

no dulezita ani ne, ale je to lepsi v orientaci...
    KARLUSH
    KARLUSH --- ---
    KARLUSH: toe vlastne tak dulezita?!:))
    KARLUSH
    KARLUSH --- ---
    AZURIT23: heh...pokrok co?! muzeme to zapiit...byl jsem na to hrozne linej a ani sem snad zadnou nemel,dokud mi tuhle neposlala amy...
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    KARLUSH: wow, karlik ma ikonku...bude oslava?
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    KARLUSH: jojo muzes nosit jak dlouho chces, mam jich tam vetsinou okolo 90ti :D tak si to uzij...

jo tak vcelka maja, to bude problem...ja teda myslel na prani jednu z kolekce, ale pokusim se sehnat maju
    KARLUSH
    KARLUSH --- ---
    AZURIT23: fakt me nechas nosit bag s deskama?!?! to bys pro me fakt udelal?!?!?! a pak bys mi i zahral jednu na pranii?!?! do toho jdu jen pokud ta na prani bude vcelka maja v nemecky verzi od karla gotta...jinak ne...:D:D

HYSTERIA: :))
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    HYSTERIA: jo uz jsem videl par takovejch fotek s nim :)
    ja si poridim kuklu na hlavu a bude to ok
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    HYSTERIA: jo, to je dobra momentka...
    KARLUSH: no, ze zacatku zatim zadny. az po delsim case...ale pak mi treba muzes nosit desky, to by se mi docela hodilo...za oplatku ti zahraju jednu desku na prani
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam