• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SAYMNAMELESS / nameleš, nebo nemeleš?
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    to jestli budem sami nebo ne se rozhodne podle prostoru a ostatnich veci...
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    DOBYTEKK: nazdaaar...hele my jeste nevime, jestli budem sami, nebo se sonicama...

kdyby jsme byli sami, tak tam udelame neco mensiho, jak jsem ti rikal v meziricku...

a nebo budem se sonicama a to by jsme meli dohromady 12kw a zvladli by jsme vse...

kdyby jsme byli sami, tak nemame bar, to je jediny co by schazelo...agregat si muzeme pujcit za 500,-

jinak muzzl rikal ze ve ctvrtek nebo v patek by jsme se tam jeli podivat..co?
    DOBYTEKK
    DOBYTEKK --- ---
    cest kluci jak byste si predstavovali svoji stage toho 29.5.? zvladnete to samy?
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    tyjo, dneska si chci jit zahrat a dam si sluchatka (ty filovi pioneer) na hlavu a zjistuju, ze mi nejak nesedi a kdyz je sundam, tak vidim jedno zlomeny raminko...priste na ne musime bejt opatrnejsi, rekl bych ze se to stalo pri prevozu...ale fungujou, je to jen zlomeny, takze vejce to snad zpravi..

jinak budem delat v patek ten open?
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    jo to ja ani sam nevim :)

kamaradka tam ma nejakou vystavu a budou tam hrat kapely atd a my mame hrat od 10ti do rana...ale kde, to nevim, jestli venku nebo v nejaky budove..ale mezi kytkama asi urcite ne :D
    KUNES
    KUNES --- ---
    Party in botanická zahrada??? :) vipadá to zajímavě .... jak to bude přesně vypadat?
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    hej nenasli jste nekdo tuhle desku nekde? me se ztratila :( jsem ji chtel prodat filovi....

http://www.youtube.com/watch?v=fIlzLVDc9PI

http://www.chemical-records.co.uk/sc/servlet/Info?Track=APH047
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    KAACHA: no to se ti nedivim...tys mi dala pekne zabrat, kdyz jsem hral a ty nikde a vsichni zamnou chodili ze lezis nekde na chodniku, tak jsem se o tebe pekne bal...tohle uz nedelej

SAYM: tak to jo no..a vidite to na dalsi party tam? treba s nekym? s tema basetix by jsme mohli..? ...jo a fila je taky pekne nasranej kvuli tem penezum, to jsem zvedavej kolik vam z toho zbylo...
    KAACHA
    KAACHA --- ---
    AZURIT23: no ja ho jenom slysela:D:D
    SAYM
    SAYM --- ---
    no on tak dost vypadal ty voe byl to makakr
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    KAACHA: no ja vim kterej to byl, ale nevedel jsem ze to byl majitel..jsem myslel ze to je jen nejakej sasek
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    haha tak to jo no...

on fakt umel cesky jo??
    KAACHA
    KAACHA --- ---
    AZURIT23: myslim ze jo ja si ho pamatuju jen kdyz na me najednou nejaka rozmazana postava zacla mluvit anglicky a vyhazovat me ze schodu ..:D:D
    SAYM
    SAYM --- ---
    no on se tam narodil a zil celou dobu v holandsku a cesky umel moc dobre ale ochcaval kdybys vydel kdys sme si sli pro kesh to byla show sme ho tam s adm kombili to bys tam musel bejt pekne se skrtill..
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    a majitel byl ten co neumel cesky jo?
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    SAYM: na australana? coze? :D
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    hehe :D
    SAYM
    SAYM --- ---
    noo to jo no nejhustdci prosturek ale dement majitel si hraje na australana becko jedno
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    ANTICLOVEK: ale myslim, ze v takovejhlech klubech by jsi s tekama moc neuspel...kdyz jsem byl jednou v retru na g dubovi, tak jsem docela koukal ze sayuz mel odvahu zahrat 1 tek desku...docela zajimavy bylo koukat na ty lidi, jak reagujou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam