• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SAYMNAMELESS / nameleš, nebo nemeleš?
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    KARLUSH: jojo muzes nosit jak dlouho chces, mam jich tam vetsinou okolo 90ti :D tak si to uzij...

jo tak vcelka maja, to bude problem...ja teda myslel na prani jednu z kolekce, ale pokusim se sehnat maju
    KARLUSH
    KARLUSH --- ---
    AZURIT23: fakt me nechas nosit bag s deskama?!?! to bys pro me fakt udelal?!?!?! a pak bys mi i zahral jednu na pranii?!?! do toho jdu jen pokud ta na prani bude vcelka maja v nemecky verzi od karla gotta...jinak ne...:D:D

HYSTERIA: :))
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    HYSTERIA: jo uz jsem videl par takovejch fotek s nim :)
    ja si poridim kuklu na hlavu a bude to ok
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    HYSTERIA: jo, to je dobra momentka...
    KARLUSH: no, ze zacatku zatim zadny. az po delsim case...ale pak mi treba muzes nosit desky, to by se mi docela hodilo...za oplatku ti zahraju jednu desku na prani
    KARLUSH
    KARLUSH --- ---
    HYSTERIA: adaaam!!!hehe..no joo slavil narozky...:))
    KARLUSH
    KARLUSH --- ---
    AZURIT23: emodrum zni celkem zajimave....
    no neasi...nejaky vyhody dostanu kdyz se pridam?!:))
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    HYSTERIA: hmm, ta v pravo vypada dobre, ale nak ji ta nase muzika nudi...

a jinak vetsina vorechu teda :D
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    KARLUSH: pockej vole, ja budu prukopnikem novyho stylu EMODRUM

jinak fanclub mam, chces se pridat? rad te vezmu :D
    KARLUSH
    KARLUSH --- ---
    AZURIT23: no neasi...:)...mozna budou vsechny ty holky porezany ale uz budes mit zalozenej fanclub...pokud ho uz teda nemas...co ja vim...
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    HYSTERIA: jojo uz jsem taky slysel...holt se radsi vic soustredim na hrani a na nejaky vlneni okolo mixu nemam cas, ale tak to se casem vypiluje :D

hlavne tady jsem byl nakej moc zhavanovanej, takze to bylo docela znat a brambory tam taky pekne litaly...

KARLUSH: hele to mas pravdu vlastne..tokio hotel jeste docela frci, takze za to jeste mutu bejt rad :D
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    HYSTERIA: jo tak to taky nevim kdo je..ale pokusim se zjistit

ja mam taky naky fotky, ale z nejvic oldschul zrdcadlovky pentaxe a navic jsem s tim fotil parkrat v zivote...

a hlavne nemam misto v pocitaci, takze nemam ted jak to nekam dat
    KARLUSH
    KARLUSH --- ---
    AZURIT23: nvm kterej to je...ale vono je to jedno ne, kdyz to jsou myslim dvojcata....:D:D ale nic s tim nedelej holky na to letej...prej..:D:D
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    HYSTERIA: jo? kterej?

KARLUSH: jo presnej bill (nebo tom?) ... budu s tim neco muset udelat, nakej uces jinej tyjo...
    KARLUSH
    KARLUSH --- ---
    AZURIT23: z tokio hotel?! hej to me nikdy nenapadlo,ale kdyz nad tim tak premejslim.....tak mas mozna pravdu...:D:D:D
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    HYSTERIA: haha, trosku jo no...
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    HYSTERIA: no to me je nejak jedno co na tech fotkach je, hlavne kdyz jsou hezky a na lidi se rad podivam, obcas jsme tam meli docela peknej girls fanclub :D...
    s tim ze se kazdej hleda mas pravdu, ale ja se teda fakt nehledam, pac kdyz hraju tak vypadam jak tamten jeden z tokio hotel :D

AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    SAYM: na rajceti naky jsou, ale na fotky od hysterky se uz uplne tresu :)
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    no, doufam ze ho ma nekdo z nas, ale ja na to rano uplne zapomel a nevim jestli ho nekdo od nas vzal. ale rekl bych ze ne a jestli ne, tak to neni dobry pac bylo docela drahy :/

no s kulturou bych to zas tak nespojoval. spis nechapu jak tam mohli dat takovy nespolehlivy kokoty...fakt tyjo, zlaty we will protect you :)
    SAYM
    SAYM --- ---
    joo chtel jsem se zeptat jestly nekdo nema nejaky foto patecnii paruka............pleas saym
    SAYM
    SAYM --- ---
    hele razitko nevim jestly ho nekdo stopil tak us je to moc.....to se mi fakt nezda co to ma bejt ta kultura de fakt nekem...... ach jooo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam